Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

laba turiu ir as klausimuka, gal kam pasirodis juokingas bet va man idomu pasidare blush2.gif dabar esu ispanijoje ir nusipirkau keptuve ir skrysiu su rankiniu bagazu namo. kazi neprisikabins man oro uoste prie jos g.gif nepalaikys saltu ginklu lotuliukas.gif
Atsakyti
nu aišku kad neprisikabins, nors ir visą keptuvių rinkinį vežkitės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2011 06 27, 11:43)
laba turiu ir as klausimuka, gal kam pasirodis juokingas bet va man idomu pasidare  blush2.gif dabar esu ispanijoje ir nusipirkau keptuve ir skrysiu su rankiniu bagazu namo. kazi neprisikabins man oro uoste prie jos  g.gif nepalaikys saltu ginklu  lotuliukas.gif

QUOTE(Vook @ 2011 06 27, 15:19)
nu aišku kad neprisikabins, nors ir visą keptuvių rinkinį vežkitės smile.gif

drinks_cheers.gif
tik reikia pasverti pirkinį ir pažiūrėti, ar matmenys atitinka. Keptuvė keptuvei nelygu rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas susidurete su panasiu variantu ax.gif Pirkau draugams kelione is Dublino per Osla i Kauna liepos 10 d. Bet neleidzia atsispausdinti pirmuju bilietu. Is Oslo i Kauna viskas gerai g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
skrendu pirmą kartą ir turiu turiu klausimėlį ax.gif

kada geriausia užsiregistruoti bagažą?Skrendu rugpūčio 13, už bilietus jau sumokėjau, bet ten niekur nerandu ar sumokėjau už bagažą, tai dbar noriu užregistruot jį, bet gal dar anksti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2011 06 27, 10:59)
Kad nelabai...

Ir aš pati taip manau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2011 06 27, 16:06)
sveikos 4u.gif
skrendu pirmą kartą ir turiu turiu klausimėlį ax.gif

kada geriausia užsiregistruoti bagažą?Skrendu rugpūčio 13, už bilietus jau sumokėjau, bet ten niekur nerandu ar sumokėjau už bagažą, tai dbar noriu užregistruot jį, bet gal dar anksti? blush2.gif

tai bagaza dar atskirai kazkur registruoti reikia? mums irgi pirmas skrydis su ryanair tai klausimu aibes...tarkim issiperku as bagaza sia savaite, skrydis 23 liepos, tai check in darysiu kazkada likus 15 dienu:) tai ir bagaza kazkur regsitruoti reiks?
Atsakyti
Niekur papildomai registruot bagažo nereik smile.gif pasidarot check in, atsispausdinat bilietus ir ramiai laukiat skrydžio smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ( atsiprasau jei buvo apie tai jau kalbeta ) taigi liepos 14 skrendu i Londona ir turiu tik rankini bagaza, ar jame galiu tureti plauku tiesintuva ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gret. @ 2011 06 27, 18:25)
Norejau paklausti ( atsiprasau jei buvo apie tai jau kalbeta ) taigi liepos 14 skrendu i Londona ir turiu tik rankini bagaza, ar jame galiu tureti plauku tiesintuva ?  g.gif

galit
Atsakyti
bandau ruoštis į pirmą skrydį su pigiais skrydžiais ir aš... Mastau, ką daryt su bagažu. Patarkit, kur gaut atitinkamo dydžio lagaminą ar rankinę, gal kas kur nebrangių ir tikrai atitinkančių standartus matėt? Samsonito kažkaip nesinori pirkt, nors Rainairas reklamuoja, kur aš jį dėsiu vėliau, jei čia bus pirmas ir paskutinis kartas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAZ @ 2011 06 27, 19:19)
bandau ruoštis į pirmą skrydį su pigiais skrydžiais ir aš... Mastau, ką daryt su bagažu. Patarkit, kur gaut atitinkamo dydžio lagaminą ar rankinę, gal kas kur nebrangių ir tikrai atitinkančių standartus matėt? Samsonito kažkaip nesinori pirkt, nors Rainairas reklamuoja, kur aš jį dėsiu vėliau, jei čia bus pirmas ir paskutinis kartas?  4u.gif

Mačiau kaip tik šiandien Bags and More pardei rankines tokias,prie jų net parašyta,kad atitinka ryanair,airbaltic ir wizzair standartus, ir kaina 49,99,akcija dabar bigsmile.gif
Atsakyti