Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

Iskilo klausimas.skrendu su persedimas,tai bagaza pridawus wilniuj,jau rigoj islipus is lektuwo,eit ieskot savo skridzio i riga?ar dar kazkur reik eit?poto is oslo i kita miesta taj wel islipus is oslo eit i kita lektuwa?nes bagazas keliaus iki pat galo. O kada pasu kontrole?kajp ta rankini kas kart kiekwienam uoste tikrina?cia prie wartu tikrina ar reik dar kazko ieskot?
Atsakyti
Kucci, datu pastumdymas kainuoja nemazai,tad geriau naujas. Shiaip kiekvienas atskirai bilietus gaunat,galima ir praleist kazka wink.gif

liverpuli duty free gali taip pat atskirai turet. Man tik idomu,kur tada tas 'saugumas',kai ore kybo du identishki lektuvai,tik vienam daugiau pirkiniu. Pagal mane,tai tik finansine dalis svarbi jiems

mamyte,su ryanair skrydis? Tai bagazas keliaus tik ish tashko a i tashka b,o jus turesit ji kiekviena karta checkinti ish naujo,kol pasieksit galutini tashka. Aishku,kur checkina rasit isheje,tad visa procedura kartojat kitam mieste,su visais pribumbasais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 26 birželio 2011 - 13:36
QUOTE(neducio mamyte @ 2011 06 26, 14:29)
Iskilo klausimas.skrendu su persedimas,tai bagaza pridawus wilniuj,jau rigoj islipus is lektuwo,eit ieskot savo skridzio i riga?ar dar kazkur reik eit?poto is oslo i kita miesta taj wel islipus is oslo eit i kita lektuwa?nes bagazas keliaus iki pat galo. O kada pasu kontrole?kajp ta rankini kas kart kiekwienam uoste tikrina?cia prie wartu tikrina ar reik dar kazko ieskot?

g.gif jus cia su ryanair keliaujat is vilniaus i ryga ?
Atsakyti
Jeigu tai klausimas apie Ryanair, išlipus iš lėktuvo reikia eiti ieškoti savo registruoto bagažo ir ji gavus išeiti iš atvykimo zonos, eiti ieškoti kito skrydžio į išvykimo zoną, priduti registruotą bagažą, praeiti vėl visas kontroles. Ir taip, kol neatskrendi į vietą. Ryanair nedaro jungtinių skrydžių.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 26, 14:32)
g.gif  jus cia su ryanair keliaujat is vilniaus i ryga ?

su air boltic. Atsiprasau uz temos tersima. Gal kas gali padet per az tada;-(
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2011 06 26, 14:36)
su air boltic. Atsiprasau uz temos tersima. Gal kas gali padet per az tada;-(

tigi jau atsakė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2011 06 26, 14:49)
tigi jau atsakė smile.gif

man sake keliaus lagaminas iki pat galo..taj man tik reiks islipus bekt ieskot kito reiso?
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2011 06 26, 15:21)
man sake keliaus lagaminas iki pat galo..taj man tik reiks islipus bekt ieskot kito reiso?

taip, airbaltikas vykdo jungtinius skrydzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 06 26, 15:29)
taip, airbaltikas vykdo jungtinius skrydzius 4u.gif

o pasu kontrole kur? Visuose uostuose?ir registruotis skridziui tik vilniui?
Atsakyti

4u.gif
QUOTE(whitey @ 2011 06 26, 13:31)
Kucci, datu pastumdymas kainuoja nemazai,tad geriau naujas. Shiaip kiekvienas atskirai bilietus gaunat,galima ir praleist kazka wink.gif

nu kai darysiu chekina tai paziuresiu ar bus galima is triju bilietu pirktu vienu metu ( vienas confirmation numeris) prichekinti tik du, o kita pasirinkus kita data, palyginus kainas kas ir po kiek, perkelti i kita data smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 26 birželio 2011 - 14:54
QUOTE(neducio mamyte @ 2011 06 26, 15:52)
o pasu kontrole kur? Visuose uostuose?ir registruotis skridziui tik vilniui?

visur 4u.gif
Atsakyti
Tai kaip spet jai persedimas 40min
Atsakyti