O sakykit, ryanair skrenda į Frankfurt-Hann tai čia bus prie maino ar prie oderio?
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 06 24, 20:53)
O sakykit, ryanair skrenda į Frankfurt-Hann tai čia bus prie maino ar prie oderio?
maino
Su dukryte (2 m. 3 mėn.) skrisime pirmą kartą lėktuvu. Taigi pirkome du bilietus ir kaip suprantu jie niekuo nesiskiria, nes sėdimos vietos, tai dvi, taigi mane labai domina, kaip bus su rankiniu bagažu. Kiekvienam asmeniui priklauso po 10kg, kaip suprantu, tai reiškias, kad aš galiu vežtis rankinio bagažo iš vis 20kg? Ačiū
taip, jums 10 kg, ir dukrai 10 kg
Ir dviejuose rankinio bagazo matmenis atitinkanciuose lagamineliuose
Ačiū merginos
Tik gal apseikim be diskriminaciju,a?!
QUOTE(whitey @ 2011 06 26, 00:37)
Tik gal apseikim be diskriminaciju,a?!
ups.. ir vaikinai
QUOTE(whitey @ 2011 06 25, 15:01)
Ir dviejuose rankinio bagazo matmenis atitinkanciuose lagamineliuose
Taip, čia labai svarbus niuansas-nesvarbu, kad tai šeimos nariai, ir vienam lagamine patogiau turėt 12, o kitam 8 kg....bus problemų..reikia būtent 2x10 ir ne kitaip....ir dar kad formatas į tuos rėmus tilptų..Taigi labai išsipūtus kuprinė, kad ir 10 kg...gali į rėmus netilpti...esu mačius variantų, bet reik pasakyt, kad tai ne LT, o jau UK iš ten gryžtant...Galiu kiekvienąkart pasiust kai oro uosto lėktuve jie lauktuves skaičiuoja kaip bagažą ir liepia sukišt į tuos 10 kg rankinio bagažo..o ne juk viskas gali būt sukemšama, yra daiktų, kurie gležni ir glamžosi, ir lamdosi...ir jiems dzin, kad iškart praėjus pro vartus imsiu viską ir išsitrauksiu..Žodžiu, bambu kaip sena bambeklė, bet kartais jų sprendimai nu tiesiog nelogiški..
Arteja mano skrydis is as vis mastau (dar Ryanairo puslapy neziurejau) ar imanona is triju tuo paciu metu pirktu bileitu viena perkelti velesniam metui, nes vienas zmogus skristi negali? idomu,kai reikes darytis chek-in tai ar bus imanoma dviem bileitam padaryti, o viena perkelti velesniam laikui?
QUOTE(Nerutia @ 2011 06 26, 07:33)
ups.. ir vaikinai
Skrendant is East Midland'o (UK), galima negrusti visu maiseliu, kuriuos gavai apsipirkus duty free, i lagamina