Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(dianita @ 2011 06 22, 13:11)
o ne paprasciau butu buve SEB banke issiimti Visa Virtuon?  g.gif

Su visa virtoun nuskaito kortelės mokestį o su mastercard prepaid ne rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,ar verta uzsisakinet bilietus liepos galui uz 236£ dviem zmonem is Lutono i Kauna?ar gal dar palaukt atsirastu pigiau?noretume skristi liepos men,nesvarbu kada ar pradzioje ar gale.kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *gitagita*: 22 birželio 2011 - 14:10
QUOTE(*gitagita* @ 2011 06 22, 15:09)
Sveiki,ar verta uzsisakinet bilietus liepos galui uz 236£ dviem zmonem is Lutono i Kauna?ar gal dar palaukt atsirastu pigiau?noretume skristi liepos men,nesvarbu kada ar pradzioje ar gale.kaip manot?

is Vilniaus neziurit? man pasitaike pigiau, tad su traukiniu nuvaziavom i Vilniu, tada persedom i kita traukini i oro uosta. Ai tiesa mes skridom i stansed. Siaip manau kad 236 yra daug, net labai. Mes dviese skridom (pirmyn ir atgal) uz 290Lt.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 22, 16:17)
is Vilniaus neziurit? man pasitaike pigiau, tad su traukiniu nuvaziavom i Vilniu, tada persedom i kita traukini i oro uosta. Ai tiesa mes skridom i stansed. Siaip manau kad 236 yra daug, net labai. Mes dviese skridom (pirmyn ir atgal) uz 290Lt.

tai kad man reikia is UK gryst i Lietuva ax.gif as irgi manau,kad 236£ yra daugoka,nes i UK dviese atskridom uz 470lt.gal dar palaukti ir neuzsakinet bilietu?ar buna taip,kad atpinga?ar dabar toks laikas vasara ir nelabai bus pigiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 06 22, 15:20)
tai kad man reikia is UK gryst i Lietuva ax.gif as irgi manau,kad 236£ yra daugoka,nes i UK dviese atskridom uz 470lt.gal dar palaukti ir neuzsakinet bilietu?ar buna taip,kad atpinga?ar dabar toks laikas vasara ir nelabai bus pigiau? ax.gif

iš Stanstedo į Vilnių mažiau nei 200 svarų. arba iš Stanstedo į Ryga apie 170 svarų, siūlyčiau paieškot alternatyvų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 06 22, 15:20)

paziurekit i vilniu yra gal uz 120 svaru...
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 06 22, 14:20)
tai kad man reikia is UK gryst i Lietuva ax.gif

ir man reikia is UK i Lietuva biggrin.gif bet kainos tai siaubas. is Stansted i Kauna po 120 svaru zmogui, kai atskridau cia uz 50 svaru rolleyes.gif
Atsakyti
is Lutono tik i Kauna skrenda,o is Stanstedo i VLN pigiausius radau uz 168£.tai jauciu jau pigiau ir nereikia tiketis...
Atsakyti
Jums gerai pataria-ieshkokit alternatyvu. Gal su persedimu,gal be bagazo skriskit,etc. Dabar ryanair ant lietuviu piktas.i kaina,manau,iskaiciuoja ir kontoros,kuri priziuri teisingus atsiskaitymus,atlygi
p.s. Patiko 290lt kaina i abu galus,dviems. Cia kada taip buvo?apie londona kalbam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 22 birželio 2011 - 15:48
QUOTE(Forgete @ 2011 06 22, 14:17)
i oro uosta. Ai tiesa mes skridom i stansed. Siaip manau kad 236 yra daug, net labai. Mes dviese skridom (pirmyn ir atgal) uz 290Lt.

ir man idomu kad jus uz tiek skridote?
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 06 22, 16:44)
Jums gerai pataria-ieshkokit alternatyvu. Gal su persedimu,gal be bagazo skriskit,etc. Dabar ryanair ant lietuviu piktas.i kaina,manau,iskaiciuoja ir kontoros,kuri priziuri teisingus atsiskaitymus,atlygi
p.s. Patiko 290lt kaina i abu galus,dviems. Cia kada taip buvo?apie londona kalbam?

mes skridome geguzes 11-18 dienomis is Vilniaus i stansed, va dar radau irodymus. Korteles mokescio isvengem.

********48.44 EUR Total Fare

*********0.00 EUR Taxes, Fees & Charges

*********8.00 EUR Passenger Fee: CANX

********24.00 EUR Passenger Fee: Web Check in

********80.44 EUR Total Paid

Dar toks niuansas kad savaitgaliais skrydziai visada brangesni, darbo dienomis pigesni, tai mes ir skraidem vidury savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 06 22, 17:44)

as be bagazo ir ieskau,nezinau,gal wizzair ziuresiu g.gif o jei ne tai reikes moketi tiek kiek praso,nes parskrist reikes vistiek.su persedimu manes nevilioja,jau geriau tada brangiau,nei stresuot su tais persedimais.o gal i Ryga skrist? g.gif nu zodziu galvosiu smile.gif
Papildyta:
is Lutono i Ryga neskrenda?
Atsakyti