QUOTE(Ardelle @ 2011 06 11, 12:35)
Tikrai? O aš buvau užsukusi į banką ir sakė, kad tinka na ką lekiu mastyt kažką kita
jusu kortele kreditine ir atsiskaitymams internetu tinka puikiausiai. Pirmiausiai paziurekite Ryanair kai jau prieinate prie mokejimo ar jie priima Mastercard? Gal jie tik VISA priima? Tada teks moketi VISA kreditine ar Visa Virtuon
Papildyta:
QUOTE(vakare @ 2011 06 21, 00:23)
Sveiki,
Ir kur daugiau kreipsies patarimo, jei ne i supermamas
Norim rugpjūčio mėnesį skristi savaitei į Paryžių, bet beveik visi bilietai yra su mokesčiais, kas žymiai padidina kainą, tuo tarpu liepai dviem žmonėms bilietai šiuo metu kainuoja apie keturris šimtus litų, nes nėra jokių mokesčių.
Tai kaip manote ar verta pirkti tam rugpjūčiui bilietus už pvz. septynis šimtus litų, ar dar laukti, kad nuimtų tuos mokesčius. Su šia aviakompanija teko skristi tik keletą kartų, tai nelabai suprantu, kada tie mokesčiai yra, kada jų nebėra. Šiaip bilietai brangsta, tik mes galvojam gal kažkokiu būdu dings tie mokesčiai. Ar taip nebūna??
labai atsiprašau, jei čia kvailai klausiu, bet tiesiog nelabai suprantu pačio principo
Ir kur daugiau kreipsies patarimo, jei ne i supermamas
Norim rugpjūčio mėnesį skristi savaitei į Paryžių, bet beveik visi bilietai yra su mokesčiais, kas žymiai padidina kainą, tuo tarpu liepai dviem žmonėms bilietai šiuo metu kainuoja apie keturris šimtus litų, nes nėra jokių mokesčių.
Tai kaip manote ar verta pirkti tam rugpjūčiui bilietus už pvz. septynis šimtus litų, ar dar laukti, kad nuimtų tuos mokesčius. Su šia aviakompanija teko skristi tik keletą kartų, tai nelabai suprantu, kada tie mokesčiai yra, kada jų nebėra. Šiaip bilietai brangsta, tik mes galvojam gal kažkokiu būdu dings tie mokesčiai. Ar taip nebūna??
labai atsiprašau, jei čia kvailai klausiu, bet tiesiog nelabai suprantu pačio principo
geguzes menesi ziurejau skrydzius i Paryziu liepos menesiui ir kaina su mokesciais visais i abu galus vienam zmogui buvo apie 280 Lt. Manau, kad jus pigiu bilietu nesulauksite, nes dabar vasara, sezonas aukstas.. nebent netycia paskelbtu kokia akcija su 10 pigiu bilietu.. Jei dabar pirktumete rugsejo menesiui tai gal ir rastumete ka nors pigiau... Mokesciai visada bus, tik kartais jie didesni, kartais mazesni ir vis tik perkant labai is anksto arba tik paskelbus akcija apsimoka labiausiai..
Papildyta:
QUOTE(Cukrine @ 2011 06 18, 01:01)
Pirma tai, su tom 'normaliom avialinijom' gal ne taip išsireiškiau,kaip norėjau.
Antra, tai esu skridus ne vieną ir ne dešimt kartų, tai dėl to nesijaudinkite, tik gal neatidžiai perskaitėte mano post'ą, nes rašiau, kad skrisiu pirmą kartą su Ryanair, iš vis su tokio tipo avialinijom (pagal jus, pigių skrydžių).
O trečia, tai skrendant tarkim su Novaturu, oro uoste, pateikus pasą ir savo vaučerį yra gaunami lėktuvo bilietai.
Galbūt jie ne taip vadinami, bet juos aš taip vadinu
Nepaisant visko, dėkoju už atsakymą
Antra, tai esu skridus ne vieną ir ne dešimt kartų, tai dėl to nesijaudinkite, tik gal neatidžiai perskaitėte mano post'ą, nes rašiau, kad skrisiu pirmą kartą su Ryanair, iš vis su tokio tipo avialinijom (pagal jus, pigių skrydžių).
O trečia, tai skrendant tarkim su Novaturu, oro uoste, pateikus pasą ir savo vaučerį yra gaunami lėktuvo bilietai.
Galbūt jie ne taip vadinami, bet juos aš taip vadinu
Nepaisant visko, dėkoju už atsakymą
skrendant su Novaturu yra uzsakomasis skrydis, ten yra vauceris kaip jus ji pavadinote, rodantis jusu isigyta kelione.
Ryanair butina atsispausdinti bilietus (kuriuos gaunate uzsiregistrave internetu) ir juos tureti, nuskaitomas skaitmeninis ten esantis kodas jums einant i lektuva, juos butina pateikti kartu su asmens dokumentu jei registruosite bagaza.
Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2011 06 21, 12:41)
1. ka reiskia dabar Ryanair rasoma "low fares available" (prie skrydzio datos)?
2. kokiu budu galima isigyti bilietus, jei ketinama skristi savaites begyje, bet tai nebeleidziama, na nesitiki kad jau taip nera bilietu
domina skrydziai is Londono i Kauna - kainos
2. kokiu budu galima isigyti bilietus, jei ketinama skristi savaites begyje, bet tai nebeleidziama, na nesitiki kad jau taip nera bilietu
domina skrydziai is Londono i Kauna - kainos
pagal naujas taisykles taikomas lietuviams ir latviams, apie kurias cia jau buvo nesenai kalbeta, jei iki skrydzio liko savaite ir maziau, jus bilietus galite pirkti tik oro uoste.