Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Ardelle @ 2011 06 11, 12:35)
Tikrai? O aš buvau užsukusi į banką ir sakė, kad tinka  unsure.gif na ką lekiu mastyt kažką kita  doh.gif

jusu kortele kreditine ir atsiskaitymams internetu tinka puikiausiai. Pirmiausiai paziurekite Ryanair kai jau prieinate prie mokejimo ar jie priima Mastercard? Gal jie tik VISA priima? Tada teks moketi VISA kreditine ar Visa Virtuon
Papildyta:
QUOTE(vakare @ 2011 06 21, 00:23)
Sveiki,

Ir kur daugiau kreipsies patarimo, jei ne i supermamas 4u.gif  biggrin.gif
Norim rugpjūčio mėnesį skristi savaitei į Paryžių, bet beveik visi bilietai yra su mokesčiais, kas žymiai padidina kainą, tuo tarpu liepai dviem žmonėms bilietai šiuo metu kainuoja apie keturris šimtus litų, nes nėra jokių mokesčių.

Tai kaip manote ar verta pirkti tam rugpjūčiui bilietus už pvz. septynis šimtus litų, ar dar laukti, kad nuimtų tuos mokesčius. Su šia aviakompanija teko skristi tik keletą kartų, tai nelabai suprantu, kada tie mokesčiai yra, kada jų nebėra. Šiaip bilietai brangsta, tik mes galvojam gal kažkokiu būdu dings tie mokesčiai. Ar taip nebūna??
labai atsiprašau, jei čia kvailai klausiu, bet tiesiog nelabai suprantu pačio principo blush2.gif

geguzes menesi ziurejau skrydzius i Paryziu liepos menesiui ir kaina su mokesciais visais i abu galus vienam zmogui buvo apie 280 Lt. Manau, kad jus pigiu bilietu nesulauksite, nes dabar vasara, sezonas aukstas.. nebent netycia paskelbtu kokia akcija su 10 pigiu bilietu.. Jei dabar pirktumete rugsejo menesiui tai gal ir rastumete ka nors pigiau... Mokesciai visada bus, tik kartais jie didesni, kartais mazesni ir vis tik perkant labai is anksto arba tik paskelbus akcija apsimoka labiausiai..
Papildyta:
QUOTE(Cukrine @ 2011 06 18, 01:01)
Pirma tai, su tom 'normaliom avialinijom' gal ne taip išsireiškiau,kaip norėjau.
Antra,  tai esu skridus ne vieną ir ne dešimt kartų, tai dėl to nesijaudinkite, tik gal neatidžiai perskaitėte mano post'ą, nes rašiau, kad skrisiu pirmą kartą su Ryanair, iš vis su tokio tipo avialinijom (pagal jus, pigių skrydžių).
O trečia, tai skrendant tarkim su Novaturu, oro uoste, pateikus pasą ir savo vaučerį yra gaunami lėktuvo bilietai.
Galbūt jie ne taip vadinami, bet juos aš taip vadinu  biggrin.gif
Nepaisant visko, dėkoju už atsakymą smile.gif

skrendant su Novaturu yra uzsakomasis skrydis, ten yra vauceris kaip jus ji pavadinote, rodantis jusu isigyta kelione.
Ryanair butina atsispausdinti bilietus (kuriuos gaunate uzsiregistrave internetu) ir juos tureti, nuskaitomas skaitmeninis ten esantis kodas jums einant i lektuva, juos butina pateikti kartu su asmens dokumentu jei registruosite bagaza.
Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2011 06 21, 12:41)
1. ka reiskia dabar Ryanair rasoma "low fares available" (prie skrydzio datos)?
2. kokiu budu galima isigyti bilietus, jei ketinama skristi savaites begyje, bet tai nebeleidziama, na nesitiki kad jau taip nera bilietu  ax.gif

domina skrydziai is Londono i Kauna - kainos  doh.gif

pagal naujas taisykles taikomas lietuviams ir latviams, apie kurias cia jau buvo nesenai kalbeta, jei iki skrydzio liko savaite ir maziau, jus bilietus galite pirkti tik oro uoste.
Atsakyti
tai kaip ten dėl to draudimo kurį galima nusipirkt perkant bilietus? kokios jo galiojimo taisyklės? jei skrendam į Londoną, o iš Londono į Ispaniją? tai tada du draudimus reikia pirkt? gal kas yra susidurę arba turi informacijos, nes jų puslapy tai nėra tokios informacijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2011 06 21, 14:37)
tai kaip ten dėl to draudimo kurį galima nusipirkt perkant bilietus? kokios jo galiojimo taisyklės? jei skrendam į Londoną, o iš Londono į Ispaniją? tai tada du draudimus reikia pirkt? gal kas yra susidurę arba turi informacijos, nes jų puslapy tai nėra tokios informacijos  unsure.gif

https://ryanair.insurengine.com/ Čia turėtumėt visą info rast.
Paprastai dauguma ne ryanair draudimą perka, ar ESDK naudoja.
Atsakyti
QUOTE(irisiux @ 2011 06 21, 12:44)
laba  smile.gif
Iš savo patirteis galiu pasakyti štai ką:
mes su vyru pirkom bilietus gegužės 9d. tai mokejom 416lt į vieną pusę su viskuo (skrysim liepos 1d. ), o dabar kai aš kainas stbėjau, tai galima būtų su tokia kaina pirmyn-atgal nulekti  doh.gif  250lt į vieną pusę + mokėsčiau už pirkimą.
Va tokia mano patirtis  ax.gif  Dabar jei skrysčiau į Paryžių nemokėčiau už bilietus abiem į vieną pusę brangiau nei 250lt  schmoll.gif  4u.gif

QUOTE(dianita @ 2011 06 21, 14:20)
geguzes menesi ziurejau skrydzius i Paryziu liepos menesiui ir kaina su mokesciais visais i abu galus vienam zmogui buvo apie 280 Lt. Manau, kad jus pigiu bilietu nesulauksite, nes dabar vasara, sezonas aukstas.. nebent netycia paskelbtu kokia akcija su 10 pigiu bilietu.. Jei dabar pirktumete rugsejo menesiui tai gal ir rastumete ka nors pigiau... Mokesciai visada bus, tik kartais jie didesni, kartais mazesni ir vis tik perkant labai is anksto arba tik paskelbus akcija apsimoka labiausiai..

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Man ir keisciausia, kad liepos menesiui dviem zmonem pirmyn ir atgal yra bilietu uz nepilnai keturis simtus litu, o va rugpjuciuj beveik dvigubai brangiau. Ir viskas del to, kad liepos menesi kaina tik bilietu ir raso, kad nera mokesciu, o jau rugpjuti prisideda prie bilieto kainos po beveik du simtus litu mokesciu.
Taip iseina, kad gal visgi labiau apsimoka pirkti bilietus pries pat kelione. Nors aisku gali labai issidurti. tai ir galvojau, gal kas nors zino, kodel kartais tie mokesciai yra, o kartais raso, kad be mokesciu bilietai. Cia as apie oro uosto mokescius.
Atsakyti
QUOTE(vakare @ 2011 06 21, 20:31)
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Man ir keisciausia, kad liepos menesiui dviem zmonem pirmyn ir atgal yra bilietu uz nepilnai keturis simtus litu, o va rugpjuciuj beveik dvigubai brangiau. Ir viskas del to, kad liepos menesi kaina tik bilietu ir raso, kad nera mokesciu, o jau rugpjuti prisideda prie bilieto kainos po beveik du simtus litu mokesciu.
Taip iseina, kad gal visgi labiau apsimoka pirkti bilietus pries pat kelione. Nors aisku gali labai issidurti. tai ir galvojau, gal kas nors zino, kodel kartais tie mokesciai yra, o kartais raso, kad be mokesciu bilietai. Cia as apie oro uosto mokescius.

taigi cia kaip jie nori taip jie daro, jokiu desningumu. loterija
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 06 21, 13:20)
pagal naujas taisykles taikomas lietuviams ir latviams, apie kurias cia jau buvo nesenai kalbeta, jei iki skrydzio liko savaite ir maziau, jus bilietus galite pirkti tik oro uoste.

del sito supratau. o bilietai taip perkant jauciu bus brangus.

bet ka butent reiskia "Low fares available"? ar galima tiketis pigesniu bilietu?
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 06 21, 14:20)
jusu kortele kreditine ir atsiskaitymams internetu tinka puikiausiai. Pirmiausiai paziurekite Ryanair kai jau prieinate prie mokejimo ar jie priima Mastercard? Gal jie tik VISA priima? Tada teks moketi VISA kreditine ar Visa Virtuon

Priima jie Mastercarda..As Mastercardo virtualia korta perku bilietus smile.gif
Atsakyti
sveikos
noreciau pagalbos ir as is jusu nes su skridymu esu naujoke tai tiek atsiranda klausymu ax.gif
mano brolis dabar atskrydo i ispanija ir nori pasikeisti bilieta i skrydi anksciau nei nupirktas bilietas. jam skrysti tik po tryju savaiciu namo o jis jau nori kita pirmadieni lekti atgal i lietuva. maciau kad uz pakeitima bilietu datos ima 25 eurus o dar bus kokie mokesciai papildomi ar nebe jau. ar dar priklauso ir nuo bilieto kainos i norimo keisti datos.
o dabar pagalvojau kad jau liko maziau nei savaite is vis iki normi skrydzio tai gal ir nebeleistu keisti visai. g.gif
aciu uz pagalba tuom klausimu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2011 06 22, 10:52)
sveikos
noreciau pagalbos ir as is jusu nes su skridymu esu naujoke tai tiek atsiranda klausymu  ax.gif
mano brolis dabar atskrydo i ispanija ir nori pasikeisti bilieta i skrydi anksciau nei nupirktas bilietas. jam skrysti tik po tryju savaiciu namo o jis jau nori kita pirmadieni lekti atgal i lietuva. maciau kad uz pakeitima bilietu datos ima 25 eurus o dar bus kokie mokesciai papildomi ar nebe jau. ar dar priklauso ir nuo bilieto kainos i norimo keisti datos.
o dabar pagalvojau kad jau liko maziau nei savaite is vis iki normi skrydzio tai gal ir nebeleistu keisti visai.  g.gif
aciu uz pagalba tuom klausimu labai  4u.gif

o ar ne pigiau pirkti nauja bilieta? Del pirkimo - jei jis pirks is Ispanijos, gal leis isigyti bilieta ir likus savaitei? Juk pirktu is Ispanijos...
Atsakyti
Kas esat per mooneybookers užsisakę tą stebuklingąją mastercard prepaid kortelę, gal galite padėti, jiems vis neįtinka vienas mano dokumentas, ko čia manęs prašo Proof of address - paper based utility bill or bank statement issued in the last 3 months which shows your name AND address. ir ką konkrečiai šiuo atveju jiems siuntėt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 06 22, 12:59)
Kas esat per mooneybookers užsisakę tą stebuklingąją mastercard prepaid kortelę, gal galite padėti, jiems vis neįtinka vienas mano dokumentas, ko čia manęs prašo Proof of address - paper based utility bill or bank statement issued in the last 3 months which shows your name AND address. ir ką konkrečiai šiuo atveju jiems siuntėt?  doh.gif

o ne paprasciau butu buve SEB banke issiimti Visa Virtuon? g.gif
Atsakyti
Siunciau rysio paslaugu saskaitos kopija. Turetu matytis jusu vardas pavarde ir adresas kuri nurodet registruodama.

QUOTE(Vilmuutee @ 2011 06 22, 12:59)
Kas esat per mooneybookers užsisakę tą stebuklingąją mastercard prepaid kortelę, gal galite padėti, jiems vis neįtinka vienas mano dokumentas, ko čia manęs prašo Proof of address - paper based utility bill or bank statement issued in the last 3 months which shows your name AND address. ir ką konkrečiai šiuo atveju jiems siuntėt?  doh.gif

Atsakyti