Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

Labukas norėjau paklaust, aš skrisiu su vaiku 5metu, kai spausdinsiu bilietus bus man ir vaikui, tai galiu aš neštis 10kg ir mano vaikas 10kg rankinio bagazo.? Ačiū smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita 25: 20 birželio 2011 - 16:55
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 06 20, 18:55)
Labukas norėjau paklaust, aš skrisiu su vaiku 5metu, kai spausdinsiu bilietus bus  man ir vaikui, tai galiu aš neštis 10kg ir mano vaikas 10kg rankinio bagazo.? Ačiū smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif

5 metu vaikui jau priklauso rankinis bagazas 10kg.iki 2 tik ne.
Atsakyti
Sveikos, sakykit gal kas žinot, užmatėt... kur dabar pigiau būtų galima įsigyti bilietų iš Kauno į Bristolį (UK) ir atgal į Kauną? Radau tik po 700LT pirmyn ir atgal... verysad.gif
Pamiršau parašyti, kad išskristi norime Liepos 7d., grįžti 12-13-14 dienomis, nelabai svarbu ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 44123: 20 birželio 2011 - 18:54
QUOTE(44123 @ 2011 06 20, 20:46)
Sveikos, sakykit gal kas žinot, užmatėt... kur dabar pigiau būtų galima įsigyti bilietų iš Kauno į Bristolį (UK) ir atgal į Kauną? Radau tik po 700LT pirmyn ir atgal...  verysad.gif
Pamiršau parašyti, kad išskristi norime Liepos 7d., grįžti 12-13-14 dienomis, nelabai svarbu ..

Nebent iš Rygos 537 Lt... 4u.gif (liepos 8-11)... 4u.gif
Atsakyti
SVEIKOS,
MAN SIEK TIEK NERAMU...

pirkau bilietus pirmyn ir atgal, padariau online check-in, bet kazkodel duoda tik i viena puse bilieta spausdinti... kas ne taip?????
Atsakyti
QUOTE(mezzanine @ 2011 06 20, 22:57)
SVEIKOS,
MAN SIEK TIEK NERAMU...

pirkau bilietus pirmyn ir atgal, padariau online check-in, bet kazkodel duoda tik i viena puse bilieta spausdinti... kas ne taip?????

Kiek laiko likę iki grįžimo? Gal daugiau nei 15 dienų?
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 06 20, 23:01)
Kiek laiko likę iki grįžimo? Gal daugiau nei 15 dienų?

ahaa smile.gif ai, tai bus taip, jog man veliau atgalini bilieta atsius? tikiuosi i emaila..
Atsakyti
QUOTE(mezzanine @ 2011 06 20, 23:11)
ahaa smile.gif ai, tai bus taip, jog man veliau atgalini bilieta atsius? tikiuosi i emaila..

Check-in galima daryti iki kelionės likus mažiau nei 15 dienų, tad dar Jums teks kartelį sėstis prie kompo... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ir kur daugiau kreipsies patarimo, jei ne i supermamas 4u.gif biggrin.gif
Norim rugpjūčio mėnesį skristi savaitei į Paryžių, bet beveik visi bilietai yra su mokesčiais, kas žymiai padidina kainą, tuo tarpu liepai dviem žmonėms bilietai šiuo metu kainuoja apie keturris šimtus litų, nes nėra jokių mokesčių.

Tai kaip manote ar verta pirkti tam rugpjūčiui bilietus už pvz. septynis šimtus litų, ar dar laukti, kad nuimtų tuos mokesčius. Su šia aviakompanija teko skristi tik keletą kartų, tai nelabai suprantu, kada tie mokesčiai yra, kada jų nebėra. Šiaip bilietai brangsta, tik mes galvojam gal kažkokiu būdu dings tie mokesčiai. Ar taip nebūna??
labai atsiprašau, jei čia kvailai klausiu, bet tiesiog nelabai suprantu pačio principo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 06 20, 23:17)
Check-in galima daryti iki kelionės likus mažiau nei 15 dienų, tad dar Jums teks kartelį sėstis prie kompo... 4u.gif

bet man prie atgalinio bilieto taip pat raso, kad check in is confirmed. na, ziuresim, gal likus 15 dienu ten toj sistemoj pasikeis kazkas
Atsakyti
1. ka reiskia dabar Ryanair rasoma "low fares available" (prie skrydzio datos)?
2. kokiu budu galima isigyti bilietus, jei ketinama skristi savaites begyje, bet tai nebeleidziama, na nesitiki kad jau taip nera bilietu ax.gif

domina skrydziai is Londono i Kauna - kainos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 21 birželio 2011 - 11:42
QUOTE(vakare @ 2011 06 21, 00:23)
Sveiki,

Ir kur daugiau kreipsies patarimo, jei ne i supermamas 4u.gif  biggrin.gif
Norim rugpjūčio mėnesį skristi savaitei į Paryžių, bet beveik visi bilietai yra su mokesčiais, kas žymiai padidina kainą, tuo tarpu liepai dviem žmonėms bilietai šiuo metu kainuoja apie keturris šimtus litų, nes nėra jokių mokesčių.

Tai kaip manote ar verta pirkti tam rugpjūčiui bilietus už pvz. septynis šimtus litų, ar dar laukti, kad nuimtų tuos mokesčius. Su šia aviakompanija teko skristi tik keletą kartų, tai nelabai suprantu, kada tie mokesčiai yra, kada jų nebėra. Šiaip bilietai brangsta, tik mes galvojam gal kažkokiu būdu dings tie mokesčiai. Ar taip nebūna??
labai atsiprašau, jei čia kvailai klausiu, bet tiesiog nelabai suprantu pačio principo blush2.gif

laba smile.gif
Iš savo patirteis galiu pasakyti štai ką:
mes su vyru pirkom bilietus gegužės 9d. tai mokejom 416lt į vieną pusę su viskuo (skrysim liepos 1d. ), o dabar kai aš kainas stbėjau, tai galima būtų su tokia kaina pirmyn-atgal nulekti doh.gif 250lt į vieną pusę + mokėsčiau už pirkimą.
Va tokia mano patirtis ax.gif Dabar jei skrysčiau į Paryžių nemokėčiau už bilietus abiem į vieną pusę brangiau nei 250lt schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti