Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Laumė* @ 2011 06 17, 20:41)
gal ir atsakyta, bet tonas galėjo būti paprasčiausiai žmogiškas, nėr jokio reikalo pašaipiai kalbėt. bet, tikriausiai, nuo to pasijautė lb krūūūūta.

Na, krutumas (nors as tokio zodzio savo zodyne isvis neturiu) turbut priklauso tikrai ne nuo keleto zodziu, parasytu SM forume biggrin.gif
O koks tonas? g.gif Siaip tonas turbut priklauso nuo to, kaip perskaitai, normalus tonas buvo, zmogus paklause, tai atsakiau, kad nenormaliu skrydziu nebuna, kad bilietu oro uoste nieks neduoda, o pagrindini bagaza gal kiekvienas isivaizduoja savaip-kazkam tai rankinis, kazkam tai registruojamas bagazas, kame problema? g.gif nors zmogus teigia zinantis kokios yra iprastines bagazo gabenimo taisykles, bet is klausimo tai nepasirode, tai paemiau ir paaiskinau, kad bent jau kita karta moketu klausima normaliai suformuluot biggrin.gif
I klausima atsakyta, nieks cia nieko neuzsipuole, o paaiskino, bet kartais tikrai i nevilti varo klausimai kaip pvz.-paziurekit i mano lagamino foto, ar jis atitinka rankinio bagazo standartus lotuliukas.gif doh.gif va tada gal ir buciau pasisaipius, bet susilaikiau biggrin.gif nes tema apie Ryanair, o ne apie tai kaip kas uzdave klausima ir kas kaip atsake mirksiukas.gif

QUOTE(Atlantida @ 2011 06 17, 21:32)
Kvailas klausimas - ar skydziai (ne butinai ryanair ) gali buti is principo ne velinami, o ankstinami?

Na, kad oro uoste skrydziu lenteleje butu parasyta, jog skrydis ankstinamas, tai neteko matyti ir apskritai, nemanau, kad tai galima daryti, nes juk tuomet ir check-in pabaiga reiktu ankstinti, o jei zmogus dar neatvaziaves i oro uosta ir nezino, kad skrydis ankstinamas, juk ne jo kalte butu... o siaip, kad lektuvas keliom minutem anksciau pakiltu, tai taip, yra buve...na, kai visi keleiviai greitai praeina pro ilaipinimo vartus, neveluoja, greitai suseda i lektuva ir nera kitu trukdziu, lektuvas gali ir keliom minutem anksciau pakilti smile.gif
Atsakyti
Na, as turejau omeny - ankstinamas ne paskutine minute, o tarkim pries tam tikra dienu skaiciu... tarkim turi bilietus, nusipirkes pries menesi, o pries pora dienu kai tikslini skydzio laika suzinai, kad vyks anksciau. Kazin taip nebuna?
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2011 06 17, 23:52)
Na, as turejau omeny - ankstinamas ne paskutine minute, o tarkim pries tam tikra dienu skaiciu... tarkim turi bilietus, nusipirkes pries menesi, o pries pora dienu kai tikslini skydzio laika suzinai, kad vyks anksciau. Kazin taip nebuna?

Būna... 4u.gif Pažįstamiems buvo atkėlę skrydį virš valandos atgal, tai sakė paskui vos suspėjo į sekantį skrydį, nes jau buvo likę tik 40 min....Bet apie ankstinimą gavo įspėjimą prieš gerą mėnesį... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 06 17, 16:01)
Visu pirma, kas yra normalios avialinijos? g.gif  biggrin.gif yra iprastos ir pigiu skrydziu avialinijos, bet juk nuo to jos netampa nenormalios? g.gif  lotuliukas.gif
Visu antra, idomu ar apskritai esate kada skridusi, nes tokio termino kaip pagrindinis bagazas dar neteko girdeti biggrin.gif yra rankinis ir yra registruojamas bagazas. rankinio bagazo taisykles tokios pacios kaip ir kitose avialinijose, tik priklausomai nuo avialiniju skiriasi rankinio bagazo ismatavimai ir svoris, o kaip ir kur jis laikomas yra taip pat kaip ir visur.
Ir trecia, nuo kada oro uoste kas nors isdavineja bilietus biggrin.gif registruojantis yra atspausdinami ilaipinimo kuponai, o ne bilietai... o jei nenorite moketi papildomai, ilaipinimo kupona atsispausdinkite namie, nes skrendant su Ryanair uz check-in oro uoste teks papildomai moketi. Oro uoste tik uzdedamas lipdukas ant ilaipinimo kupono, jei yra keliaujama su registruotu bagazu rolleyes.gif

Pirma tai, su tom 'normaliom avialinijom' gal ne taip išsireiškiau,kaip norėjau.
Antra, tai esu skridus ne vieną ir ne dešimt kartų, tai dėl to nesijaudinkite, tik gal neatidžiai perskaitėte mano post'ą, nes rašiau, kad skrisiu pirmą kartą su Ryanair, iš vis su tokio tipo avialinijom (pagal jus, pigių skrydžių).
O trečia, tai skrendant tarkim su Novaturu, oro uoste, pateikus pasą ir savo vaučerį yra gaunami lėktuvo bilietai.
Galbūt jie ne taip vadinami, bet juos aš taip vadinu biggrin.gif

Nepaisant visko, dėkoju už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrine: 18 birželio 2011 - 00:04
QUOTE(Atlantida @ 2011 06 17, 22:52)

buna, teko gaut is ryanair laiska kad pakeiciamas skrydzio laikas. bet tai ivyko pora savaiciu pries skrydi.
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 06 17, 07:32)
noriu padrasint skrendancius su vaikais, jie tikrai atlaidziai ziuri i skyscius. as veziausi 2buteliukus po 300ml vandens tyreliu, vaisiu kosyte ir nieks nieko nei kaune nei Kose nesake...pamato su vaikais ir praleidzia  4u.gif

Gal kartais ir praleidzia, bet geriau neprisimkit tu koseliu per daug. Daznai skraidau ir ne karta yra teke matyti kaip nepraleidzia pro bagazo patikra su skysciais vaikiskuose buteliukuose ir netgi sandariuose indeliuose ir tenka viska ismesti. Cia nuo personalo priklauso praleis ar ne, taigi geriau per daug neimti, kad veliau nebutu gaila ismesto maistuko.
Atsakyti
Sveiki,as vel su genialiu klausimu hihihi.gif blush2.gif ar gali tarkim mano mama skristi su mano vaiku is UK i LT,nereikia sutikimo tevu?
Atsakyti
dėl draudimo norėjau paklaust, jeigu perkant bilietą pasirenkamas draudimas, tai kokiam laikui jis galioja?
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 06 19, 13:36)
Sveiki,as vel su genialiu klausimu hihihi.gif  blush2.gif ar gali tarkim mano mama skristi su mano vaiku is UK i LT,nereikia sutikimo tevu?

kaip iš UK nežinau
bet iš LT tikrai negalima, būtina turėti notaro patvirtintą VIENO IŠ TĖVŲ sutikimą
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 06 20, 10:19)
kaip iš UK nežinau
bet iš LT tikrai negalima, būtina turėti notaro patvirtintą VIENO IŠ TĖVŲ sutikimą

supratau...oi kaip blogai,nori mano mama i uk atskristi ir kaip tik mano maziu reikia parsiskraidint rudeniui i LT,galvojau,kad gales,nereikes man kartu skristi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 06 20, 09:29)
supratau...oi kaip blogai,nori mano mama i uk atskristi ir kaip tik mano maziu reikia parsiskraidint rudeniui i LT,galvojau,kad gales,nereikes man kartu skristi verysad.gif

Dar paieškokit oficialių šaltinių, nes kiek aš žinau, tai tik lietuviams rūpi, kad neišvežtum vaiko, kitur jau nebetikrina, LT praleido, vadinas viskas gerai.
http://www.urm.lt/index.php?120662165 čia gal ką rasit, nors čia gal labiau išvežimas iš Lt, o ne grįžimas.
O notaro sutikimą tai irgi ne vargas padaryt, jei jau reik.
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2011 06 20, 12:04)
Dar paieškokit oficialių šaltinių, nes kiek aš žinau, tai tik lietuviams rūpi, kad neišvežtum vaiko, kitur jau nebetikrina, LT praleido, vadinas viskas gerai.
http://www.urm.lt/index.php?120662165 čia gal ką rasit, nors čia gal labiau išvežimas iš Lt, o ne grįžimas.
O notaro sutikimą tai irgi ne vargas padaryt, jei jau reik.

aciu 4u.gif
Atsakyti