Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Cukrine @ 2011 06 17, 00:44)
Noriu pasiteiraut dar dėl vieno dalyko, nes pirmą kartą skrisiu būtent su Ryanair, tai kaip sakant, esu žalia..
Kaip suprantu tas rankinis bagažas, kuris skaitosi kaip pagrindinis, lydės mane visą kelionę iki liektuvo ir liektuve aš turėsiu jį kažkaip sugrūsti į virš galvos esančias spinteles? Teisingai suprantu?  unsure.gif
Ta prasme, jis nebus atiduotas į liektuvą, kai išdavinės bilietus? Kaip įprasta skrendant su normaliom avialinijom?

Rankinis bagažas bus visada su Jumis 4u.gif Lektuve sudesit virs galvos, o poto lektuvui pakilus galit išssimt is jo jei reikia kazko ir pan
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 06 16, 09:44)
Net nesupratau, del ko gincas. Yra tvarka/taisykles,o visa kita yra jusu rizikos tolerancijos lygis. Galit ir bet ka neleistino ar daugiau nei leistina veztis,ir jei 'nepagavo/nieko nesake',tai cia ne jus turit didvyriais jaustis,o jie luzeriais.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tikra tiesa...patikros poste i kosmetine sudetus buteliukus isputus akis spoksanciam pareigunui juk nepasakysi,kad apie perskaiciau SM biggrin.gif
Atsakyti
noriu padrasint skrendancius su vaikais, jie tikrai atlaidziai ziuri i skyscius. as veziausi 2buteliukus po 300ml vandens tyreliu, vaisiu kosyte ir nieks nieko nei kaune nei Kose nesake...pamato su vaikais ir praleidzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amberr* @ 2011 06 17, 00:28)
perskaiciau SM  biggrin.gif

na esu mates panashiai sakanciu pareigunams, tad ir rashau, jog neverta apsikvailinti ir bandyt atrodyt 'protingesniems'

cukrine,toks vaizdas,jog apskritai nesi skridus, nes su visom avialinijomis tvarka del rankinio bagazo neshimosi i salona yra vienoda. Nekalbu apie kg ar ishmatavimus,tik apie pacio bagazo esme ir jo vieta salone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 17 birželio 2011 - 08:24
QUOTE(ingusiaa @ 2011 06 17, 07:32)
noriu padrasint skrendancius su vaikais, jie tikrai atlaidziai ziuri i skyscius. as veziausi 2buteliukus po 300ml vandens tyreliu, vaisiu kosyte ir nieks nieko nei kaune nei Kose nesake...pamato su vaikais ir praleidzia  4u.gif

as ir daug sulaukiu tolerancijos (ir del skysciu, ir del bagazo ranknio) is darbuotoju kai skrendu su vaiku. tiek kaune, tiek lutone,stansteade. tenerifeje kai buovm,visus ziauriai krate del tu rankiniu bagazu,kad turi tilpti i tuos remus, tai daug kas trauke is tases ir rengesi ant saves ar netgi ismesdavo daiktus, as ir su mb jau perbalus buvau,galvoju misios,nes tase tikrai butu netilpusi,ale parodem bilietus ir sako eikit, dar mb teisinguolis bande paklausti ar nereikia i remus kisti tases, sakau einam tik doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrine @ 2011 06 17, 00:44)
Noriu pasiteiraut dar dėl vieno dalyko, nes pirmą kartą skrisiu būtent su Ryanair, tai kaip sakant, esu žalia..
Kaip suprantu tas rankinis bagažas, kuris skaitosi kaip pagrindinis, lydės mane visą kelionę iki liektuvo ir liektuve aš turėsiu jį kažkaip sugrūsti į virš galvos esančias spinteles? Teisingai suprantu?  unsure.gif
Ta prasme, jis nebus atiduotas į liektuvą, kai išdavinės bilietus? Kaip įprasta skrendant su normaliom avialinijom?

Visu pirma, kas yra normalios avialinijos? g.gif biggrin.gif yra iprastos ir pigiu skrydziu avialinijos, bet juk nuo to jos netampa nenormalios? g.gif lotuliukas.gif
Visu antra, idomu ar apskritai esate kada skridusi, nes tokio termino kaip pagrindinis bagazas dar neteko girdeti biggrin.gif yra rankinis ir yra registruojamas bagazas. rankinio bagazo taisykles tokios pacios kaip ir kitose avialinijose, tik priklausomai nuo avialiniju skiriasi rankinio bagazo ismatavimai ir svoris, o kaip ir kur jis laikomas yra taip pat kaip ir visur.
Ir trecia, nuo kada oro uoste kas nors isdavineja bilietus biggrin.gif registruojantis yra atspausdinami ilaipinimo kuponai, o ne bilietai... o jei nenorite moketi papildomai, ilaipinimo kupona atsispausdinkite namie, nes skrendant su Ryanair uz check-in oro uoste teks papildomai moketi. Oro uoste tik uzdedamas lipdukas ant ilaipinimo kupono, jei yra keliaujama su registruotu bagazu rolleyes.gif
Atsakyti
jėzau vos ne užsipuolėt žmogų vietoj to kad paimtumėt ir atsakytumėt į klausimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2011 06 17, 18:04)
jėzau vos ne užsipuolėt žmogų vietoj to kad paimtumėt ir atsakytumėt į klausimus biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vook,o ar neatsakyta i pateikta klausima?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 06 17, 19:17)
Vook,o ar neatsakyta i pateikta klausima?! g.gif

gal ir atsakyta, bet tonas galėjo būti paprasčiausiai žmogiškas, nėr jokio reikalo pašaipiai kalbėt. bet, tikriausiai, nuo to pasijautė lb krūūūūta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 17 birželio 2011 - 19:42
Laume,o klausima skaitei?! Perskaityk ir pamatysi,ka bent ash turejau omeny
Atsakyti
Kvailas klausimas - ar skydziai (ne butinai ryanair ) gali buti is principo ne velinami, o ankstinami?
Atsakyti