Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Gardee @ 2011 06 16, 10:34)
kažkaip abejoju, kad galima į paprastą  g.gif
pas juos aiškiai parašyta, kad turi būti užsegamas, o kai kur rašo, kad ir plastikinis (turbūt toks kietesnis ir tvirtesnis)  ax.gif

Zmones pasakoja is patirties kaip buvo, o jei netikit, tai laikykites tu taisykliu iki galo, dekit i uzsegama maisiuka, tiksliai atitinkanti ismatavimus. As irgi dedu i bele koki maisiuka, kazkaip niekad dar niekam neuzkliuvo, o jei kada uzklius-paprasysiu ju maisiuko ir persidesiu. o viena karta savo skyscius tiesiog su visa kosmetine istraukiau, sakiau jei netiks, persidesiu, ale ir taip neuzkliuvo biggrin.gif na, gal pasiseke ax.gif o siaip tai daugelis per daug baimiu su tais skysciais turi...jei as pvz visus skyscius turiu registruojamame bagaze, o rankineje tik lupu blizgi, akiu tusa ir mini ranku krema, tai niekada i jokius maisiukus nededu ir nieks nieko dar niekada nesake smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kur Vilniuje galima busipirkti tusciu buteliuku skysciams iki 100 ml?
Atsakyti
Droge yra
Atsakyti
Kuriame Droge ? as ka tik i du skambinau sad.gif nera
Atsakyti
QUOTE(Linute*** @ 2011 06 16, 11:39)
Kuriame Droge ? as ka tik i du skambinau sad.gif nera

Cia kazkas rase, kad rado Tiger parduotuveje Kaune, pasirodo, neseniai ir Vilniuje atsidare Tiger parduotuve-jau buvau ir radau ten-labai fainas rinkinukas buteliuku ir indeliu uz 10Lt yra mirksiukas.gif Beje, parduotuve yra Gedimino pr., atkarpoje tarp Marks&Spencer ir Mango smile.gif
Atsakyti
dekoju reikes uzeiti
Atsakyti
nu kad skambinot ir sake kad neturi tai dar nieko nereiskia, nes viena kartai kai buvau parduotuvej viena kliente paklause ar neturi tusciu buteliuku, pardaveja pasake jog ne, o po to ta kliente uz poros metru atrado..
Atsakyti
Gal kas gali padėti nusipirkti bilietus be kortelės mokesčio? Labai reikia skubios pagalbos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugne_11: 16 birželio 2011 - 11:54
Noreciau gauti info del bilietu grazinimo blush2.gif Skrydis po savaites, on line check in dar nedarytas, ar galima ta bilieta tiesiog pakeisti i atvira skridimo data 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2011 06 16, 11:34)
kažkaip abejoju, kad galima į paprastą  g.gif
pas juos aiškiai parašyta, kad turi būti užsegamas, o kai kur rašo, kad ir plastikinis (turbūt toks kietesnis ir tvirtesnis)  ax.gif

as visa laika susidedu i tokia didesne kosmetine, kuria tikrinant atskirai isimu ir padedu skenuoti. kol kas niekam neukliuvo. niekada nesu turejusi jokiu maiseliu.
uzkliuvo tik imestas sampunas i lagamina, o ne toje kosmetineje, tada tikrino lagamina. siaip jie perspeja visada, kad skyscius isimtumete atskirai.
Atsakyti
Net nesupratau, del ko gincas. Yra tvarka/taisykles,o visa kita yra jusu rizikos tolerancijos lygis. Galit ir bet ka neleistino ar daugiau nei leistina veztis,ir jei 'nepagavo/nieko nesake',tai cia ne jus turit didvyriais jaustis,o jie luzeriais. Juolab,ishimtis verciau pasilikit sau ar 'uz stalo',cia vieshas forumas,daug kas skaito,o po to veltui gincus kelia oro uostuose. Nepamirshkit,ne sm skraidina,o ryanair biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pasiteiraut dar dėl vieno dalyko, nes pirmą kartą skrisiu būtent su Ryanair, tai kaip sakant, esu žalia..
Kaip suprantu tas rankinis bagažas, kuris skaitosi kaip pagrindinis, lydės mane visą kelionę iki liektuvo ir liektuve aš turėsiu jį kažkaip sugrūsti į virš galvos esančias spinteles? Teisingai suprantu? unsure.gif
Ta prasme, jis nebus atiduotas į liektuvą, kai išdavinės bilietus? Kaip įprasta skrendant su normaliom avialinijom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrine: 16 birželio 2011 - 23:45