Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(whitey @ 2011 06 15, 16:24)
Boarding pass turi but tik melynas! biggrin.gif biggrin.gif juokauju.

biggrin.gif Turiu melyna piestuka...
Aciu atsakiusiems. Pirmas kartas Check- in online, tai...patys suprantate doh.gif Norisi, kad viskas vyktu sklandziai smile.gif
Atsakyti
ir mano turbūt kvailas klausimas:
mano rankinis bagažas (kuris medžiaginis) prikrovus taip išsipūtė, kad tie šonai nebe 20 cm, o kokie 23 cm. nujaučiu, kad tuose metaliniuose rėmuose turėtų susispausti (bent aš taip įsivaizduoju) blush2.gif ar tuomet nieko tokio, kad viršija tuos 2-3 cm?
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2011 06 15, 18:42)
mano rankinis bagažas (kuris medžiaginis) prikrovus taip išsipūtė, kad tie šonai nebe 20 cm, o kokie 23 cm. nujaučiu, kad tuose metaliniuose rėmuose turėtų susispausti (bent aš taip įsivaizduoju)  blush2.gif ar tuomet nieko tokio, kad viršija tuos 2-3 cm?

Nieko tokio.Svarbu ,kad tu galetum tase biski suspausti kai kisi i ta gelezini ryanair stenda(ismeru pavizdys)
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2011 06 15, 19:42)
mano rankinis bagažas (kuris medžiaginis) prikrovus taip išsipūtė, kad tie šonai nebe 20 cm, o kokie 23 cm. nujaučiu, kad tuose metaliniuose rėmuose turėtų susispausti (bent aš taip įsivaizduoju)  blush2.gif ar tuomet nieko tokio, kad viršija tuos 2-3 cm?

Viskas bus gerai, nepergyvenkite... 4u.gif Galima spausti kiek ir kaip nori...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tete2006: 15 birželio 2011 - 17:55
QUOTE(Diari @ 2011 06 15, 17:53)

QUOTE(Tete2006 @ 2011 06 15, 17:55)

ačiū 4u.gif
nuraminot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2011 06 15, 19:07)
ačiū  4u.gif
nuraminot  smile.gif

Be to, is patirties galiu pasakyti-Ryanair remai yra padidinti, tad ten sonas ne 20cm, o jauciu kokie 25cm tai tikrai, galit nepergyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 06 15, 21:04)

labai gerai 4u.gif

turiu dar klausimą dėl šventos ramybės:
ar tokie maišiukai skaitomi tinkami skysčiams, ar jie turi būti tvirtesnės "medžiagos"? turiu tokį, bet jis gana plonas ir dar turiu tvirtenį 20x10 bet į jį mažai telpa smile.gif
galvoju, kurį imti g.gif klausiu, nes noriu viską namie iš anksto susidėti ax.gif

user posted image
Atsakyti
Del tashes dydzio,tai ziurint ish kur skrendat. Stansted kartais megsta papasakot,jog tashe i rema turi laisvai tilpt,be jokiu ten ranku/koju paspaudimu biggrin.gif O jiems irodinet,tai bergzdzias reikalas. Galu gale,terorizmu apkaltins ir kelione pasibaigs areshtinej. Tad telieka primint savo ankstesni patarima-turekit maxima maisheli ar maza gariunine tashyte,kur jau siuva garliavos siuvyklele biggrin.gif paliekat rankini lagamina ir sakot bye bye biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2011 06 15, 23:55)
labai gerai  4u.gif

turiu dar klausimą dėl šventos ramybės:
ar tokie maišiukai skaitomi tinkami skysčiams, ar jie turi būti tvirtesnės "medžiagos"? turiu tokį, bet jis gana plonas ir dar turiu tvirtenį 20x10 bet į jį mažai telpa  smile.gif
galvoju, kurį imti  g.gif klausiu, nes noriu viską namie iš anksto susidėti  ax.gif

user posted image

tai kad galima ir i paprasta maisiuka susideti,bent jau is Kauno kai skridom taip sake g.gif as is skysciu turejau tik vaistus,tai isviso buvo tokioj piniginej prie visu vaistu nieko nesake.
Atsakyti
Vilniuje muitinej jie dave savo maiseli , nes manasis buvo biski mazokas. Jokiu ten problemu su maisiukis nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 06 16, 09:20)
tai kad galima ir i paprasta maisiuka susideti

kažkaip abejoju, kad galima į paprastą g.gif
pas juos aiškiai parašyta, kad turi būti užsegamas, o kai kur rašo, kad ir plastikinis (turbūt toks kietesnis ir tvirtesnis) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2011 06 16, 11:34)
kažkaip abejoju, kad galima į paprastą  g.gif
pas juos aiškiai parašyta, kad turi būti užsegamas, o kai kur rašo, kad ir plastikinis (turbūt toks kietesnis ir tvirtesnis)  ax.gif

skridau pries 5 dienas,beveik visi buvo susideje i paprastus,niekas nepirko tu spec maiseliu,o mano kaip minejau isvis ne i maisiuka buvo sudeti.
Atsakyti