ir mano turbūt kvailas klausimas: mano rankinis bagažas (kuris medžiaginis) prikrovus taip išsipūtė, kad tie šonai nebe 20 cm, o kokie 23 cm. nujaučiu, kad tuose metaliniuose rėmuose turėtų susispausti (bent aš taip įsivaizduoju) ar tuomet nieko tokio, kad viršija tuos 2-3 cm?
Moterys myli ausimis, o vyrai - akimis. Todėl moterys dažosi, o vyrai meluoja.
ir mano turbūt kvailas klausimas:
mano rankinis bagažas (kuris medžiaginis) prikrovus taip išsipūtė, kad tie šonai nebe 20 cm, o kokie 23 cm. nujaučiu, kad tuose metaliniuose rėmuose turėtų susispausti (bent aš taip įsivaizduoju) ar tuomet nieko tokio, kad viršija tuos 2-3 cm?
ir mano turbūt kvailas klausimas:
mano rankinis bagažas (kuris medžiaginis) prikrovus taip išsipūtė, kad tie šonai nebe 20 cm, o kokie 23 cm. nujaučiu, kad tuose metaliniuose rėmuose turėtų susispausti (bent aš taip įsivaizduoju) ar tuomet nieko tokio, kad viršija tuos 2-3 cm?
turiu dar klausimą dėl šventos ramybės:
ar tokie maišiukai skaitomi tinkami skysčiams, ar jie turi būti tvirtesnės "medžiagos"? turiu tokį, bet jis gana plonas ir dar turiu tvirtenį 20x10 bet į jį mažai telpa
galvoju, kurį imti klausiu, nes noriu viską namie iš anksto susidėti
Del tashes dydzio,tai ziurint ish kur skrendat. Stansted kartais megsta papasakot,jog tashe i rema turi laisvai tilpt,be jokiu ten ranku/koju paspaudimu O jiems irodinet,tai bergzdzias reikalas. Galu gale,terorizmu apkaltins ir kelione pasibaigs areshtinej. Tad telieka primint savo ankstesni patarima-turekit maxima maisheli ar maza gariunine tashyte,kur jau siuva garliavos siuvyklele paliekat rankini lagamina ir sakot bye bye
turiu dar klausimą dėl šventos ramybės:
ar tokie maišiukai skaitomi tinkami skysčiams, ar jie turi būti tvirtesnės "medžiagos"? turiu tokį, bet jis gana plonas ir dar turiu tvirtenį 20x10 bet į jį mažai telpa
galvoju, kurį imti klausiu, nes noriu viską namie iš anksto susidėti
tai kad galima ir i paprasta maisiuka susideti,bent jau is Kauno kai skridom taip sake as is skysciu turejau tik vaistus,tai isviso buvo tokioj piniginej prie visu vaistu nieko nesake.
kažkaip abejoju, kad galima į paprastą
pas juos aiškiai parašyta, kad turi būti užsegamas, o kai kur rašo, kad ir plastikinis (turbūt toks kietesnis ir tvirtesnis)
kažkaip abejoju, kad galima į paprastą
pas juos aiškiai parašyta, kad turi būti užsegamas, o kai kur rašo, kad ir plastikinis (turbūt toks kietesnis ir tvirtesnis)