Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(magute @ 2011 06 11, 12:29)
jusu kortele netinka. pasiziurekit tik kokiomis leidzia pirkti. su valiuta tai nieko bendra neturi.

Tikrai? O aš buvau užsukusi į banką ir sakė, kad tinka unsure.gif na ką lekiu mastyt kažką kita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 06 10, 20:38)
ar labai tikrina del vaistu?vezuosi receptiniu nuo epilepsijos,kazi ar neprikibs?

Mes vežėmės nuo epilepsijos, ir nemažai, recepto su savimi neturėjau, jokių pastabų nebuvo.
Atsakyti
jusu kortele netinka. pasiziurekit tik kokiomis leidzia pirkti. su valiuta tai nieko bendra neturi.
Papildyta:
internetines korteles netinka, reikia, kad butu KREDITINE

schmoll.gif SEB visa virtuonas tinka puikiai
Atsakyti
O per keliaujupigiai.lt nieks nebandė sakytis? Nebežinau ką daryt net, nėr tų kortelių, o bilietams tuoj 'akcija' baigsis sad.gif
Atsakyti
internetines korteles netinka, reikia, kad butu KREDITINE

Nesamone, visada atsiskaitineju internetine kortele (tiesa, ne ukio banko) ir visada viskas kuo puikiausiai tinka smile.gif
Atsakyti
Merginos,gal kuri žinot ar nebus bėdos ir man.Užsakinėjau bilietus sau ir giminaitei ,išskrendam 24 d.ir rezervacijoj parašiau jos vardą ir pavardę,o dabar kai sudiktavo duomenis ,tai pasirodo yra du vardai.Registracijai dar per anksti, tai va ir turiu bemieges naktis, tiks ar ne ,vest du vardus ,ar palikt vieną. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2011 06 11, 13:26)
Merginos,gal kuri žinot ar nebus bėdos ir man.Užsakinėjau bilietus sau ir giminaitei ,išskrendam 24 d.ir rezervacijoj parašiau jos vardą ir pavardę,o dabar kai sudiktavo duomenis ,tai pasirodo yra du vardai.Registracijai dar per anksti, tai va ir turiu bemieges naktis, tiks ar ne ,vest du vardus ,ar palikt vieną. g.gif

Ta prasme jusu abieju vardai? Tiesiog raso, kokie keleivai skrenda. Kai reikes registruotis, suvesite jos varda, o jei prasys abieju keleiviu - suvesite jus abi smile.gif
Atsakyti
Kiek dabar pasižiūrėjau kreditinė Visa Electron tinka?

Tai sakykim pasinaudoju kito asmens kortele. Tai emailą suvedu savo, kortelės duomenis suvedu to asmens. Ir to asmens suvedu gyvenamąją vietą?

O po to reikia jungtis į internetinę saskaitą to asmens ar ne? Ar visas patvirtinimas toliau vyksta tik mano emailu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ardelle: 11 birželio 2011 - 13:09
O galima pirkt bilietus su SEB Statoil kortele? pirma kart noriu pirkt bilietus...
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2011 06 11, 14:53)
Ta prasme jusu abieju vardai? Tiesiog raso, kokie keleivai skrenda. Kai reikes registruotis, suvesite jos varda, o jei prasys abieju keleiviu - suvesite jus abi smile.gif

Ne,giminaitės pase yra du vardai, o aš rezervavau tik jos vieną paminėdama.Dabar galvoju,gal skambint į atstovybę ir klaust ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(Ardelle @ 2011 06 11, 14:02)
Kiek dabar pasižiūrėjau kreditinė Visa Electron tinka?

Tai sakykim pasinaudoju kito asmens kortele. Tai emailą suvedu savo, kortelės duomenis suvedu to asmens. Ir to asmens suvedu gyvenamąją vietą?

O po to reikia jungtis į internetinę saskaitą to asmens ar ne? Ar visas patvirtinimas toliau vyksta tik mano emailu?

galit pirkt su kito zmogaus kortele, o nurodyt savo emeila. Veliau viska tvarkysit su savo emeilo adresu.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 11, 14:26)
galit pirkt su kito zmogaus kortele, o nurodyt savo emeila. Veliau viska tvarkysit su savo emeilo adresu.

Labai dėkui, žiūrėsiu kas gausi, tikiuosi pasiseks smile.gif 4u.gif
Atsakyti