Pieštukinis, ne rutulinis, dezodorantas, tušas ir lūpų blizgis turi būti maišelyje?
QUOTE(Vaidullka @ 2011 06 07, 11:47)
Aš vežuos tik nuo alergijos, nes šiom dienom išrašė ir vaiko vaistai nuo astmos,na ir žuvies taukai, kurių nesupakavau į tašę Dar purškiami vaiko vaistai. Klausimas kur juos dėt? Ne skystis,o purškiami, tai nereik į maišelį?
Ir help , vakar atsiprintinau bilietus, dariau chek in, ką tik gavau į meilą laišką Check-In for your Flight Now. Kaip čia suprast? Vakar suvedžiau visus duomenis.. Ką man dar daryt?
Ir help , vakar atsiprintinau bilietus, dariau chek in, ką tik gavau į meilą laišką Check-In for your Flight Now. Kaip čia suprast? Vakar suvedžiau visus duomenis.. Ką man dar daryt?
nesvarbu kad purskiamas, reikia i maiseli deti.
Tai nepergyvenk, jie visada siuncia tokius ale priminimus, jai jau pasidariai ir atsiprintinai tai viskas gerai
QUOTE(Elvita @ 2011 06 07, 11:56)
Pieštukinis, ne rutulinis, dezodorantas, tušas ir lūpų blizgis turi būti maišelyje?
reikia
QUOTE(Elvita @ 2011 06 07, 14:56)
kazkada dejau lupu blizgi i maiseli, bet nebutina. Siaip dezodoras su skysciu ir lupu blizgis turetu buti maiselyje (piestukinis tikrai ne), gali isimesti ir tusa.
Pas mane maiselyje visada yra kvepalai, suspaustas skystis veidui purksti (atgaivinti) 75 ml, miniatiura ranku kremo ir jei nepamirstu ideti i maiseli - lupu blizgis, bet jis dazniausiai buna kur rankines kiseneje.
QUOTE(dianita @ 2011 06 07, 16:24)
kazkada dejau lupu blizgi i maiseli, bet nebutina. Siaip dezodoras su skysciu ir lupu blizgis turetu buti maiselyje (piestukinis tikrai ne), gali isimesti ir tusa.
As naudoju piestukini, ne skysta, todel ir iskilo klausimas ar turi buti maiselyje O tusa ir lupu blizgi isimesiu i maiseli
QUOTE(Elvita @ 2011 06 07, 16:35)
As naudoju piestukini, ne skysta, todel ir iskilo klausimas ar turi buti maiselyje O tusa ir lupu blizgi isimesiu i maiseli
Lupu dazai, vazelinas irgi skaitosi kaip skystis
Trumpai tariant,visą kosmetiką dėkite į maišelius Nesvarbu, kad ir neskystas daiktas pvz kaip sakote vazelinas, vistiek kosmetika...
Del uk,tai kaip ir su airija.paprastu vaistu yra ciut ne ant kiekvieno kampo,kaina/kokybe-tik rinkis. Zuvu alieju, ivairiu papildu taip pat yra sociai ir pigiau uk.
O pirktis ir veztis reiktu tik jums ishrashytus spec.vaistus,antibiotikus. Skysti-i maisheli,iki 100ml. Tabletiniai-bet kur
O pirktis ir veztis reiktu tik jums ishrashytus spec.vaistus,antibiotikus. Skysti-i maisheli,iki 100ml. Tabletiniai-bet kur
QUOTE(whitey @ 2011 06 07, 19:42)
Del uk,tai kaip ir su airija.paprastu vaistu yra ciut ne ant kiekvieno kampo,kaina/kokybe-tik rinkis. Zuvu alieju, ivairiu papildu taip pat yra sociai ir pigiau uk.
Tikrai taip ir netgi daugiau pasirinkimo,ir kaikurie tikrai pigesni. ir sakyčiau veiksmingesni,nu bet čia jau ne į temą
aciu,kas atsaket apie vaistus,buvau pasiruosus vaistine nusiaubti kaip reikalas nes anot mano gydytojos,net paracetamoliui reikia recepto
Sakykite mergaites ar tulikas lektuve mokamas?
QUOTE(*gitagita* @ 2011 06 07, 22:29)
aciu,kas atsaket apie vaistus,buvau pasiruosus vaistine nusiaubti kaip reikalas nes anot mano gydytojos,net paracetamoliui reikia recepto
paracetamolis tai tikrai nemokamas. As irgi prisipirkus vitaminu vaikams grizau.
QUOTE(Diari @ 2011 06 07, 23:53)
Sakykite mergaites ar tulikas lektuve mokamas?
Ne .... (bent jau kol kas )