Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

Pieštukinis, ne rutulinis, dezodorantas, tušas ir lūpų blizgis turi būti maišelyje?
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 06 07, 11:47)
Aš vežuos tik nuo alergijos, nes šiom dienom išrašė ir vaiko vaistai nuo astmos,na ir žuvies taukai, kurių nesupakavau į tašę  smile.gif  Dar purškiami vaiko vaistai. Klausimas kur juos dėt? Ne skystis,o purškiami, tai nereik į maišelį?
Ir help help.gif  , vakar atsiprintinau bilietus, dariau chek  in, ką tik gavau į meilą laišką Check-In for your Flight Now. Kaip čia suprast? Vakar suvedžiau visus duomenis.. Ką man dar daryt?

nesvarbu kad purskiamas, reikia i maiseli deti.
Tai nepergyvenk, jie visada siuncia tokius ale priminimus, jai jau pasidariai ir atsiprintinai tai viskas gerai mirksiukas.gif

QUOTE(Elvita @ 2011 06 07, 11:56)
Pieštukinis, ne rutulinis, dezodorantas, tušas ir lūpų blizgis turi būti maišelyje?

reikia
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 06 07, 14:56)

kazkada dejau lupu blizgi i maiseli, bet nebutina. Siaip dezodoras su skysciu ir lupu blizgis turetu buti maiselyje (piestukinis tikrai ne), gali isimesti ir tusa.
Pas mane maiselyje visada yra kvepalai, suspaustas skystis veidui purksti (atgaivinti) 75 ml, miniatiura ranku kremo ir jei nepamirstu ideti i maiseli - lupu blizgis, bet jis dazniausiai buna kur rankines kiseneje.
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 06 07, 16:24)
kazkada dejau lupu blizgi i maiseli, bet nebutina. Siaip dezodoras su skysciu ir lupu blizgis turetu buti maiselyje (piestukinis tikrai ne), gali isimesti ir tusa.

As naudoju piestukini, ne skysta, todel ir iskilo klausimas ar turi buti maiselyje blush2.gif O tusa ir lupu blizgi isimesiu i maiseli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 06 07, 16:35)
As naudoju piestukini, ne skysta, todel ir iskilo klausimas ar turi buti maiselyje  blush2.gif O tusa ir lupu blizgi isimesiu i maiseli  smile.gif

Lupu dazai, vazelinas irgi skaitosi kaip skystis
Atsakyti
Trumpai tariant,visą kosmetiką dėkite į maišelius mirksiukas.gif Nesvarbu, kad ir neskystas daiktas pvz kaip sakote vazelinas, vistiek kosmetika... rolleyes.gif
Atsakyti
Del uk,tai kaip ir su airija.paprastu vaistu yra ciut ne ant kiekvieno kampo,kaina/kokybe-tik rinkis. Zuvu alieju, ivairiu papildu taip pat yra sociai ir pigiau uk.
O pirktis ir veztis reiktu tik jums ishrashytus spec.vaistus,antibiotikus. Skysti-i maisheli,iki 100ml. Tabletiniai-bet kur
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 06 07, 19:42)
Del uk,tai kaip ir su airija.paprastu vaistu yra ciut ne ant kiekvieno kampo,kaina/kokybe-tik rinkis. Zuvu alieju, ivairiu papildu taip pat yra sociai ir pigiau uk.
O pirktis ir veztis reiktu tik jums ishrashytus spec.vaistus,antibiotikus. Skysti-i maisheli,iki 100ml. Tabletiniai-bet kur

Tikrai taip drinks_cheers.gif ir netgi daugiau pasirinkimo,ir kaikurie tikrai pigesni. ir sakyčiau veiksmingesni,nu bet čia jau ne į temą biggrin.gif
Atsakyti
aciu,kas atsaket apie vaistus,buvau pasiruosus vaistine nusiaubti kaip reikalas biggrin.gif nes anot mano gydytojos,net paracetamoliui reikia recepto unsure.gif
Atsakyti
Sakykite mergaites ar tulikas lektuve mokamas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 06 07, 22:29)
aciu,kas atsaket apie vaistus,buvau pasiruosus vaistine nusiaubti kaip reikalas biggrin.gif nes anot mano gydytojos,net paracetamoliui reikia recepto unsure.gif

paracetamolis tai tikrai nemokamas. As irgi prisipirkus vitaminu vaikams grizau.
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2011 06 07, 23:53)
Sakykite mergaites ar tulikas lektuve mokamas? blush2.gif

Ne smile.gif.... (bent jau kol kas biggrin.gif )
Atsakyti