Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(amadina @ 2011 06 06, 23:33)
O del mokescio - reikes sumoketi tik ta keitimo mokesti, ar dar koki skirtuma reik moket? Pvz. tie, kur pirkau rugsejui kainavo trigubai pigiau nei dabar kainuoja liepos menesiui.. g.gif

Ne tik mokestį, 25eur už vienos pusės datos keitimą smile.gif
Atsakyti
Lyg per my bookings galima pasiziuret kaina, suvedus duomenis. Nors dazniausiai pigiau pirkt visishkai nauja bilieta,nei ji keist
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 06 birželio 2011 - 23:06
Sveikos. Permeciau temuke bet lyg neuzmaciau -
kaip yra su vaistais jei skrendi tik su rankiniu, galima juos isideti? Turiu omeny tokius elementarius kaip koks ibuprofenas ar pan.
Ar teko kam susidurti?
As kazkada skridau ir turejau, nebuvo problemu. Dabar drauge sake isskaite taisyklese kad galima tik jei turi recepta unsure.gif g.gif Bet jei jie bereceptiniai?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 06 07, 12:54)
kaip yra su vaistais jei skrendi tik su rankiniu, galima juos isideti? Turiu omeny tokius elementarius kaip koks ibuprofenas ar pan.
Ar teko kam susidurti?
As kazkada skridau ir turejau, nebuvo problemu. Dabar drauge sake isskaite taisyklese kad galima tik jei turi recepta unsure.gif  g.gif Bet jei jie bereceptiniai?

Aš esu kažkada vežusis bereceptinių, nieks nieko nesakė, nesikabinėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 06 07, 12:54)
Ar teko kam susidurti?
As kazkada skridau ir turejau, nebuvo problemu. Dabar drauge sake isskaite taisyklese kad galima tik jei turi recepta unsure.gif  g.gif Bet jei jie bereceptiniai?

Niekad nieko nesakė rolleyes.gif
Atsakyti
Nebent tai morfijus ar metadonas biggrin.gif bereceptiniai,tabletiniai rankiniam bagaze gali but. O i koki uzkampi cia zadat skrist,jei jau tempiates visa vaistinele?
Atsakyti
Nepamirškit apie mikstūras visokias. Pakuotės irgi turi būt nedidesnės nei 100 ml.
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 06 07, 14:27)
Nebent tai morfijus ar metadonas biggrin.gif bereceptiniai,tabletiniai rankiniam bagaze gali but. O i koki uzkampi cia zadat skrist,jei jau tempiates visa vaistinele?

o tai neverta i UK temptis visos vaistineles?mane gydytoja prigasdino,kad nieko negausiu ten,tai lekiu pirkti.o gal neverta?

sory uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 06 07, 13:52)
o tai neverta i UK temptis visos vaistineles?mane gydytoja prigasdino,kad nieko negausiu ten,tai lekiu pirkti.o gal neverta?

sory uz  poster_offtopic.gif

Gauti gausi, bet ko gero su receptu tik. Bet čia tik mano pamąstymai, bo giminaičiai pastoviai prašo atsiųst vaistų ir patys urmu perka kai grįžta ant LT žemės.
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 06 07, 12:27)

biggrin.gif biggrin.gif
Ne vaistinele, tik elementarius dalykus.
As is tu kur ir rankinuke visad turi elementariausiu tableciu kuriu gali prireikti tongue.gif natura matyt tokia tongue.gif
Atsakyti
Gitagita-nezinau kaip Uk,bet bent i Airija(o manau kad jos tarpusavyje kazkiek panasios)tai tikrai nereikia visko veztis.Visokiu tokiu nereceptiniu vaistu,aspirinu,paracetamoliu ar pan galima net degalinej nusipirkti,ir visuose didesniuose prekybos centruose net yra atskiras vaistu skyrelis.Nereikia net i vaistine eit.Siulyciau pasiimt tik antibiotiku,jei gyd israse,pradziai.Ir siaip tuos vaistu,jei tau paskirti jie vartoti,pvz nuo kraujo spaudimo ar pan.
As pirmus kartus irgi veziausi visko daug,paskui dauguma ismeciau,nes baigesi galiojimas.O visko cia yra,jei rimciau sergam,einam pas GP.Vaistu israso.
Atsakyti
Aš vežuos tik nuo alergijos, nes šiom dienom išrašė ir vaiko vaistai nuo astmos,na ir žuvies taukai, kurių nesupakavau į tašę smile.gif Dar purškiami vaiko vaistai. Klausimas kur juos dėt? Ne skystis,o purškiami, tai nereik į maišelį?

Ir help help.gif , vakar atsiprintinau bilietus, dariau chek in, ką tik gavau į meilą laišką Check-In for your Flight Now. Kaip čia suprast? Vakar suvedžiau visus duomenis.. Ką man dar daryt?
Atsakyti