Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(kramtuskee @ 2011 06 05, 02:41)
Tai ziuresiu, bandysiu viska susigrust kas labiausiai reikalinga, o kas nebetilps teks nusipirkti tetais biggrin.gif bet taip apmaudu, kad neleidizma truputi bent didesnio svorio imt, a ti uz 15kg 70lt. sumoketa, o ten niekas net netelpa biggrin.gif biggrin.gif

gal vertejo pirkti 20 kg o ne 15? g.gif Bet jei dabar skrendate ir tik 3 menesiams ir dar vasarai, tai begales daiktu juk neprireiks... o drabuziai ir batai visoje europoje kainuoja pigiau, nei LT pirktis, ko truks tai ir nusipirksite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 06 05, 15:41)
gal vertejo pirkti 20 kg o ne 15?  g.gif Bet jei dabar skrendate ir tik 3 menesiams ir dar vasarai, tai begales daiktu juk neprireiks... o drabuziai ir batai visoje europoje kainuoja pigiau, nei LT pirktis, ko truks tai ir nusipirksite  smile.gif

Va tame ir esme, kad kai pirkome bagaza kazkodel nedave pasirinkt kokio norime, buvo tik 15kg. na pasinaudojau patarimu ir batu nesivezu, tik basutes ir tai kas jau ant koju bus biggrin.gif na o taip kaip skotijoje salta stiuke apsirengsiu iskart, kad neuzimtu vietos, o po to jei ka jau igrusiu i tase biggrin.gif kaip kazkas pasakojo, kad prisirenge labai daug rubu nes kitaip i rankini netilpo, o kai atsikrido viska nusirenginejo ir grudo biggrin.gif tai manau bus panasus variantas ir pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 06 05, 16:18)
Va tame ir esme, kad kai pirkome bagaza kazkodel nedave pasirinkt kokio norime, buvo tik 15kg. na pasinaudojau patarimu ir batu nesivezu, tik basutes ir tai kas jau ant koju bus biggrin.gif na o taip kaip skotijoje salta stiuke apsirengsiu iskart, kad neuzimtu vietos, o po to jei ka jau igrusiu i tase biggrin.gif kaip kazkas pasakojo, kad prisirenge labai daug rubu nes kitaip i rankini netilpo, o kai atsikrido viska nusirenginejo ir grudo biggrin.gif tai manau bus panasus variantas ir pas mane biggrin.gif

isimeskite tuscia krepsi ar kuprine i lagamina, tai atskride turesite "i kur" nusirengti smile.gif
Atsakyti
skysti vaistai turi būti išimti iš pakuotės ir tada įdėti į skysčių maišelį?
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 06 06, 15:02)
skysti vaistai turi būti išimti iš pakuotės ir tada įdėti į skysčių maišelį?

taip
Atsakyti
kaip dėl skrydžių su sugipsuotom galūnėm? gal galit nukreipt į kokį puslapį ar kur kad gaučiau informacijos? būčiau dėkinga
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2011 06 06, 20:32)
kaip dėl skrydžių su sugipsuotom galūnėm? gal galit nukreipt į kokį puslapį ar kur kad gaučiau informacijos? būčiau dėkinga

palikite galunes namuose biggrin.gif o jei rimtai, tai vieno skrydzio metu, kartu skrido vyras su sugipsuota koja, ten personalas jam ir soliuot padejo, ir laiptais uzlipt ir tris sedynes isskyre. Gulejo sau laimingas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 06 birželio 2011 - 20:35
tai dėl to problemų nėra, tik įdomu kaip su dokumentais? gal kokiu papildomų pažymų reikia?
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2011 06 06, 19:32)

QUOTE(Forgete @ 2011 06 06, 20:35)
palikite galunes namuose biggrin.gif o jei rimtai, tai vieno skrydzio metu, kartu skrido vyras su sugipsuota koja, ten personalas jam ir soliuot padejo, ir laiptais uzlipt ir tris sedynes isskyre. Gulejo sau laimingas biggrin.gif

yra ryaniere smulkiai surasyta apie tas galūnes. man buvo panašūs reikalai aktualūs, tai tikrai mačiau. paieškokit detaliau čia ir man atrodo priklausomai kas ten sugipsuota, tai reik pirkti atitinkamą kiekį sėdynių. Visai ne iš geros dūšios tie ryanairai išskiria 3 vietas...

beje, jei kam nors bus aktualu, tai švieži metalai kojoje necypia... (turiu tikrai pakankamai jų ten - 2 plokštelės per pusė blauzdos + n varžtų). Niekas nieko dėl ramento nesakė, tik paklausė ar paeisiu be jo ir galėsiu įkišti jį į rentgeną... lėktuve toks jausmas kad niekas nematė to ramento, nors laikiau "ant akių" specialiai.
ir dėl tų metalų man gyd. (raudonam kryžiui lankausi) ant paprasto lapo atspausdino paskutinę rentgeno nuotrauką. tsakant "na vsiakij požarnyj". bet tos nuotraukos niekam neprireikė.
Atsakyti
Gal kas zino, skrydzio data galima keisti i ankstesne, ar tik i velesne? Tarkim, turiu bilietus rugsejui, o keiciu data i liepa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amadina @ 2011 06 06, 23:12)
Gal kas zino, skrydzio data galima keisti i ankstesne, ar tik i velesne? Tarkim, turiu bilietus rugsejui, o keiciu data i liepa?  biggrin.gif

Galima keist lada tik norit,tik man rodos likus savaitei iki skrydžio negalit, na tarkim rytojui kad išskrisyumėt tai negalimą pasikeist, bent anksčiau taip būdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 06 06, 22:14)
Galima keist lada tik norit,tik man rodos likus savaitei iki skrydžio negalit, na tarkim rytojui kad išskrisyumėt tai negalimą pasikeist, bent anksčiau taip būdavo  g.gif

O del mokescio - reikes sumoketi tik ta keitimo mokesti, ar dar koki skirtuma reik moket? Pvz. tie, kur pirkau rugsejui kainavo trigubai pigiau nei dabar kainuoja liepos menesiui.. g.gif
Atsakyti