Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Vaidullka @ 2011 06 03, 14:58)
Lūpdažis ne skystas, bet jį išmeta,esu mačius, tai jei jis bus maišelyje,neišmes? O nagų lakas? Viską sukroviau į tašes,bet liko vienas nagų lakas,taigalir tą išmes  doh.gif

Skambinau dėl vežimėlio.
Vaikui iki 2 metų, vežimėlis, bet jokio bagažo, nei registruoto, nei rankinio.
Vaikui nuo 2 metų ir vežimas, ir rankinis bagažas, ir registruotas bagažas.

Palengvėjo  biggrin.gif

Kodėl reikia laptopą išimt į dėžę  g.gif Mes neišėmėm, su visa taše praskanavo  g.gif

skrendant su ryanair, mano visi lupdaziai ir blizgiai lupoms buna kuprines skyrelyje, niekada maiselyje, ir niekada niekas neprisikabino. I maiseli as dazniausiai isidedu suspaustu garu purskikli veidui (75 ml), kartais laka nagams, kvepalus ir krema rankoms (mazesnio pakavimo). Kartais dezodora skysta... nera cia jokiu problemu.. 4u.gif
Atsakyti
pirmakart su rynairu skirsiu. tai man toks klausimas. nusipirkob bilietus, dabar kai suejo tas laikas pasidariau check in (pirmyn ir atgal bilietu). Juos atsispausdinau. o dabar vel gavau meila ir ryanair advisor kad ta check in pasidaryti. tai cia siaip siuncia visada, ar man vel reikia? g.gif
QUOTE(inetum @ 2011 06 03, 00:13)
sveikos gal kas zyno ar patarsit kaip suzynoti kiek kainavo tyksliai vienam asmeniui bilietas. nes pirkau keturiems zmonems tame tarpe ir kudikis ir nepasizymejau is kart kiek vienam asmeniui eina, maniau kad bus ant bilieto parasyta nes pirma karta skrendu, o dabar noriu atsiimti pinigus is zmoniu o nezynau kiek buvo sumoketa nes viskas bendra ten  doh.gif
ir dar jei su manimi skrenda 16 metu vaikas bet be tevu ar reikia papildomu dokumentu be paso na tevu leidimas skrysti notariskai patvirtintas  g.gif
aciu uz pagalba is anskto  4u.gif

vat ir man tas pats klausimas. pirko man kitas zmogus, ir labai parupo apgavo/neapgavo biggrin.gif i meila ta kur gaunu suma tai cia galutine, ar dar prie jos dedasi kokie nors korteles mokesciai? Nes meile total suma buna tokia pati kaip ir internete perkant bilietus matai iki suvedant korteles duomonis. tai va man idomu po to etapo kas nors dar mokama?
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 06 03, 14:33)
Sveiki,nu tikrai dabar pasirodysiu blondine,bet jus man paaiskinkit kuo skiriasi tautybe nuo pilietybes?Tautybe tai lietuve,pilietybe irgi lietuvos.Tai koks cia skirtumas,nesuprantu?

kai jus lietuve lietuvoje tai jums jokio skirtumo smile.gif O gi lietuvoje gyvena ir turi prieme lietuvos pilietybe rusu, lenku ir pan tautybes zmones wink.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2011 06 03, 14:58)

Vaikui iki 2 metų, vežimėlis, bet jokio bagažo, nei registruoto, nei rankinio.
Vaikui nuo 2 metų ir vežimas, ir rankinis bagažas, ir registruotas bagažas.

tikrai? o tai perkant bilieta virs 3 m vaikui kur nors ta vezima reikia pazymeti? nes infant tai matosi ir ant bilietu ta info apie vezimeli. o kaip del child?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 06 04, 00:32)

tikrai? o tai perkant bilieta virs 3 m vaikui kur nors ta vezima reikia pazymeti? nes infant tai matosi ir ant bilietu ta info apie vezimeli. o kaip del child?

Na skambinau ir man taip sakė. Skaitinėjau kažkur, kad iki 5 metų galima vežimą, bet čia jau forumuose.

Šioje temoje man atsakė,kad priduodant bagažą,pažymi vežimą.

Bet aš tai jokio bagažo nepriduosiu, ką man daryt? Eit prašyt lipuko?
Atsakyti
Taip,reik eit prie skrydzio registracijos.ten uzdes ant vezimo 'lipuka' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 06 03, 23:16)
Kramtuske-o i kur tu skrendi,atostogaut,ar persikeli gyvent?

Skrendu dirbt i skotija, tai dviems menesiams reik daiktu, o ir darbiniu rubu reik.
Atsakyti
Na vietoj nusipirksi, rubai uk nebrangus biggrin.gif
Atsakyti
Kramtuske-jei te visko labai daug tau reikia,tai siulyciau pasinaudot pervezeju paslaugomis.Bent mum i Airija tai kilogramas euras.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 06 04, 18:22)
Kramtuske-jei te visko labai daug tau reikia,tai siulyciau pasinaudot pervezeju paslaugomis.Bent mum i Airija tai kilogramas euras.

Tai ziuresiu, bandysiu viska susigrust kas labiausiai reikalinga, o kas nebetilps teks nusipirkti tetais biggrin.gif bet taip apmaudu, kad neleidizma truputi bent didesnio svorio imt, a ti uz 15kg 70lt. sumoketa, o ten niekas net netelpa biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nors cia ne i tema, bet labai daug pervezancius daiktus yra firmu ir zmoniu. ir tikrai ne tokia kaina. Net ir is SM mama viena uzsiima tuo wink.gif
Atsakyti
Laba diena,mergaites.
Pirma karta skrisiu su ryanair tai noriu paklausti del check in.Kai ieini i check in ten yra option 1 ir option2.Tai vat nelabai suprantu ka rasyti option 2.,butent rasyti is kur skerndu i prieki kaip option1 ar jau atgal is kur skrendu ir del to aisku nezinau kokia data statyti.?nes kai parasiau option1 is Vilniaus i Bremena tai automatiskai option2 ismete Vilnius Bremen.Sorry jei visai pasirodziau stabdys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2011 06 05, 11:31)
Laba diena,mergaites.
Pirma karta skrisiu su ryanair tai noriu paklausti del check in.Kai ieini i check in ten yra option 1 ir option2.Tai vat nelabai suprantu ka rasyti option 2.,butent rasyti is kur skerndu i prieki kaip option1 ar jau atgal is kur skrendu ir del to aisku nezinau kokia data statyti.?nes kai parasiau option1 is Vilniaus i Bremena tai automatiskai option2 ismete Vilnius Bremen.Sorry  jei visai pasirodziau stabdys. smile.gif

Suveskite pirmąją ir spauskite check in... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galite patarti. Ar 1 žmogui Ryga-Bergenas (Norvegija) - Ryga lėktuvo bilietas 553LT yra gera kaina ar galima rast ir mažesnę?

Čia su mokesčiais, be bagažo (tik rankinis).
Atsakyti