QUOTE(Katyte1977 @ 2006 04 20, 12:53)
nea, jie per dideli ir negali prasikalti, tik snapeliai islinde truputi. dare nuptrauka sake reikia rauti, nes man daznai juos skauda. del istinimo as labai bijau, nes man diplomo gynymas kaip tik tuo metu kai paskirtas rovimas, bet raus aisku ne visus is karto o po viena i savaite
Nesijaudink del tinimo. Pasiruosk ledo is vakaro, o parejusi po proceduros laikyk ji ant skruosto, kur rove. Ir pasistenk laikyti kuo ilgiau. Net miegoti gali su juo. Leda reikia apsukti kokiu ranksluosciu, nes kitaip galima oda susaldyti.
Kai man isrove, as leda visa vakara laikiau, o ryte nieko nesimate. Tik skruostas ku ji laikiau buvo truputi paraudes

.Va
Papildyta:
QUOTE(^^liutuke @ 2006 04 20, 12:41)
man ir reikia raut, bet geguzi tai darysim, nes jei istinsiu tai mokslu nebaigsiu

man tik baisu, kad tas mano dantukas toks labai smulkus tai kaip ji ten uzkabins su replem tai nezinau, oj bijau

atrodo priziuriu dantukus, bet sitas protinis su skylute isdygo ir man pradejo skaudet, nes atviras nervas, o kiti dantukai lyg ir normaliai isdygo

stomatologe sake, kad dabar jau ir protinius kai genda taiso, tai truputi palengvejo

taiso, jei normaliai isauges. Jei tik truputi islindes, reiske, kad jis palindes po kitu dantim, o tada tik viena iseitis

operacija. Pjaus dantenas ir t.t. Gerai negasdinsiu daugiau