Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(g_u_c_c_i @ 2010 09 23, 22:44)
As labai nepatenkinta savo gydytoju, kuris manes neinformavo kaip toliau viskas turi buti. Paprasiau siandien drauges, kad nueitu pas ji ir paklaustu, kadangi dirba toje pacioje poliklinikoje, ar man netrauks siulus, ar jie tripstantys ir ar reikia skalauti, Tai atmestinai pasake, kad reikia skalauti ir kad  po 7 dienu ateiciau siulus issiiimti, tai man idomu, jeinetureciau pazinciu ir nebuciau uzklausus, kiek laiko as buciau vaiksciojus su tais siulas tikedamasi, kad jie istirps??? Labai gailiuosi, kad ejau i poiklinika,  ne privaciai... Dbr niekas neaisku...kaip taip atmestinai dirbti, neisivazduoju..

Man tai ištraukė po 6d. siūlus ir pasigailėjau.Per anksti.Vakar buvau priimamajam.Sakė uždegimas į kaulo skylę įsimetė,tai vaistų pridėjo ir iš naujo susiuvo.Sakė netraukt siūlų,ateis laikas-patys iškris.Tik dabar reiks apie savaitę vaikščiot,kad vaistus dėtų.
Atsakyti
man vakar istrauke siulus (6 d. po rovimo),sake viskas puikiai gyja ir nera prasmes laukti 3 menesiu kol jie istirps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ojee @ 2010 09 24, 13:29)
man vakar istrauke siulus (6 d. po rovimo),sake viskas puikiai gyja ir nera prasmes laukti 3 menesiu kol jie istirps smile.gif

Jie per 2 sav.patys iškrenta nesvarbu ar tirpstantys ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 09 24, 16:25)
Jie per 2 sav.patys iškrenta nesvarbu ar tirpstantys ar ne.

pas mane buvo tirpstantys :)as nuejau profilaktiskai pasitikrinti po 6 dienu ir man odontologas pasake,kad siulai kurie turi istirpt per 2 savaites,dazniausiai tirpsta apie 3 menesius smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o skauda kaip traukia siulus?? As visa strese, nes neisivaizudoju kaip man gali liestis prie tos vietos. Na skausmo man jau nebebuna, nors kiekviena diena geriu vaistus, nes tik kai uzeina, iskart geriu tablete, vis tiek jauciasi tas jausmas toks..ir dbr vel ten lys..man baisu vien pagalvojus, o eiti turiu jau po dvieju dienu..kazkokia nesamone..gal palaukt kol iskris patys?O jei neiskris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g_u_c_c_i: 28 rugsėjo 2010 - 08:40
Sveikos,

Greitai šitas "malonumas" ir manęs laukia. Norėjau paklaust, gal kuriai traukė dantukus A. Šaikuvienė iš Žalgirio klinikos? Ar gera gydytoja? Ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eurogirl @ 2010 10 13, 15:26)
Sveikos,

Greitai šitas "malonumas" ir manęs laukia. Norėjau paklaust, gal kuriai traukė dantukus  A. Šaikuvienė iš Žalgirio klinikos? Ar gera gydytoja? Ir pan smile.gif

Man rodos, buvo tokių ir visi ją gyrė.
Atsakyti
QUOTE(Eurogirl @ 2010 10 13, 15:26)
Sveikos,

Greitai šitas "malonumas" ir manęs laukia. Norėjau paklaust, gal kuriai traukė dantukus  A. Šaikuvienė iš Žalgirio klinikos? Ar gera gydytoja? Ir pan smile.gif

Ji-NUOSTABI! Tiesiog nereali!
Puikiai atlieka savo darbą (komplikacijų man yra kilę dėl mano organizmo ypatybių),pas ją gauni visapusiškai puikią priežiūrą.
Esu belenkaip jai ir jos sesutei Rasytei dėkinga!
Jau 2 dantis Aušra man išoperavo,kitus du per žiemą sakė sutvarkysim smile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
vakar istrauke protini danti, visa nakti kraujas bego ir siandien viskas ten uztine skauda, su kuo skalavot tos kurioms jau teko sita patirti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 14, 08:44)
vakar istrauke protini danti, visa nakti kraujas bego ir siandien viskas ten uztine skauda, su kuo skalavot tos kurioms jau teko sita patirti? verysad.gif

Eludril pats geriausias po operacijų.Tik nepamirškit atskiest jo.10ml.Eludrilio ir iki indelio viršaus vandens.O pradžiai galit ir dar silpnesniu tirpalu-5ml.Eludrilio ir iki viršaus vandens.
Atsakyti
jei man uzvakar istrauke ta protini dantuka,o vakar pradejau gerti antibiotikus ir skalauti su spec.skysciu, ar normalu, kad tik sinadien veido ta puse atrodo dar daugiau patinusi nei vakar, nors vakar nezmoniskai skaudejo, bet nebuvo tokio stipraus uztinimo kai siandien unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 15, 16:31)
jei man uzvakar istrauke ta protini dantuka,o vakar pradejau gerti antibiotikus ir skalauti su spec.skysciu, ar normalu, kad tik sinadien veido ta puse atrodo dar daugiau patinusi nei vakar, nors vakar nezmoniskai skaudejo, bet nebuvo tokio stipraus uztinimo kai siandien unsure.gif

taip gali, pats baisiausias tinimas ir netgi melyniu atsiradimas pasak mano daktariuko lyg trecia para buna mirksiukas.gif taip, kad pagal tavo aprasyma viskas normalu.
Papildyta:
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 14, 07:44)

man operavo protinuka privacioje klinikoje, kai paklausiau gydytojo kokiu skysciu skalauti, sake neislaidauti, o nusipirkti paprasciausiu ramuneliu vaistineje ir jos net sveikiau nei tie be proto brangus tirpalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TeQuiLa: 15 spalio 2010 - 19:11