QUOTE(MAVa @ 2010 05 11, 11:50)
Sveikutes
Siandiena atsisveikinau su protiniu dantuku. Visa menesi drebejau vien nuo minties, kad man ji raus! Paskaiciau internete visokiu istoriju, isties kai kurios nedziugino, bet pasirinkau vienos merginos istorija, ir apie ja tegalvojau Kad greitai ir lengvai viskas
Viskas ivyko labai greitai, jokio skausmo nejutau, gydytojo darbu esu labai patenkinta, matesi kad tikras profesionalas. Dancio neskalde, sumokejau i kasa 3,22 Lt - poliklinikoje
Taigi noriu padrasinti tas kurios dar tik ruosis traukti, skaitys ir bijos taip kaip as bijojau. Nebijokite
Dabar 4 val po traukimo, skausma jauciu, bet kenteti galima, idomu ar skaudes labiau, ar galima tiketis tokios busenos ir toliau kaip dabar?
Siandiena atsisveikinau su protiniu dantuku. Visa menesi drebejau vien nuo minties, kad man ji raus! Paskaiciau internete visokiu istoriju, isties kai kurios nedziugino, bet pasirinkau vienos merginos istorija, ir apie ja tegalvojau Kad greitai ir lengvai viskas
Viskas ivyko labai greitai, jokio skausmo nejutau, gydytojo darbu esu labai patenkinta, matesi kad tikras profesionalas. Dancio neskalde, sumokejau i kasa 3,22 Lt - poliklinikoje
Taigi noriu padrasinti tas kurios dar tik ruosis traukti, skaitys ir bijos taip kaip as bijojau. Nebijokite
Dabar 4 val po traukimo, skausma jauciu, bet kenteti galima, idomu ar skaudes labiau, ar galima tiketis tokios busenos ir toliau kaip dabar?
zinok tyliai gali tiketis, nes man pries metus irgi trauke protini su susipynusiomis saknimis, tai neprireike nei vienos nuskausminamosios tabletes, saziningai skalavau ramuneliu nuoviru po kiekvieno pakramsnojimo ir po dienos ar keliu net jokio diskomforto neliko, tiek kad prireike laiko kol prie tos skylutes pripratau, nes taip ir kliudavo ten liezuvis. Tik man turbut greze ar nzn ka ten dare, nes 1,5 h su prakaitu ant kaktos daktariukas tai trauke, tai greze, tai su kazkokiu chirurginiu siurbliuku ten siurbe kol pasidave tas dantis.
Man vakar niekaip neprasikalanciam dantukui dantenas prapjove ir isplove ten viska, tai irgi negaliu patiketi, kad siandien net zenklo nera kad ten kas buvo daryta tiek kad dabar turiu savaite laiko antibus gerti, turi viskas ten sugyti ir reikia ji issioperuoti, nes dalis netelpa ir kazkaip i skruosta auga pagal nuotrauka, nors kitu dantu neliecia