QUOTE(Brazile @ 2010 04 22, 20:17)
sveikos, po poros savaiciu ir manes laukia protinio dantuko operacija..nereik ne sakyt, kad jau dabar kosmarus sapnuoju operuos gydytoja A. Saikuviene Zalgirio klinikose, kiek ieskojau ko blogo apie ja, nieko neradau, tai truputi ramiau vienas pagrindinis klausimas jau patyrusioms: ar skauda, kai atlieka ta visa procedura?? suprantu, kad "uzsaldo", bet ar tikrai neskaudes? ar daug pinigeliu paskui reik isleist vaistams? kiek laiko zmonese negalesiu rodytis?laukia egzaminu sesija... Dekoju uz atsakymus
Apie Šaikuvienę galiu atsiliepti tik LABAI LABAI gerai Užšaldyt užšaldys ir labai gerai,o kiek laiko negalėsi rodysti-nežinau,nes man ne rovė,o operavo,tai namie sėdėjau pradžiai 4 dienas,tada dar gavau nedarbingumo lapelį savaitei,bet čia todėl,kad pas mane ten viską išgręžė ir išpjaustė.O plačiąjai visuomenei nesirodžiau visiškai (tik kiek pas gydytoją reikėdavo) savaitę turbūt,nes buvau ŽIAURIAI ištinus ir dar su didžiule mėlyne ant žando Tai atrodžiau lyg tikrai sumušta būčiau
Bet šiaip,gydytoja tikrai PUIKI Esu jai dėkinga už rūpestį,puikia priežiūrą ir puikiai atliktą darbą.Daugumai svarbiausias dalykas,kad ji dirba greitai,be jokių pasicackinimų.Patirties daug turi,tai rauna lauk mikliai ir visi sako,kad labai gerai...kuo greičiau ištraukia tuo geriau.Vaistų...Aš pati sunaudojau 10 tablečių po 600mg ir 10 tab. po 400mg. ibuprofeno,tai bendrai kainavo apie 14-16 lt,o šiaip gydytoja kiekvieno vizito metu liepdavo seselei suleist deksametazolio.