Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(Eveli` @ 2010 04 15, 23:33)
O man dare su pilna narkoze ir mano paskutinis klausymas buvo:  o ar as mirsiu?  lotuliukas.gif  va taip va buna..  blush2.gif

jei as buviau darius su narkoze, mano turbut irgi toks klausimas butu buves smile.gif) o kadangi be jos, tai buvau isitikinusi, kad taip paprastai nepavyks manes numarinti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
o man dygsta vienas dantis, vakar net žandą pradėjo skaudėt, nes aplink smegenys tokios patinusios doh.gif Na ir ką, šiandien atsikeliu ryte, ogi žandas ištinęs g.gif
Ar čia normalu augant protiniam?Nes kiti kai augo buvo nemalonus jausmas, bet, kad žandas patintų nuo danties tai gyvenime nebuvo dar schmoll.gif
Gal tą dantuką augantį galima kokiu šaltalankių aliejuku patept, ar kokia arbata paskalaut g.gif Nes jausmas tai ne iš maloniųjų, toks lyg būčiau sumušta doh.gif g.gif
Atsakyti
Cia yra normalu 4u.gif Gali ir temperatura pakilt, ir galva skaudet, ir kakla... Tokie jau tie protiniai dantys, kaip sake mano gydytoja. biggrin.gif Aisku, patepimai nepakenks 4u.gif Pabandyk Kamistad, juo daznai vaikuciams tepa dantenas kai dantukai dygsta 4u.gif man padejo ax.gif
Atsakyti
Man jau siūlus ištraukė,bet sakė kaule skylė nelabai gerai traukiasi,tai dar turėsiu pas chirurgę vaikščiot doh.gif O jau tuoj 3 sav. bus po op! doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Geguzes pradzioje ir manes laukia pilna narkoze ir 3 dantu salinimas.. Gerai kad pilna smile.gif Tai ne taip baisu bus. Kiek supratau Kaplana gerai gaudosi siuose reikaluose. As jau beveik 4 menesiai gyvenu ant tableciu. Pradejo gesti protinis dantis, tai buvau ir perdozavus Ibuprofeno.. Geriau ir Ketanoa it Ibuprofena 600 mg, ir 200 mg, ir paracetamoli... pries pora menesiu jau niekas nebepadejo. Poto su drauges pagalba, pasiknaisus jos vaistineleje atradau Apap tabletes. Juos sekmingai 2 menesius ir geriu. isgeriau apie 100 tableciu. Buna dienos kai neskauda, net kartais savaite neskauda tai ir negeriu. Bet vos tik juntu kad pradeda skaudet lekiu gert ta Apap. Po minutes nuima skausma ir uztenka 4--5 valandoms. Parasyta kad galima gerti iki 8 tableciu per para, tai buna 1 uztenka dienai, buna 6 tenka gerti. Tai va klausimas butu ar sitie analgetikai visi, ar nepakenks veliau pilnai narkozei? Ar nebus kokiu komplikaciju? Stengiuosi paskutiniu metu iskesti ta skausma. Buna suskauda pulsuojanciai 5 minutems, ir poto atslugsta skausmas... Tai bus jau kaip 3 pilna narkoze per paskutinius metus. Todel labai tikiuosi kad analgeiku vartojimas nepakenks, nes prigazdino, kad gali nesuveikti narkoze is vis... blush2.gif
Atsakyti
Tai bus jau kaip 3 pilna narkoze per paskutinius 6 metus. (praleidau skaiciu, tai pasitaisau.
Atsakyti
JaunaDvynukuMamyte, jūs taip ilgai kentėjot skausmą, laukėt? tiek vaistų perdozuota, vertėtų kepenis pasitikrinti..
Apap yra tas pats paracetamolis

Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 04 19, 05:47)
JaunaDvynukuMamyte, jūs taip ilgai kentėjot skausmą, laukėt? tiek vaistų perdozuota, vertėtų kepenis pasitikrinti..
Apap yra tas pats paracetamolis

Kentejau, nes vos pradejo skaudeti, aiskusavaite galvojau praeis, poto uzsirasiau i zalgirio klinikas. laukiau beveik 3 menesius. atejau ten, o pasake kad tik operacija, tai vel laukti.. na taipir iseina kadtenka kenteti
sad.gif bet paracetomolis nebepadejo...o apapkazkaip neblogai
Atsakyti
Pagaliau!Pagaliau!Pagaliau nebereiks pas burnos chirurgę vaikščiot! thumbup.gif thumbup.gif Esu pašventinta,kaip beveik sveika thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes.ale ir man Telsiuose niekas netraukia protinio,liepia vaziuot operuotis.tai jus man pasakykit kiek tas malonumas kainuoja?o gal kas daro per ligoniu kasa tkius dalykus.?kazkaip pinigeliu kaip atliekamu ir nera,o skausmas zudantisir visa puse sutinusi.ir taip pastoviai kankinuosi po pora savaiciu.o kai per nestuma buvo sukiles,tai galvojau kad isprotesiu ir as ir mano leliukas.dabar planuociau antra nestuma,bet galvoju reik susitvarkyt ta danti
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2010 04 22, 13:02)
sveikutes.ale ir man Telsiuose niekas netraukia protinio,liepia vaziuot operuotis.tai jus man pasakykit kiek tas malonumas kainuoja?o gal kas daro per ligoniu kasa tkius dalykus.?kazkaip pinigeliu kaip atliekamu ir nera,o skausmas zudantisir visa puse sutinusi.ir taip pastoviai kankinuosi po pora savaiciu.o kai per nestuma buvo sukiles,tai galvojau kad isprotesiu ir as ir mano leliukas.dabar planuociau antra nestuma,bet galvoju reik susitvarkyt ta danti

Man taip rodos, kad jums turėtų duoti siuntimą operacijai į atitinkamą gydymo įstaigą, kur tokias operacijas daro.
Atsakyti
sveikos, po poros savaiciu ir manes laukia protinio dantuko operacija..nereik ne sakyt, kad jau dabar kosmarus sapnuoju doh.gif operuos gydytoja A. Saikuviene Zalgirio klinikose, kiek ieskojau ko blogo apie ja, nieko neradau, tai truputi ramiau biggrin.gif vienas pagrindinis klausimas jau patyrusioms: ar skauda, kai atlieka ta visa procedura?? suprantu, kad "uzsaldo", bet ar tikrai neskaudes? unsure.gif ar daug pinigeliu paskui reik isleist vaistams? kiek laiko zmonese negalesiu rodytis?laukia egzaminu sesija... Dekoju uz atsakymus smile.gif
Atsakyti