Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

Jau buvau pas gydytoją.Jei viskas bus gerai,tai siūlus trauks trečiadienį.Šian tik pažiūrėjo,suleido vėl dexamethazolio ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Unge @ 2010 04 08, 23:17)
O gal galėtumėt kuri patarti kokį gerą chirurgą Vilniuje arba Klaipėdoj?

Aš jau buvau kaip ir išsirinkusi, bet ta gydytoja, pas kurią noriu patekti, priima tik 4dieniais, o dar apie savaitelę reikėtų sėdėti namie (traukiant po 2 dantis vienu kartu, be narkozės), tai man tas 4dienis labai nepatogus - reikėtų jau ir penktadienį, ir beveik visą kitą savaitę nebūti darbe sad.gif

Šis gydytojas labai gerai rauna. Yra labai malonus, atidus pacientui. Gydytojas dirba kasdien ir eilių praktiškai nėra. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kalpana @ 2010 04 09, 00:43)
Florestina, pasisekė wink.gif

Iš vienos pusės- taip, bet jaučiu bus menkas malonumas, kai nuėminės karūnėlę. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 09 balandžio 2010 - 17:07
Na ka, siandiena istrauke man protini danti.. is vis nezinojau, kad pas mane jau jie isauge, o pasirodo visi 4 jau yra ir va jau viena teko istraukt.. biggrin.gif procedura tai tikrai nemaloni.. sako virsutiniai dantys geriau uzsisaldo, bet vis tiek jauciau biski ta traukima.. labai nemalonu unsure.gif gyd sako: o koks grazus dantis, kokios saknys, pazek doh.gif lotuliukas.gif ciut nenualpau.. bet seip galiu parekomenduot superini gydytoja centrinei poliklinikoj kaune 4u.gif visa procedura gal 10min tik uztruko, su nuskausminimu su viskuo 4u.gif pasiskaiciau kaip kai kuriem sunkiai auga ir t.t o as net nepajauciau kada jie isaugo doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Natali69 @ 2009 10 21, 15:28)
Ar teisybe, jei yra puliniu tai ir nejautra nelabai suveikia?  verysad.gif  cray.gif

Jau ziuriu senai parasyta, bet ateiciai mergaitems noriu pasakyt, kad jokiu budu nelauktu kol supuliuos.. nes vaistai tada tikrai neveikia.. pirma kat kai rove paprasta danti po 2 adatu VISKA jauciau doh.gif neduok tu dieve..
Papildyta:
QUOTE(agota.gina @ 2009 11 17, 14:52)
Rekomendavo Kaune centro poliklinikoje savo drauge -gydytoja Bulotiene. Ar kas galite pasakyti atsiliepimu apie ja?

As pas ja siandien roviau, tikrai labai gera ir maloni gydytoja 4u.gif rekomenduoju visom.. super greitai isrove
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 12 balandžio 2010 - 16:08
QUOTE(amber123 @ 2010 04 12, 17:20)
ateiciai mergaitems noriu pasakyt, kad jokiu budu nelauktu kol supuliuos.. nes vaistai tada tikrai neveikia.. pirma kart kai rove paprasta danti po 2 adatu VISKA jauciau

O man dviguba dozė suveikė - neskaudėjo nei dantenų pjūvio (kad pūliai išbėgtų), nei rovimo metu.
Dar buvo prigąsdinę, kad gali temperatūra pakilt, žandas labiau patint, bet viskas baigėsi gerai (su Ibumetin'o ir Ospamox'o pagalba) smile.gif

Bet sutinku, kad nereik laukt, kol supūliuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 04 12, 18:12)
O man dviguba dozė suveikė - neskaudėjo nei dantenų pjūvio (kad pūliai išbėgtų), nei rovimo metu.
Dar buvo prigąsdinę, kad gali temperatūra pakilt, žandas labiau patint, bet viskas baigėsi gerai (su Ibumetin'o ir Ospamox'o pagalba) smile.gif
Bet sutinku, kad nereik laukt, kol supūliuos ax.gif

unsure.gif keista, nes tiek mano dantiste, tiek drauges kurios studijuoja odontologija sake, kad tikrai neveikia nuskausminami su puliais g.gif bet gal vaistai vaistam nelygus ir puliavimas galu gale.. tuo labiau man buvo susipynusios saknys, skalde ir t.t tai kankino mane 2val trb doh.gif cia pries 12metu gal.. dar vaikas beveik buvau.. tikrai nereikia laukt, nes kitos gali but ne tokios laimingos kaip jus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, labai skauda kai traukia siulus? ax.gif 4u.gif man susiuvo tirpstanciais, bet kazkodel vis tiek reikia istraukti juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveli` @ 2010 04 12, 22:45)
Norejau paklausti, labai skauda kai traukia siulus?  ax.gif  4u.gif  man susiuvo tirpstanciais, bet kazkodel vis tiek reikia istraukti juos  g.gif

Visiškai neskauda. Net nesijaučia nieko. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 04 12, 20:50)
unsure.gif keista, nes tiek mano dantiste, tiek drauges kurios studijuoja odontologija sake, kad tikrai neveikia nuskausminami su puliais  g.gif bet gal vaistai vaistam nelygus ir puliavimas galu gale.. tuo labiau man buvo susipynusios saknys, skalde ir t.t tai kankino mane 2val trb  doh.gif cia pries 12metu gal.. dar vaikas beveik buvau.. tikrai nereikia laukt, nes kitos gali but ne tokios laimingos kaip jus  4u.gif  4u.gif

Jei prieš tiek metų - tai tikiu, tada ir vaistų pasirinkimas ne koks buvo. Man prieš 16 metų rovė pūliuojantį irgi tokio rovimo didžiausia priešui nelinkėčiau. O čia prieš kelis metus rovė pūliuojantį protinį privačiai ir nieko nejutau. Gydytojas liepė kažkokius specialius vaistus ir viskas. doh.gif
Atsakyti
*****, vakar istrauke ta danti, o siandien iskrito kazkoks nedidelis juodas slidus toks vaizdas daiktas.. galvoju ar cia kresuliukas ar seip kazkas.. unsure.gif drauge prigasdino, kad reikia eit jei kresulys, kad vel pakrapstytu gyd, kad jis vel uzsidetu, nes kitaip sunkiai gis doh.gif nenoriu as nieko judint daugiau.. gal galit patart 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va, as jau po siulu traukimo biggrin.gif visiskai neskaudejo, nu gal truputuka blush2.gif matyt is baimes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveli` @ 2010 04 13, 18:39)
Na va, as jau po siulu traukimo  biggrin.gif  visiskai neskaudejo, nu gal truputuka  blush2.gif  matyt is baimes  ax.gif

Aš prisimenu, kaip pirmą kartą bijojau siūlų traukimo. blush2.gif
Atsakyti
visoms toks, kurios bijo dantuku operacijos, galiu pasakyti, kad neseniai grizau is ligonines. operavo du retinuotus protinius dantis. Kadangi laaabai bijojau narkozes, tai dariausi tik su vietiniu uzaldymu. Tikrai nieko neskaudejo. Girdejau, kad grezia, truputi pakale. bet jokio skausmo ir didelio nemalonumo nejauciau. taip kad NEBIJOKIT smile.gif nes as bijojau kaip kvailiuke lotuliukas.gif
Atsakyti
O man dare su pilna narkoze ir mano paskutinis klausymas buvo: o ar as mirsiu? lotuliukas.gif va taip va buna.. blush2.gif
Atsakyti