Jau buvau pas gydytoją.Jei viskas bus gerai,tai siūlus trauks trečiadienį.Šian tik pažiūrėjo,suleido vėl dexamethazolio ir tiek.
QUOTE(Unge @ 2010 04 08, 23:17)
O gal galėtumėt kuri patarti kokį gerą chirurgą Vilniuje arba Klaipėdoj?
Aš jau buvau kaip ir išsirinkusi, bet ta gydytoja, pas kurią noriu patekti, priima tik 4dieniais, o dar apie savaitelę reikėtų sėdėti namie (traukiant po 2 dantis vienu kartu, be narkozės), tai man tas 4dienis labai nepatogus - reikėtų jau ir penktadienį, ir beveik visą kitą savaitę nebūti darbe
Aš jau buvau kaip ir išsirinkusi, bet ta gydytoja, pas kurią noriu patekti, priima tik 4dieniais, o dar apie savaitelę reikėtų sėdėti namie (traukiant po 2 dantis vienu kartu, be narkozės), tai man tas 4dienis labai nepatogus - reikėtų jau ir penktadienį, ir beveik visą kitą savaitę nebūti darbe
Šis gydytojas labai gerai rauna. Yra labai malonus, atidus pacientui. Gydytojas dirba kasdien ir eilių praktiškai nėra.
Papildyta:
QUOTE(Kalpana @ 2010 04 09, 00:43)
Florestina, pasisekė
Iš vienos pusės- taip, bet jaučiu bus menkas malonumas, kai nuėminės karūnėlę.
Na ka, siandiena istrauke man protini danti.. is vis nezinojau, kad pas mane jau jie isauge, o pasirodo visi 4 jau yra ir va jau viena teko istraukt.. procedura tai tikrai nemaloni.. sako virsutiniai dantys geriau uzsisaldo, bet vis tiek jauciau biski ta traukima.. labai nemalonu gyd sako: o koks grazus dantis, kokios saknys, pazek ciut nenualpau.. bet seip galiu parekomenduot superini gydytoja centrinei poliklinikoj kaune visa procedura gal 10min tik uztruko, su nuskausminimu su viskuo pasiskaiciau kaip kai kuriem sunkiai auga ir t.t o as net nepajauciau kada jie isaugo
Papildyta:
Jau ziuriu senai parasyta, bet ateiciai mergaitems noriu pasakyt, kad jokiu budu nelauktu kol supuliuos.. nes vaistai tada tikrai neveikia.. pirma kat kai rove paprasta danti po 2 adatu VISKA jauciau neduok tu dieve..
Papildyta:
As pas ja siandien roviau, tikrai labai gera ir maloni gydytoja rekomenduoju visom.. super greitai isrove
Papildyta:
QUOTE(Natali69 @ 2009 10 21, 15:28)
Ar teisybe, jei yra puliniu tai ir nejautra nelabai suveikia?
Jau ziuriu senai parasyta, bet ateiciai mergaitems noriu pasakyt, kad jokiu budu nelauktu kol supuliuos.. nes vaistai tada tikrai neveikia.. pirma kat kai rove paprasta danti po 2 adatu VISKA jauciau neduok tu dieve..
Papildyta:
QUOTE(agota.gina @ 2009 11 17, 14:52)
Rekomendavo Kaune centro poliklinikoje savo drauge -gydytoja Bulotiene. Ar kas galite pasakyti atsiliepimu apie ja?
As pas ja siandien roviau, tikrai labai gera ir maloni gydytoja rekomenduoju visom.. super greitai isrove
QUOTE(amber123 @ 2010 04 12, 17:20)
ateiciai mergaitems noriu pasakyt, kad jokiu budu nelauktu kol supuliuos.. nes vaistai tada tikrai neveikia.. pirma kart kai rove paprasta danti po 2 adatu VISKA jauciau
O man dviguba dozė suveikė - neskaudėjo nei dantenų pjūvio (kad pūliai išbėgtų), nei rovimo metu.
Dar buvo prigąsdinę, kad gali temperatūra pakilt, žandas labiau patint, bet viskas baigėsi gerai (su Ibumetin'o ir Ospamox'o pagalba)
Bet sutinku, kad nereik laukt, kol supūliuos
QUOTE(Borzika @ 2010 04 12, 18:12)
O man dviguba dozė suveikė - neskaudėjo nei dantenų pjūvio (kad pūliai išbėgtų), nei rovimo metu.
Dar buvo prigąsdinę, kad gali temperatūra pakilt, žandas labiau patint, bet viskas baigėsi gerai (su Ibumetin'o ir Ospamox'o pagalba)
keista, nes tiek mano dantiste, tiek drauges kurios studijuoja odontologija sake, kad tikrai neveikia nuskausminami su puliais bet gal vaistai vaistam nelygus ir puliavimas galu gale.. tuo labiau man buvo susipynusios saknys, skalde ir t.t tai kankino mane 2val trb cia pries 12metu gal.. dar vaikas beveik buvau.. tikrai nereikia laukt, nes kitos gali but ne tokios laimingos kaip jus
Norejau paklausti, labai skauda kai traukia siulus? man susiuvo tirpstanciais, bet kazkodel vis tiek reikia istraukti juos
QUOTE(Eveli` @ 2010 04 12, 22:45)
Norejau paklausti, labai skauda kai traukia siulus? man susiuvo tirpstanciais, bet kazkodel vis tiek reikia istraukti juos
Visiškai neskauda. Net nesijaučia nieko.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 04 12, 20:50)
keista, nes tiek mano dantiste, tiek drauges kurios studijuoja odontologija sake, kad tikrai neveikia nuskausminami su puliais bet gal vaistai vaistam nelygus ir puliavimas galu gale.. tuo labiau man buvo susipynusios saknys, skalde ir t.t tai kankino mane 2val trb cia pries 12metu gal.. dar vaikas beveik buvau.. tikrai nereikia laukt, nes kitos gali but ne tokios laimingos kaip jus
Jei prieš tiek metų - tai tikiu, tada ir vaistų pasirinkimas ne koks buvo. Man prieš 16 metų rovė pūliuojantį irgi tokio rovimo didžiausia priešui nelinkėčiau. O čia prieš kelis metus rovė pūliuojantį protinį privačiai ir nieko nejutau. Gydytojas liepė kažkokius specialius vaistus ir viskas.
*****, vakar istrauke ta danti, o siandien iskrito kazkoks nedidelis juodas slidus toks vaizdas daiktas.. galvoju ar cia kresuliukas ar seip kazkas.. drauge prigasdino, kad reikia eit jei kresulys, kad vel pakrapstytu gyd, kad jis vel uzsidetu, nes kitaip sunkiai gis nenoriu as nieko judint daugiau.. gal galit patart
Na va, as jau po siulu traukimo visiskai neskaudejo, nu gal truputuka matyt is baimes
QUOTE(Eveli` @ 2010 04 13, 18:39)
Na va, as jau po siulu traukimo visiskai neskaudejo, nu gal truputuka matyt is baimes
Aš prisimenu, kaip pirmą kartą bijojau siūlų traukimo.
visoms toks, kurios bijo dantuku operacijos, galiu pasakyti, kad neseniai grizau is ligonines. operavo du retinuotus protinius dantis. Kadangi laaabai bijojau narkozes, tai dariausi tik su vietiniu uzaldymu. Tikrai nieko neskaudejo. Girdejau, kad grezia, truputi pakale. bet jokio skausmo ir didelio nemalonumo nejauciau. taip kad NEBIJOKIT nes as bijojau kaip kvailiuke
O man dare su pilna narkoze ir mano paskutinis klausymas buvo: o ar as mirsiu? va taip va buna..