Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

Aš Žalgirio klinikoj mokėjau tik už medžiagas apie 75lt.Bet čia gal todėl,kad esu nepilnametė g.gif
Buvau pas gydytoją,sakė,kad labai dailiai sutinus esu doh.gif Atrodau,kaip buldogas doh.gif doh.gif
Sakė,kad dar kokios 3 dienos bus labai sunkios..Ateit liepė antradienį,bet davė savo mobilų ir jei kas nutiktų per šventes (labai labai užtinčiau,žiauriai skaudėtų,dar labiau sukiltų tempa.)-skambint jai,ji atvažiuos į kliniką.Šiaip gyd paspaudė mano žaizdą (košmariškai skaudėjo doh.gif ) ir vėl gavau 4 ampules vaistų doh.gif
Šiaip čiut gyva aš unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2010 04 02, 08:56)
Sveikos! O kokios kainos protiniu dantu rovimo? Man gydytojas sake, kad ju rovimas valstybes nekompensuojamas. Ar tikrai?

Pas mus poliklinikoj sakė, kad 5 Lt už nuskausminimą ir viskas. Jei labai sudėtinga siunčiu į ligoninę. Eisiu privačiai- tai vis tiek reiks mokėti. Bet noriu pas patikimą gydytoją.
Atsakyti
Man chirurgė mano labai patiko.Puikiai ir greitai atliko savo darbą.
Kalpana,o nieko tokio,jei po operacijos man skauda 7 dantį ir toks jausmas,kad jis truputėlį kleba... doh.gif Na,bet supratau,kad gręžė kaulą man,nes dar vienas pjūvis yra tarp 6 ir 7 danties doh.gif ... Turiu gyd.mobilų,bet be reikalo nenoriu jos trukdyt.Temperatūra nekrenta,tinimas dar didėja truputį,skauda labai.
Atsakyti
Skauda dėl to, kad šalia yra žaizda ir uždegimas šiek tiek išplitęs plačiau. Kai pradės gyti, dings danties skausmas ir paslankumas. Pasitaiko, kad po rovimo tenka gydyti šalia buvusius dantis, bet nedažnai.
Antibiotikus ir vaistus nuo skausmo geriat?
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 04 02, 23:00)
Skauda dėl to, kad šalia yra žaizda ir uždegimas šiek tiek išplitęs plačiau. Kai pradės gyti, dings danties skausmas ir paslankumas. Pasitaiko, kad po rovimo tenka gydyti šalia buvusius dantis, bet nedažnai.
Antibiotikus ir vaistus nuo skausmo geriat?

Jo geriu jau antra diena Sultamiciliną po 375mg per dieną,tada geriu meloxicamo po 15mg (šiaip dėl artrito jį geriu) ir dar maždaug po 1800 mg ibuprofeno...Ir tai..beveik visą laiką skauda,nors dar ryte dexamethazono suvarė..
Atsakyti
Na,man pagaliau jau truputį pagerėjo...bet tik tiek,kad patinimas ne toks didelis...Skauda vis dar labai ir čiuopiasi kažkoks guzas ant žando,ties dantenom.Jau porą dienų vaikštau su didžiule mėlyne ant žando doh.gif Šiaip ne taip pratempiau tas šventes neskambindama gydytojai,bet ryt iš patryto skubėsiu pas ją...norisi sužinot kiek laiko taip dar skaudės,nes šiandien jau penkta diena eina po operacijos.Tiesa...dar dantis 7-tas klibėt beveik nustojo ploja.gif
Atsakyti
Dar kažkiek laiko praeis ir atrodys, kad nieko ir nebuvę protinio danties vietoj smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As jau namie! Pagulde 03.30 isleido siandien smile.gif Istinus, su melynem bet nieko smile.gif Salino visus 4 protinius dantis su bendra narkoze, po jos atsigavau gan gerai. Skausmu buta ir iki siol yra, leido 5 dienas antibijotikus 4 kart i diena doh.gif nusilpo organzimas, oj nusiplo...
Bet pagaliau namie . ax.gif
Atsakyti
Sveikinu ir linkiu kuo greičiau atsigauti. smile.gif

Įdomu kaip Ruta1992 sekasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 04 06, 21:05)
Sveikinu ir linkiu kuo greičiau atsigauti. smile.gif

Įdomu kaip Ruta1992 sekasi  g.gif

Gyva.Sakė,kad gyju lėtokai,nes šiaip sakė po savaitės traukia siūlus,bet man tik penktadienį apsvarstys dar kada ištraukt,nes ten viskas apgiję,bet nesugiję.Šian vėl išspaudė tą pagrindinę žaizdą ir su švirkštu išskalavo.Išrašė pažymą..namie dar tupėsiu..tik kitą pirmadienį į mokyklą gal išeisiu,bet ir gerai...Nes mėlynės užmaskuot neišeina doh.gif Sakė gyd,kad taip ir manė dar operuodama,kad prapjovė kiek stambesnę kraujagyslę. doh.gif
Tai dabar laukt liko penktadienio doh.gif Bet taip pažiūrėjus į žaizdą,atrodo,kad dar kokias 2 sav.susiūta būsiu,nes ten tikrai tie mėsgaliukai net neplanuoja suauginėti.
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 04 06, 21:27)

Tai gerai, kad plaikys, mano sesei rovė poliklinikoj ir po savaitės išėmė siūlus. Matyt, buvo per anksti, nes išsiskyrė žaizdos kraštai. g.gif
Atsakyti
Toje srityje daug judančios kramtymo metu gleivinės, todėl laiko, jei didelė žaizda buvo, siūlus ilgiau, kad garantuotai suaugtų.
Atsakyti