Tuoj jau važiuosiu į Žalgirį Jei liksiu gyva-parašysiu vakare...
Laikom kumščius Lauksim atsiliepimų.
QUOTE(Borzika @ 2010 04 01, 09:17)
Laikom kumščius Lauksim atsiliepimų.
Aš gyva!Kol kas neskauda,nes pripumpavo lidokaino į nervą,tai abiejų žandikaulių nejaučiu.Skauda tik subinę Suleido dar nuo skausmo,o šiaip šlykštus visas tas procesas.Parašysiu vakare,kai lidokainas nustos veikt..
P.S Esu ŽIAURIAI sutinus
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 04 01, 11:35)
Aš gyva!Kol kas neskauda,nes pripumpavo lidokaino į nervą,tai abiejų žandikaulių nejaučiu.Skauda tik subinę Suleido dar nuo skausmo,o šiaip šlykštus visas tas procesas.Parašysiu vakare,kai lidokainas nustos veikt..
P.S Esu ŽIAURIAI sutinus
P.S Esu ŽIAURIAI sutinus
Bet vis tiek jau viskas, o manęs po savaitės šis malonumas laukia. Jau šituo laiku būsiu be protinio, nes raus 14 val.
Jo..sakiau lauksiu vakaro,kol praeis lidokaino poveikis..Tai apie skausmą jau būčiau galėjus papasakot kokią 14 val.Nes skaudėjo JOMAJO! Nusipirkau kai durnelė Nimesil,nors žinau,kad nepadeda...Išgėriau.keikiaus,kad nepadeda...O tada man pasakė išganingus žodžius odontologo mano žmona (ji taip pat odontologė): gali gert ibuprofeno,iki 2 gr.per para!!Tai yra 3velniškai puikiai stiprios tabletės po 600mg ir viena leva 200mg.Išgėriau pirmus 600mg,tai skausmą nuėmė tą nuolatinį..skauda tik,kai priliečiu liežuviu ar ranka priliečiu tą pusę..Susiūta esu labai..kokie 8 mazgai sumazgyti burnoj Nervuoja siūlgaliai tie...Žandas vis dar sutinęs.Dižiausias sutinimas-sukietėjimas ten,kur pjovė danteną,šalia kaulo,kad iki danties prisigręžtų,O ten,kur dantis buvo..kažkaip beveik nesutinę...Pirmą pusdienį suvalgiau tik vaisinės tyrelės,o kai atleido,tai valgiau normaliai,tik kramčiau visiškai su kita puse ir į operuotą maisto neleidau...Ryt ryte einu 8.40 pas gydytoją pasitikrint.Gali būt,kad dar vienos siūlės reiks ir gal dar nuo uždegimo užpakalin dozę duos.Pats dantis rovėsi sunkiai,nes stiprus buvo.Galvojau,kad besigalynėdama su juo gydytoja man žandikaulį sulaužys O šiaip...savijauta nieko.Blogiau jaučiaus,kai VISKAS užtirpę buvo,nes žandikauliai atrodė tokie sunkųs,kad tiesiog pavargau nuo negalėjimo išsižiot net Išrašė antibiotikų 6d.Einu pasimatuot tempą,nes karšta kažko kakta...
Laikykis. Tikiuosi, kad neužsitęs tokia būklė.
QUOTE(Kalpana @ 2010 04 01, 21:41)
Laikykis. Tikiuosi, kad neužsitęs tokia būklė.
Aš irgi tikiuos.O normalu,kad temperatūra pakilus?Mano įprastai būna apie 35-35.5 vakare,dabar 37 buvo maždaug.Ar prašyt ryt dar vienos dexamethazono ampulės?
Normalu kad tiek pakilusi temperatūra, nes tai organizmo reakcija į traumą.
Matys gydytojai pagal situaciją ar reikalinga dar viena medikamento dozė, ar ne
QUOTE(Kalpana @ 2010 04 01, 22:04)
Normalu kad tiek pakilusi temperatūra, nes tai organizmo reakcija į traumą.
Ačiū už atsakymą O beje,kam ryt vėl pas gydytoją eit?Tipo pažiūrės ar ko per vieną parą nepridirbau? Einu miegot jau.Ryt dar prieš 8 reiks iš namų išsigrūst O per šiandieną kažkaip labai pavargau...bet dar taip norisi Hausą pažiūrėt
P.S Džiaugiuosi,kad chirurgė pasakė,kad visų 4 nešalins,kaip sakė profesorė. Numirčiau.Ir taip su tuo skuduru ant veido kai koks nabašnikas-mumijoznikas jaučiaus
Kviečia pakartotinai patikrinti ar nesivysto komplikacijų. Jei reikia, praplauna žaizdą priešmikrobiniu priešuždegiminiu preparatu ir t.t.
Sveikos! O kokios kainos protiniu dantu rovimo? Man gydytojas sake, kad ju rovimas valstybes nekompensuojamas. Ar tikrai?
QUOTE(beladona @ 2010 04 02, 08:56)
O kokios kainos protiniu dantu rovimo?
Maždaug nuo 50Lt iki 300Lt.
Man gydytojas sake, kad ju rovimas valstybes nekompensuojamas. Ar tikrai?
Prisirašiusiems pirminės asmens sveikatos priežiūros įstaigose pas šeimos gydytoją gyventojams turi būti teikiama pirminė ambulatorinė odontologinė asmens sveikatos priežiūra (pagalba), už kurių teikimą gydymo įstaigoms Privalomojo sveikatos draudimo fondo biudžeto lėšomis apmoka teritorinės ligonių kasos:
http://www.vlk.lt/vl...mp;item_id=1670