Dekui uz atsakymus , tai turbut tokia procedura kaip skaldo dar sudtingesne ir skausmingesne?
QUOTE(dianaairija @ 2010 01 27, 11:20)
turbut tokia procedura kaip skaldo dar sudtingesne ir skausmingesne?
Pati procedūra neturėtų būti skausmingesnė (veiks nuskausminamieji)
dazniausiai dantis ne skaldomas buna, o tiesiog ji padalina graztu pagalba i kelias dalis ( kaip pvz greziant eduonies pazeista danti), nors kartais naudojamas ir kaltas bei plaktukas su kaltuku skaldo kai neturi grazto arba tiesiog su graztu neimanoma prieit.
o del skaldymo kaltuku,tyrimais irodyta, kad toks budas yra fiziologiskesnis nei grezimas
o del skaldymo kaltuku,tyrimais irodyta, kad toks budas yra fiziologiskesnis nei grezimas
Laba vakara mielosios Gal kuri esate gulejusi Zalgirio klinikoje, del protiniu dantu operavimo su pilna narkoze? Gal galite papasakoti kaip kas vyksta? Nes manes tas laukia, ir noriu zinot kas ir kaip
O KIEK jums dantuku salins?
visus 4 ...
man 2 apatinius, tik nebus taikoma visiska narkoze.
Paauglei dukrai reikia salint protinius dantis.Nei vienas neisdyges.Vienas uzspaude 7-ta ir negali jis isdygt.Be to du,kai dygs eis i sona.Gal galit patart kur salint,ar privacioj ar i kmu vaziuot,ar po viena ar visus 4 is karto?Del traskancio zandikaulio,tai dave siuntima privacioj i Zalgirio g.Moket nereikejo,
Na man ana savaite salino 3 protinius, 2 operavo. Teko guleu kmuk ,viskas praejo gerai ir tikrai ten rekomenduociau .
Turbut geriau iskart ta vargeli atkentet ,bent jau as dziaugiuosi tuo, man taike sedacija ,tad nieko neprisimenu ,snuduriavau ir tikrai nieko nejauciau.
Turbut geriau iskart ta vargeli atkentet ,bent jau as dziaugiuosi tuo, man taike sedacija ,tad nieko neprisimenu ,snuduriavau ir tikrai nieko nejauciau.
O aš norėčiau paklausti. Mano sesuo kažkur sužinojo, kad protiniai dantys gali tapti neaiškios kilmės galvos skausmų priežastimi. Ar tai tiesa? Mane gana dažnai kamuoja galvos skausmai, jų priežastimi gydytojai įvardina pervargimą, naktinį darbą, nepatogią pagalvę ir pan. Žinau, kad protinį reikia rauti, bet jei tiesa ir dėl galvos skausmų- tai gal paspartinčiau laukimą, nes dabar tai kažkaip baisoka darosi.
Man gydytojas sake, kad jei skauda galva, ypac netoli smilkiniu, reiskias auga virsutiniai protiniai, jei kakla - apatiniai.
QUOTE(Eveli` @ 2010 02 17, 21:11)
Man gydytojas sake, kad jei skauda galva, ypac netoli smilkiniu, reiskias auga virsutiniai protiniai, jei kakla - apatiniai.
Mano viršutiniai abu pašalinti. Apatinis negyvas, bet šiandien pajutau tokį net pulsuojantį skausmą.