Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

jokiu praktikantu nera tongue.gif yra gydytojai rezidentai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 22, 22:06)

Todėl, kad man jis kitus protinius rovė ir žinau, kad tą padarys gerai. Nors man turbūt bet kas gerai išrautų, nes tam dantyje tik viena šaknis. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamukas30 @ 2010 01 22, 22:38)
Man protini rove be narkozes, bet nieko nejutau  rolleyes.gif , o rove tai praktikantas  biggrin.gif , bet vyrukas, tai irgi daug pasako  tongue.gif

Čia kaip pasiseka, mano sesei rovė Souheil Bechara jis atliko rezidentūrą mūsų poliklinikoj- tai baisesnio rovimo mano sesuo neturėjo, truko gal pusantros valandos, po to per anksti išėmė siūlus ir išsiskyrė siūlė, buvo mėlynė ant veido. Kiek teko girdėti, jis pas mus jau nebedirba. g.gif
Atsakyti
Bet su tais rovimais kaip yra individualu! Aš viską perskaičiau čia ir su didele baime ėjau rautis. Esu bailė nuo mažų dienų - žviegdavau pas kiekvieną gydytoją nuėjusi ir dabar kiek įmanoma vengiu. Man svarbu buvo laikas - todėl pasirinkau 4 protinius iškart, nors buvo dar dvejojimų eigoje leisti tik 2 šalinti. Nei vienas nebuvo išdygęs, tik vieno truputį kampelis išlindęs, visi augo netaisyklingai - šonu į 7, iš foto matėsi, kad po dantim kažkaip. Šalino su sedacija, visus siuvo. Privačiai. Tą dieną ilgai laikiau ledą, tai man net nuskausminamųju nereikia ir patinimo beveik nesimato smile.gif Net nesuprantu ar aš nejaučiu skausmo - kai į veną bado, tai ojoj kaip drebu iš skausmo, o čia - nieko! Geriu tik antibiotikus profilaktiškai.

Siūlau mažiau bijoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilou: 23 sausio 2010 - 18:08
QUOTE(Heilou @ 2010 01 23, 18:06)
Siūlau mažiau bijoti smile.gif

Aš irgi buvau visko prisiskaičius, bet išrovė be problemų. Dabar tik vienas liko ir jaučiu, kad baimė ima kabintis. Jau geriau būtų iš karto išrovęs, o tai dabar tas laukimas labiausiai biesina. g.gif
Atsakyti
Aš norėčiau visus keturis iš karto, kad nereiktų eiti po vieną ir kaskart vis nerimauti smile.gif

O kas yra sedacija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 23, 21:40)
Aš norėčiau visus keturis iš karto, kad nereiktų eiti po vieną ir kaskart vis nerimauti smile.gif

O kas yra sedacija?  4u.gif

Pas men nebuvo būtinybės iš karto visus šalinti. Visi išdygo (išskyrus vieną, bet jo užuomazgos net nėra), vienas buvo truputį kreivas, po to dar vieno kanalą plombavo (tai va dabar jo eilė atėjo) ir dar vienas buvo sunkiai prieinamas ir pūliuojantis todėl rovė iš karto.

Pilna narkozė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 23, 22:40)

O kas yra sedacija?  4u.gif

Sedacija - nepilna narkozė. Pastato lašelinę ir kai bėga vaistukai - jokio jaudulio, bet girdi viską ir supranti, ką daro, tik nebijai smile.gif Kai nustoja lašinti vaistus iškart baigiasi tas poveikis.
Atsakyti
Jazau aukštielninkas, dar taip gyvenime nesu bijojus. Paimu telefoną registruotis, ir vėl padedu, tipo, rytoj, bus tinkamesnė deina doh.gif Ir taip jau dvi savaitės...Dar teik pat, ir reiks naujo siutnimo eit pasiimt unsure.gif

Kur geraiu KMUK ar Šilainių poliklinikoj?

Žiūrėjau ir privačių kainas, bet kadangi reik visus 4 raut, tai šiai dienai tokios sumos nesurinksiu blush2.gif Tuo labaiu, adk turint siuntimą, dar ir už pirminę konsultaciją mokėt, o paskui dar už danties rovimą....ir dar nėr garantijos, kad tuom ir pasibaigs unsure.gif Neturiu pinigų, akd 1000 litų paskirt dantims unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 24 sausio 2010 - 14:00
Sedacija nepraeina iškart, nutraukus vaistų lašinimą. Praeina po truputį. Tas pats, jei buvo vartoti geriami vaistai.

a79, galbūt tuomet geriau rauti po vieną dantį ir "valdiškai". KMUK nereikia iš anksto registruotis. Tą pačią dieną reikia ateiti iki 16:00 registruotis ir priims. Mokėti reikės tik už vienkartines medžiagas (nuskausminantieji, siūlai ir t.t.).
Beje, siuntimas iš privataus odontologijos kabineto negalioja (nebent tas kabinetas sudaręs sutartį su Ligonių kasa). Galiot kaip siuntimas galioja, bet už procedūras reikia mokėti pilną kainą. O tai jau gaunasi kaip ir privačiame kabinete.
Atsakyti
Sveikutes,man ir tuoj teks operuot-raut 2 apatinius protinius dantukus, viena skauda, turbut puliuoja.
Norejau paklauti ,man chirurgas minejo,jog teks dantuku skelt i 4 dalis, idomu del ko cia taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dianaairija @ 2010 01 26, 16:53)

Norejau paklauti ,man chirurgas minejo,jog teks dantuku skelt i 4 dalis, idomu del ko cia taip? g.gif

Tai gal šaknys kreivos, man kažkada kai krūminį rovė sakė, kad reiks skaldyt ko gero, nes keturi kanalai buvo ir vienas užlinkęs, bet pavyko visą išrauti. g.gif
Atsakyti
Taip, arba šaknys užlinkusios, arba pats dantis kreivai stovi.
Atsakyti