QUOTE(a79 @ 2010 01 15, 21:30)
Sveikos, turiu siuntimą iš savo stomatologės protinių rovimui, nuėjau su skaudamu, tai pasirodo iki galo neišdygę, bet jau sugedę, skauda. Uždėjo vaistų, ir siunčia "atsisveikinimui"...ale čia pas jus paskaičiau, tai įtariu, kad dar n metų su vaistais ant protinio danties vaikščiosiu. Nesu aš tokia drąsi, akd savo noru chirurgui prisiduočiau
Dabar vyksta moralinis pasiruošimas, o paskui bus matyt. GAl galit ką rekomenduot KAune? Pvz. Šilainių poliklinikoj? Ir ar man pasakys kaina teisiai šveisiai, ar reiks spėliot, ir paskui pergyvent, ar ne per mažai daviau Brūkštekit į AŽ kokios "stafkės" vaikšto
Dabar vyksta moralinis pasiruošimas, o paskui bus matyt. GAl galit ką rekomenduot KAune? Pvz. Šilainių poliklinikoj? Ir ar man pasakys kaina teisiai šveisiai, ar reiks spėliot, ir paskui pergyvent, ar ne per mažai daviau Brūkštekit į AŽ kokios "stafkės" vaikšto
mieloji, a79, geriau nedelskite. As va turiu per savo baimes nueiti laiku pasalinti sugedusi ir jau nebetaisoma danti (atseit neskauda , o baimes daug ), prisidariau sau labai daug problemu. Dantuko saknis supuliavo, danti iskele, istino puse veido teko norom nenorom kiutinti pas odontologa. Tokios bukles dantuko rauti negalima - nepilnai nusiskausmins ir dar visa eile priezasciu dejo drenus, kad isbegtu puliai ir liepe gerti antibiotikus. Tos proceduros buvo ne tai, kad nemalonios, bet dar ir skausmingos. Sakyciau dar skausmingesnes nei pats danties rovimas... tad nuosirdziai patariu nedelsti
ir del kainytes. Einu i privacia odontologijos klinika, tai dantuko rovimas su nuskausminimu kainavo 70 Lt Kaune. Manau, kad ten kur esate prisirasiusi ar poliklinikoje turetu buti dar pigiau