Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

Labas vakaras, mergaites,
Labai jau mane nerami vienas klausimas... Ar normalu, kad praejus 6 dienoms po operacijos vis dar nutirpe puse barzdos, toks jaumsas lyg svinine butu unsure.gif
Ir zaizda vis dar tebeskauda, jei diena issiverciu su 2 ketanov tabletem, tai nakti prabundu nuo skausmo ir tenka dar isgert. Ketvirtad vaziuoju, kad siulus isimtu
Atsakyti
QUOTE(Natali69 @ 2009 11 03, 22:22)
Labas vakaras, mergaites,
Labai jau mane nerami vienas klausimas... Ar normalu, kad praejus 6 dienoms po operacijos vis dar nutirpe puse barzdos, toks jaumsas lyg svinine butu  unsure.gif
Ir zaizda vis dar tebeskauda, jei diena issiverciu su 2 ketanov tabletem, tai nakti prabundu nuo skausmo ir tenka dar isgert. Ketvirtad vaziuoju, kad siulus isimtu

Vienas is atveju gali buti, kad salia dancio arti buvo nervas ir ji operuojant kliude g.gif Bet cia reiketu su gydytoju ziureti ir konsultuotis.
Atsakyti
Man irgi šiandien paskutinį protinį paskaudo, ėjau dėl implantų- tai paprašiau, kad apžiūrėtų. Sakė, kad truputį atskilę ir dirgina dantenas- tai nušlifavo tą kraštelį ir viskas. Nes toj vietoj plomba nesilaikys, o keisti visą plombą nėra reikalo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 05 lapkričio 2009 - 16:25
QUOTE(Florestina @ 2009 11 05, 17:24)
Man irgi šiandien paskutinį protinį paskaudo, ėjau dėl implantų- tai paprašiau, kad apžiūrėtų. Sakė, kad truputį atskilę ir dirgina dantenas- tai nušlifavo tą kraštelį ir viskas. Nes toj vietoj plomba nesilaikys, o keisti visą plombą nėra reikalo. g.gif

Na mano dantenos apacioje pakile, matomai is vietos pajudeje mano like protiniai biggrin.gif Na kai baigsis badomasis laikotarpis reikes persisviesti dantis ir vaziuoti i Vilniu ziureti kokia dantuku padetis. Idomu ar visose ligoninese daro panormanines nuotraukas g.gif Nes praeita karta as dariausi Zalgirio klinikoje, ne pas save mieste.
Atsakyti
Ne visose ligoninėse panoramines nuotraukas daro. Paprastai didesnėse, kur stiprios LOR (ausų nosies ir gerklės) ar traumatologijos paslaugos. Beje, kai kurios didesnės privačios odontologijos klinikos irgi turi panoraminius rentgeno aparatus.
Atsakyti
man operavo visus is karto (net islinde nebuvo...), tai menesi vaistus geriau nuo skausmo. doh.gif
Atsakyti
Sveikos. As irgi turiu sia problemele-turiu apacioj viena protini danti, ir jis blogai dygsta-mano odontologe sake, reikia rauti. Rekomendavo Kaune centro poliklinikoje savo drauge -gydytoja Bulotiene. Ar kas galite pasakyti atsiliepimu apie ja? o gal galite kokia kita gydytoja rekomenduoti? aciu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, aš prieš pora dienų dariausi protinių dantų šalinimo operaciją ir man pašalino visus 4 mano protinius dantis... Bijojau nežmoniškai, bet veltui... Buvau pasiryžus šiai operacijai tik su pilna narkoze, bet chirurgas mane atkalbėjo ir labai džiaugiuosi dėl to, nes tik be reikalo bučiau kenkusi pati sau.... Operavausi KMU klinikose ir mano atsiliepimai apie veido ir žandikauliu chirurgijos klinika tik patys geriausi... Internete ieškojau atsiliepimų apie ten dirbančius gydytojus ir geriausi buvo apie doc. Dalių Sakavičių, tai ir aš prisidedu prie žmonių, kurie sako, kad jis yra puikus chirurgas... Jeigu, dar kuri nors sprendžiat ar eiti ar ne... Nebijokit.... smile.gif Jis puikus žmogus, labai paprastas ir puikiai atlieka savo darbą... Kitą trečiadienį važiuosiu išsitraukti siūlų ir viskas... Dantukų kaip nebūta... bigsmile.gif
Atsakyti
siandien nukirpo dantenas nuo protiniu dantu,tai viena puse skauda biskiuka ir patinus visa puse,gal kuriai buvo jau taip?po kiek laiko viskas susitvarkys?
Atsakyti
Kirpo abiejose pusėse dantenas?
Atsakyti
taip
Atsakyti
QUOTE(brendy_ @ 2009 11 23, 18:07)
siandien nukirpo dantenas nuo protiniu dantu,tai viena puse skauda biskiuka ir patinus visa puse,gal kuriai buvo jau taip?po kiek laiko viskas susitvarkys?

Man tai kelis kartus karpė ir vis tiek tos dantenos atgal sulipdavo. Ir dabar dantis išvisų pusių "apaugęs" dantenom. Daugiau, sakiau, neduosiu karpyti, tegu geriau rauna visą. Ir baigiam šį reikalą kartą ir visiems laikams. Man visada skauda, tinsta po to karpymo. g.gif
Atsakyti