Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(perlixike @ 2009 07 11, 11:13)
Kiek dienu po traukimo dar skauda? praejo 3 d., o be vaistu negaliu unsure.gif

Kaip kam ax.gif Man pakako tik 1 d. smile.gif
Atsakyti
Sveikinu visas, kurios jau pasiryžo tai egzekucijai... aš dar ne... sad.gif

ir dar klausimukas. o kai traukia dantį, tai ištraukia su visa šaknim, ane? tai toje šaknyje esantys nervukai išsitraukia kartu? ten atskirai skylėje nebekrapšto?
Atsakyti
QUOTE(Žilvinė @ 2009 07 11, 12:16)

ir dar klausimukas. o kai traukia dantį, tai ištraukia su visa šaknim, ane? tai toje šaknyje esantys nervukai išsitraukia kartu? ten atskirai skylėje nebekrapšto?

na man ne protinius trauke, bet abu 6 apacioj. tai strauke danti su visom saknim, ir bent man tai nieko nebekrapste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žilvinė @ 2009 07 11, 12:16)

Nieko nebekrapšto: ištraukia visą su visom šaknim ir dar atminčiai jį atiduoda, jei pageidaujat.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
šiandien turėjau "malonų" vizitą pas odontologą...
Išdidžiai skelbiuosi, 11 val ištraukė 2 viršutinius protinius dantukus...
Abu buvo visiškai išdygę, bet kreivai ir pradėjo gesti jie, gadindami šalia esančius krūminius dantis...
Aišku, nepasakosiu kaip dabar jaučiuosi, kam yra rovę žino... bet viskas iškenčiama...
Taiva būtų niekis, bet kitą savaitę laukia dar vienas dantukas savo eilės, raus apatinį protinį, sakė kad va jau šitas rausis labai skaudžiai blink.gif
Tai va, išrovė labai greit tuos 2 dantis, tik su antru biškeli privargo, nes buvo labai kreivai išdygęs ir nėjo prieiti, tai pora kartų nutvėrė jį su replėm ir prasprūsdavo vidurį rovimo proceso... uh, nenoriu net prisiminti blink.gif
bet nuskausminimas puikiausiai veikė, tai didelio skausmo nebuvo tuo metu...
žodžiu sumokėjau 150 Lt. už dviejų viršutinių protinių dantų rovimą ir trečio apatinio protinio danties aptvarkymą (sakė šitą paliks nes tiesiai išdygęs, tik nukirpo dantenų kišenę kuri buvo pusiau apgaubusį protinį dantuką).
Ir plius gavau dovanų tuos varkšus išrautus dantukus...
Atsakyti
šian užsirasiau rauti protinį dantuką.... blin, kaip nervinuosi... net vidurius paleido...
tai jei gyva išliksiu, tai parašysiu... shiaip reikia visus keturis rauti, bet aš po vieną. pradžiai tą, kuris gyventi neduoda.
Atsakyti
QUOTE(Žilvinė @ 2009 07 16, 09:46)
šian užsirasiau rauti protinį dantuką.... blin, kaip nervinuosi...

Nesijaudink taip - viskas bus ok.gif mirksiukas.gif
Per patį rovimą nieko nejausi, po to nebent kiek paskaudės, bet gana greit praeis.
Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Žilvinė @ 2009 07 16, 09:46)
šian užsirasiau rauti protinį dantuką.... blin, kaip nervinuosi... net vidurius paleido...
tai jei gyva išliksiu, tai parašysiu... shiaip reikia visus keturis rauti, bet aš po vieną. pradžiai tą, kuris gyventi neduoda.

Niu laikykis, tikiu kad kai išsirausi visus keturis, ir viskas apgys, skausmas praeis, jausi didžiulį palengvėjimą 4u.gif

Va šiandien jau visai nieko jaučiuosi 4u.gif tik dar neramu nes laukia dar vienas dantukas, bet po visko, uhuhu bus thumbup.gif lafa vacation4.gif

Parašyk kaip sekėsi mirksiukas.gif
SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
gyvaaaaaaaaaaaaaaa thumbup.gif

nuvariau visa drebedama. i klinika MIR. cia berods nauja, nes inete radau, kad dar ir nuolaidas taiko 20 proc. vietu buvo, tai tą pacią dieną uzsirasiau ir išrove. nuotraukytę jau turejau savo. viskas visai nebaisu. bet. perziūrėjo mano nuotrauką, tai pasakė, kad kito protinio dantuko šaknis užsilenkus. tai taip paprasta nebus, o du apatinius tai reiks operuoti.... po ko tris dienas busiu ištinusi..
na bet čia nervinsiuosi po to.

įdavė lapą, kur parašyta ko negalima daryti. tai iš nežinomų dalykų bent man: jokiais būdais neskalauti.
o vaistukus draugė ir gyd. rekomendavo Nimesil.
tai kaip ir pradėjo mausti. inkaliau. na visai neblogai.
Atsakyti
QUOTE(Žilvinė @ 2009 07 16, 16:25)
tai iš nežinomų dalykų bent man: jokiais būdais neskalauti.

Ir man tai buvo naujiena, kai pirmą dantį išrovė smile.gif Gi senais laikais visai kitaip buvo... ax.gif
Atsakyti
Sveikinu ŽIVILE 4u.gif
O GALI PLAČIAU PAPSAKOTI KĄ NEGALIMA DARYTI PO IŠROVIMO?
BLIN, MAN NIEKO NESAKĖ verysad.gif
o kad skalauti negalima tai tikrai naujiena, kazi kodėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2009 07 17, 21:05)
Ko negalima daryti po išrovimo?

Patarimai, kaip elgtis išrovus dantį:
- http://lela.lt/info3.html;
- http://www.sveikidan...urginis-gydymas.
Atsakyti