Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(Žilvinė @ 2009 06 12, 13:06)
hm. na aš manau kad vienas gyjantis dantis tai mažiau kančių ir kraujavimo po to.
perskaičiau visas temas nuo iki apie dantų rovimą. vienom neskauda kai rauna ir po to baika, o kitom kaip suprantu kapec.  doh.gif

kaupiuosi ir aš šitai egzekucijai. eina sau kaip bijau  blink.gif

o aš du kartus užsirašius jau keliavau ir du kartu atsijungiau iš baimes nepasiekus tikslo blink.gif dievuleliau nu kaip prisiruošt? pas mane išdygo į žando puse ir puse nulužo ir genda , karta nežmoniškai skaudėjo , aš žmogus kantrus bet kaukiau iš skausmo verysad.gif kaip nuvaryt?

man atrodo kaip jie įrankius sukiš juk jie stori , jei aš piršta ten jei išsižioju vos įkišu? žinau kad vemsiu nes kai taise krūmini viršutini užšaldė tai mano jautri burną ir smegenys ne taip ta suprato ir ryjant reiles liežuvių nejaučiau gomurio ir žiaukčiojau , o juk kai šaldys protini ten arčiau gerklės bus man vabše kaputas , sudraskys vėl visa burna lūpas... verysad.gif reikia nerealaus mediko kad su manim susitvarkyt deja... verysad.gif nežinau ką daryt.. protas viską supranta o va jausmai pasąmonė ne, ir prasidėda alpimai ir pan , esu gyvenime kantri ir ttt bet dantų gydimas juolab traukymas ir juolab PROTINIU padaro iš manęs skysta kisielių visiškai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 12, 19:06)
o aš du kartus užsirašius jau keliavau ir du kartu atsijungiau iš baimes nepasiekus tikslo  blink.gif  dievuleliau nu kaip prisiruošt? pas mane išdygo į žando puse ir puse nulužo ir genda , karta nežmoniškai skaudėjo , aš žmogus kantrus bet kaukiau iš skausmo  verysad.gif  kaip nuvaryt?

man atrodo kaip jie įrankius sukiš juk jie stori , jei aš piršta ten jei išsižioju vos įkišu? žinau kad vemsiu nes kai taise krūmini viršutini užšaldė tai mano jautri burną ir smegenys ne taip ta suprato ir ryjant reiles liežuvių nejaučiau gomurio ir žiaukčiojau , o juk kai šaldys protini ten arčiau gerklės bus man vabše kaputas , sudraskys vėl visa burna lūpas...  verysad.gif  reikia nerealaus mediko kad su manim susitvarkyt deja... verysad.gif nežinau ką daryt.. protas viską supranta o va jausmai pasąmonė ne, ir prasidėda alpimai ir pan , esu gyvenime kantri ir ttt bet dantų gydimas juolab traukymas ir juolab PROTINIU padaro iš manęs skysta kisielių visiškai  doh.gif  verysad.gif

tas pats. vietos nerandu.....
kai pasiskaiciau čia kaip skirtingai visom būna... du dantis ištraukia - - nieko. trečią - kosmosas.... drebu, nervinuosi, nerandu sau vietos, bet jaučiu, kad ten nervas atviras, bo valgant momentais taaaaaaip suskausta, kad pašoku...ir man kreivai kažkaip išaugę. net kaip sakė - neišvalau aš jų, nes nepasiekiu... eina pyyyyyp.....
Atsakyti
o jei kaip man čia buvo užeja skausmai paraš laiko net 10 min nemiegojau , verkiau raudojau , kaukiau iš skausmo , skaudėjo viską ką įmanoma doh.gif mirtinai bijau kad gali pasikartot doh.gif

bet aš turiu daug baisios patirties su tais traukimais , užsiraudavau ant grubiu mediku kurie visa burną išdraskydavo , o dar kai žinai kad protiniu pašalinimas yra sudėtingas tai net gyvent nesinori doh.gif sad.gif
Atsakyti
man mama sakė - kad protinius šalinti lengva. ten šaknys trumpesnės.... nzn. jai tarybiniais laikais išrovė. sake paprasta.... na bet kai pasiskaičiau čia....
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žilvinė @ 2009 06 12, 22:51)
man mama sakė - kad protinius šalinti lengva. ten šaknys trumpesnės.... nzn. jai tarybiniais laikais išrovė. sake paprasta.... na bet kai pasiskaičiau čia....
doh.gif

drinks_cheers.gif

ir kaip tyčia visi nepraleidžia progos pagražint kaip buvo baisu , bet girdėjau jei pilnai išdyges ( mano atveju) tokiu lengviau šalint nei kai būna nepilnai arba neišdygęs... bet man nuo to lengviau nesidaro verysad.gif ką daryt su ta baime? dėl vieno danties juk narkozes neprašysi. o plius žinant kas yra narkoze tai tikrai noras atšoka ... patyriau dvi daugiau nenoriu ..
Atsakyti
mano du išdygę, du ne..... eina pyp... galvoju vistik po viena tegul... na mastau už gimdymą baisiau gi nebus.... sad.gif
bet reikia susitarti kas vaiką žiurės, bo mes su tata išsiskyrę, vieni gyvenam... žodžiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žilvinė: 12 birželio 2009 - 22:36
mes ne vieni trise , bet mb irgi turės imt išeigine ir vež mane , bet kas iš to du kartu vėže du kartus atsijungiau doh.gif

na su mano gimdymu tai man geriau gimdyt nei tuos dantis traukt , bliamba nu kodėl tas gyvenimas toks sudėtingas? sakau galėtu ta dantį užlopit ir viskas o tai ne traukt reikia sad.gif
Atsakyti
Kaip aš Jus suprantu, merginos doh.gif kai irgi pranėšė, kad reiks raut, tai buvo baisu. bet jau kai nuvažiavau į Žalgirį vakare būdėjimo metu (kažkas pasiūlė vieną chirurgą) tai jau prasidėjo košmaras man. Ir viskas turbūt dėl gydytojo. Nes buvo jau po visos dienos pavargęs, šiaip kažkos nemalonus. prigąsdino, kad čia man mėlynių liks ir t.t. Tai po konsultacijos važiavau namo ir jau taaaaaip iš baimės verkiau kad ojei doh.gif smile.gif o vat pas 'Danty' dirbančią gydytoją viskas buvo kitaip. Taip gerai nuteikė, pati tokia geranoriška, linksma, kad iš kart viskas pasidarė geriau. Nieko neišdraskė, viskas gražu buvo. Net anegdotą beraudama papasakojo biggrin.gif po pirmo rovimo buvo dvi mažiukės silpnos mėlynės - ant žandikaulio ir prie akies truputuką. bet net ne mėlynos, o gelsvos tokios. tai vat, nenoriu niekam nieko įpiršt, tik sakau, kad ne viskas yra taip blogai kaip atrodo. normalu, kad bijot, bet tikrai nėra ko drinks_cheers.gif
jei kas visgi norės tos gydytojos, tai AŽ.

ojei, prirašiau jau doh.gif unsure.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2009 06 13, 08:57)
Kaip aš Jus suprantu, merginos  doh.gif  kai irgi pranėšė, kad reiks raut, tai buvo baisu. bet jau kai nuvažiavau į Žalgirį vakare būdėjimo metu (kažkas pasiūlė vieną chirurgą) tai jau  prasidėjo košmaras man. Ir viskas turbūt dėl gydytojo. Nes buvo jau po visos dienos pavargęs, šiaip kažkos nemalonus. prigąsdino, kad čia man mėlynių liks ir t.t.
ojei, prirašiau jau  doh.gif  unsure.gif  cool.gif

drinks_cheers.gif 100 procentų sutinku. Žalgiryje laaaaaaabai moka prigasdint. Mane taip prigasdino, kad aš grįžus visai tą naktį neužmigau. Sakė operacijos metu gali lūžti žandikaulis doh.gif doh.gif doh.gif Dabar suprantu, kad tai tik teorinė galimybė, tai ar buvo būtina ją prieš 2 mėn pranešti. g.gif Po to kiek konsultavausi, tai visi sakė, kad blogai, ilgai laukti negalima, bet taip kaip Žalgiryje niekas negasdino.
Atsakyti
QUOTE(Bailiukė @ 2009 06 13, 14:07)
drinks_cheers.gif 100 procentų sutinku. Žalgiryje laaaaaaabai moka prigasdint. Mane taip prigasdino, kad aš grįžus visai tą naktį neužmigau. Sakė operacijos metu gali lūžti žandikaulis doh.gif  doh.gif  doh.gif Dabar suprantu, kad tai tik teorinė galimybė, tai ar buvo būtina ją prieš 2 mėn pranešti.  g.gif Po to kiek konsultavausi, tai visi sakė, kad blogai, ilgai laukti negalima, bet taip kaip Žalgiryje niekas negasdino.

Jie ne gasdina, o perspeja apie visas galimas pasekmes(nors jos laaaaaabai retos tokios buna) Man sake, kad yra tikimybe apatines lupos nerva pazeisti/uzkabinti-pasekme:lupos nejutimas (salta/karsta) puse metu ir dar kazka sake, jau nepamenu lotuliukas.gif bet neisgasdino visiskai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 06 13, 14:25)
Jie ne gasdina, o perspeja apie visas galimas pasekmes(nors jos laaaaaabai retos tokios buna) Man  sake, kad yra tikimybe apatines lupos nerva  pazeisti/uzkabinti-pasekme:lupos nejutimas (salta/karsta) puse metu ir dar kazka sake, jau nepamenu  lotuliukas.gif bet neisgasdino visiskai tongue.gif

čia taip gali būt kai traukia protinius?????????????????????? kokios mėlynes? kokie lūžiai ir nervai ? merginos jus ką??? ką tik supratau kad niekada negalėsiu jo ištraukt schmoll.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 13, 17:55)
čia taip gali būt kai traukia protinius?????????????????????? kokios mėlynes? kokie lūžiai ir nervai ? merginos jus ką??? ką tik supratau kad niekada negalėsiu jo ištraukt  schmoll.gif cry.gif

Manau čia tada, kai traukia neišdygusius. Jūsų, kiek suprant, išdygęs. Neturėtų būti jokių pasekmių.

Laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir greičiau prisiruoškit- ramiau bus gyventi. Aš irgi taip save raminu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti