QUOTE(Žilvinė @ 2009 06 12, 13:06)
hm. na aš manau kad vienas gyjantis dantis tai mažiau kančių ir kraujavimo po to.
perskaičiau visas temas nuo iki apie dantų rovimą. vienom neskauda kai rauna ir po to baika, o kitom kaip suprantu kapec.
kaupiuosi ir aš šitai egzekucijai. eina sau kaip bijau
perskaičiau visas temas nuo iki apie dantų rovimą. vienom neskauda kai rauna ir po to baika, o kitom kaip suprantu kapec.
kaupiuosi ir aš šitai egzekucijai. eina sau kaip bijau
o aš du kartus užsirašius jau keliavau ir du kartu atsijungiau iš baimes nepasiekus tikslo dievuleliau nu kaip prisiruošt? pas mane išdygo į žando puse ir puse nulužo ir genda , karta nežmoniškai skaudėjo , aš žmogus kantrus bet kaukiau iš skausmo kaip nuvaryt?
man atrodo kaip jie įrankius sukiš juk jie stori , jei aš piršta ten jei išsižioju vos įkišu? žinau kad vemsiu nes kai taise krūmini viršutini užšaldė tai mano jautri burną ir smegenys ne taip ta suprato ir ryjant reiles liežuvių nejaučiau gomurio ir žiaukčiojau , o juk kai šaldys protini ten arčiau gerklės bus man vabše kaputas , sudraskys vėl visa burna lūpas... reikia nerealaus mediko kad su manim susitvarkyt deja... nežinau ką daryt.. protas viską supranta o va jausmai pasąmonė ne, ir prasidėda alpimai ir pan , esu gyvenime kantri ir ttt bet dantų gydimas juolab traukymas ir juolab PROTINIU padaro iš manęs skysta kisielių visiškai