QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 11, 15:22)
Ieškot sliekų įšalusioj dirvoj, ir daugiau nieko. Čia iš tų varijantų, kur liežuvis be kaulų ir rankos nutirpę. (ta prasme galiu suokti bele ką, bet padaryt- rankos nekyla )Beviltiška diskusija.
Kiekvienam savo. Va tarkim jūs viską apie mane žinot, jaučiatės galinti įvertinti, spręsti ir net nuteisti. QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 11, 15:22)
Beviltiška diskusija.
O dėl šito sutinku visiškai: kokia gali būti diskusija su žmogum, kuris VISKĄ ŽINO ir ŽINO VIENINTELIS.QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 11, 15:22)
P.S. būtumėt puiki advokatė, nes puikiai išraitot mintis ir mokat iškraipyt kontekstą
Dar vienas įrodymas, kad ŽINOT APIE VISUS VISKĄ: žodžiais "būtumėt puiki advokatė" sakote, kad nesu advokatė. O ką jūs žinot? Šitą gi anąjį... Po to, kai prilipdėt man etiketę apie katinus, nė nesiruošiu su jumis kalbėti kitaip.
Man tai parodė jūsų lygį: pats apkaltinau, pats nuteisiau, pats ir nuosprendį įvykdžiau. Pasiskaitykit savo žinutes: kaltinat kažkokiom nebūtom nuodėmėm, vien jūsų galvoj egzistuojančiom.
Dar aiškinat, kiek man su paaugliai bendraut. Yra toks posakis: "neaiškinkit, ką aš turiu daryti, ir aš nesakysiu, kur jums eiti". Perfrazuojant jį: kadangi man paaiškinot, ką turiu daryti, aš jums (pakankamai mandagiu tekstu) sakau, kur jums eiti.