Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXIII tema

QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 07 01, 15:07)
Jei jau rodo DIDELE alergija,tai patikekit,visas grazumas gali ne is karto islisti. mes irgi turejom katina,vaikas i ji nereaguodavo, nei berdavo,nei ka. Pasidarem tyrimus katinui buvo tik 0/1 klase (tai buvo,kai vaikui buvo 1.5 metu), dabar mums beveik 4 metai ir jei ateinam i svecius,kur yra katinas 9t.y. nebeinam i svecius,kur yra gyvunu), mum gali laaaabai blogai baigtis. katinui dabar turim 6 klase,kaip ir dulkem. taip kad laikui begant viskas gali koordinaliai pasikeisti. Bet jei jau dabar rodo dideli isijautrinima gyvunui,tai as jusu vietoje tikrai jo atsisakyciau. nes kol apsivalys namai dar po to gyvuno,praeis labai daug laiko, kurio neturesite tuomet,kai vaikas jau prades reaguoti 'isoriskai' i ji ir reikes priimineti 'skubius sprendimus',kurie stagiai nebepakeis situacijos. 4u.gif

na mums buvo pablogejimas tada ir nustate 4klase katinui. as pati turiu alergija gyvunams, bet po sio veislinio katino isigijimo, dingo visos mano alergijos sunims ir katems, aisku nera ko lyginti save su vaiku, bet kazkodel tikiu, kad jis jam nekenkia.
kitas dalykas, pakeitem produktus, kurie ji alergizavo ir viskas pagerejo, jei butu kaltas katinas, ar butu tas pagerejimas. g.gif kol kas stebim sia situacija, neatmetam galimybes , kad gali tekti atsisakyti gyvuno. aciu uz Jusu nuomone.
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2011 07 01, 14:00)

aciu uz nuorodas. pasirodo pilaiteje prekiauja tame paciame name, kur mes ir gyvenam thumbup.gif tik cia brangesnis 1 l- 35 litai. reiks nueiti, nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 07 01, 16:59)
aciu uz nuorodas. pasirodo pilaiteje prekiauja tame paciame name, kur mes ir gyvenam thumbup.gif  tik cia brangesnis 1 l- 35 litai. reiks nueiti, nusipirkti smile.gif

ten su kainom pas juos nesuprasi, man irgi atveze i namus tai paeme 30 lt uz 1l ir dave lankstinuka su kita produkcija, kuriama tas pats 1 l kainuoja 25 lt doh.gif
Atsakyti
Sakykit, kas maudetes Negyvosios juros druskos vonelese, ar svariu vandenuku po vonios persiplaunate dar? 4u.gif
nupirkau Thomas philipse Negyvosios juros druska, skaiciau kad padeda gydyti ad, tai ant pakelio parasyta, kad reikia nusilieti svariu vandeniu po druskos vonios g.gif
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2011 07 01, 12:35)
dėl kraujo tyrimų naujos aparatūros truputėlį kitaip skaičiuoja tuos rodiklius ir norma būna ne 120 kaip įprasta, o 100, kartais net pačios gydytojos į tai neatkreipia dėmesio ir "pagal senovę" sako kad blogai, o ištikro žiūrėkite kas stulpelyje kur normos surašytos nurodyta... skirtingi aparatai gali skirtingai rodyt ir kiekvieno aparato norma atspausdinta
kai darėm mažei kraują buvo 118 kaip ir išsigandau, kad jau trūksta, bet gydytoja paaiškino, kad pas juos aparatas kitaip skaičiuoja ir norma yra 100 tai vat ir viskas ok pasigilinkit  4u.gif

hm, gal skirtingos būna... bet dar šiuo atveju amžiaus normos skirtingos, tam tikram amžiuje pvz 6 mėn jei darėt, tai tuomet norma žema, ir apskirtai iki pirmaisiais metais jos ten kas mėnesį - kas kelis mėn keičiasi, vėliau irgi kinta, tai dėlto vien jau bendroji norma, kur parašyta lapelyje netiksli.
o šiaip mažam 118 pagal visas normas turėtų būti tikrai gerai .

QUOTE(carramele @ 2011 07 01, 13:13)
Keista, kad skirtumas būtent toks, nes kiek man yra sakę neonatologai, tai tikslesnis veninis, bet paprastai jis rodo mažiau hb, nei kapiliarinis. Mažakraujystė man artima tema. Antras mažiukas 2 kraujo perpylimus dėl jos turėjęs, ir šiaip kūdikystėj esam gyvenę su 70-80 hemoglobinu. Kartu su geležies preparatais gerai tam reikalui kartu gert ir folinę rūgštį. Vitaminas C, kaip jau kažkas minėjo, irgi gerai. Daug kuriem vaikučiams iš šitos temos Neocate mišinukas padėjo užkelt geležį.
Mano mažiui nepilnai 4 mėn. KMUK Kudzytė buvo skyrus 1/3 Zyrteko tabletės per dieną.

šiaip tu dabar kai parašei, tai aš pagalvojau, kad tikrai mums ligoninėse kai imdavo būdavo žemesnis, aš galvojau dėl to, kad ligos metu. bet aukštesnio rezultato neužtaikydavom paimti iš venos niekad.
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2011 07 01, 17:09)
ten su kainom pas juos nesuprasi, man irgi atveze i namus tai paeme 30 lt uz 1l ir dave lankstinuka su kita produkcija, kuriama tas pats 1 l kainuoja 25 lt  doh.gif

Vakar nusipirkau vaistinėj Kauno senamiestyje - 24,20 Lt.
Išbandėm. Lūžo momentaliai, nors naktis ramesnė nebuvo. Bet odelė tikrai atrodo gražiau.
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 07 01, 18:01)
Sakykit, kas maudetes Negyvosios juros druskos vonelese, ar svariu vandenuku po vonios persiplaunate dar? 4u.gif
nupirkau Thomas philipse Negyvosios juros druska, skaiciau kad padeda gydyti ad, tai ant pakelio parasyta, kad reikia nusilieti svariu vandeniu po druskos vonios g.gif

Butina nuskalaut svariu vandenuku.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 07 02, 10:13)
Vakar nusipirkau vaistinėj Kauno senamiestyje - 24,20 Lt.
Išbandėm. Lūžo momentaliai, nors naktis ramesnė nebuvo. Bet odelė tikrai atrodo gražiau.

mes ir siandien vakare isbandem, labai tikiuosi,kad pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 07 02, 21:03)
mes ir siandien vakare isbandem, labai tikiuosi,kad pades smile.gif

Kaip jums sekesi, ar ramiau miegojote, gal maziau kesetes? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 03 liepos 2011 - 09:07
QUOTE(klaudi @ 2011 07 03, 10:07)
Kaip jums sekesi, ar ramiau miegojote, gal maziau kesetes? ax.gif

mes ir taip labai ramiai miegam, tuo labai dziuagiuosi smile.gif o viekia tai tikrai raminanciai, ir odele tokia daug svelnesne, na bet cia juk 1 kartas, tai praeisim visa kursa, gal odele kazkiek atsigaus smile.gif kas del kasimosi, tai maniskis tik kaktyte draskydavosi ir tai kai labai jau pavarges, nori miegelio, vis tepdavau,kad tik sausa nebutu, tai ir maziau tada draskydavosi, o kuneli tik nuo 5 men ismoko kasyti, dabar tik nurengiu ir abiem rankytem kimba i darba, man net kiesta arba jis labai ramus arba jam nenieztejo iki tol, o odele tai ojojoj kokia buvo doh.gif dabar viskas po truputi i geraja puse krypsta thumbup.gif
Atsakyti
Vakar buvo antras kartas vonios su ta druska.
Tai nežinau, jei nuo jos, tai baisiai džiaugiuosi - miegojom be prabudimų dvi porcijas po 3 valandas. Mums tai pasiekimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 07 03, 14:00)
Vakar buvo antras kartas vonios su ta druska.
Tai nežinau, jei nuo jos, tai baisiai džiaugiuosi - miegojom be prabudimų dvi porcijas po 3 valandas. Mums tai pasiekimas  tongue.gif

Kiek laiko maudotes vonioje su Poltavos Bisofitu? 4u.gif
Atsakyti