ne nebandem Boro plius ,bet mums padeda rudas aveeno kremas jau tvarkomes.musiskei jau 3metai.as manau kad ten po to blogo kremo pasekmes tai dabar apgydisim ir vel bus viskas gerai.nebennt reiktu pertrauka padaryt kad nepriprastu prie aveeno,nes mes jau kokia 8 men naudojam tik aveeno kremukus.o kur galima isigyt ta boro plius?ziuriu kad vaistinese jo kaip ir nera.nuo sendien tepsiu alyvuogiu aliejum kaip tik atveze lauktuviu is graikijos gera.
Lilo sun o kaip jums su lasiukais ,matosi koks pagerejimas odeles ,meniu platesnis,o gal net astma traukesi?
mes atradom nuo astos Juozazoliu arbata,tai neduodam montelukastos o kiekviena vakara po buteliuka juozazoliu arbatytes ,pazystamos mergaite pasveiko nuo astmos gerdama juozazoliu arbata.bandom ir mes,alergijos nebuvo tai sekmingai gerem toliau.
o nugaryte siandien jau baltesne svaresne tik aisku tos zaizdeles vistiek turi laikas praeit kol isnyks.
mes jau po ligoniniu, pagulde 15d. o isleido ti 23. nustate ,kad alergiskas pieno baltymui,daugiau niekam nerode alergijos, skyre neocate misinuka primaitinimui , nes ar savo pienuku maitinu. pradesim ir kose ivedineti, nusipirkau kaip ir patare sinlac, alergiskiems vaikuciams. musu scorad 62 balai, tai cia aukstas?
nes mum seborejinis ir difuzinis atopinis dermatitas, sunki eiga, vat tokia diagnoze:( ar ir siaip visokiu bedu dar... ligonineje pasigavom sloga ir va vakar to pasekoje truko ausies bugnelis, bega puliai is ausytes, vezem i santariskes, ta aisku geriam antibiotikus. taip ir neupratom, ausytes neskaudejo, temp. nebuvo. siap truputi irzlesnis buvo, bet galvojau,kad pilvuka vis paskauda nuo to neocate misinuko, nu labai jau nenoriai ji valgo, ir kakucio spalva nuo jo pasikeite, tokia i tamsuma, zaluma...
ai tiek visokiu klausimu man cai iskyla, tai vis pakamantinesiu cia as jus
nes mum seborejinis ir difuzinis atopinis dermatitas, sunki eiga, vat tokia diagnoze:( ar ir siaip visokiu bedu dar... ligonineje pasigavom sloga ir va vakar to pasekoje truko ausies bugnelis, bega puliai is ausytes, vezem i santariskes, ta aisku geriam antibiotikus. taip ir neupratom, ausytes neskaudejo, temp. nebuvo. siap truputi irzlesnis buvo, bet galvojau,kad pilvuka vis paskauda nuo to neocate misinuko, nu labai jau nenoriai ji valgo, ir kakucio spalva nuo jo pasikeite, tokia i tamsuma, zaluma...
ai tiek visokiu klausimu man cai iskyla, tai vis pakamantinesiu cia as jus
Sveikutes, prisijungiam ir mes su mazyliu (1,5 metuku).
Musu atvejis ne toks baisus kai kai kuriu cia (labai tuo dziaugiames) bet man keista kad cia rasot apie tyrimus ivairius ir pan. mano mazgi paziurejo is tolo, ai cia nuo maisto sako iausg. kai neisaugo pora menesiu o tik blogejo tada ejom pas odos. ta pagaliuku brukst per paraudimus, sako AD isaugs patepkit sitais vaist. (kurie kaip veliau paaiskejo per stiprus buvo) tada ejom pas kita odos gyd. ta vel is tolo dyrst - AD tepkit hormoniniu tepaliuku. tai dabar tokia nezinia. vasara o berimai nemazeja, neniezti. net nezinau ka daryti. jokiu tyrimu nesiule. Prasycisu bet nezinau kokiu. tepu kol kas Dermaceutika atopra kremuku ir maista bandau derinti, ziureti kas netinka. Ka patartumet?? kokio tyrimo prasyti gal kad aiskiau butu??
Musu atvejis ne toks baisus kai kai kuriu cia (labai tuo dziaugiames) bet man keista kad cia rasot apie tyrimus ivairius ir pan. mano mazgi paziurejo is tolo, ai cia nuo maisto sako iausg. kai neisaugo pora menesiu o tik blogejo tada ejom pas odos. ta pagaliuku brukst per paraudimus, sako AD isaugs patepkit sitais vaist. (kurie kaip veliau paaiskejo per stiprus buvo) tada ejom pas kita odos gyd. ta vel is tolo dyrst - AD tepkit hormoniniu tepaliuku. tai dabar tokia nezinia. vasara o berimai nemazeja, neniezti. net nezinau ka daryti. jokiu tyrimu nesiule. Prasycisu bet nezinau kokiu. tepu kol kas Dermaceutika atopra kremuku ir maista bandau derinti, ziureti kas netinka. Ka patartumet?? kokio tyrimo prasyti gal kad aiskiau butu??
Kokio amziaus vaikelis?
QUOTE(Amelita @ 2011 06 27, 15:02)
Kokio amziaus vaikelis?
Pusantru metuku. o viskas atsirado mazdauk 11 menesiu.
Sveikos,
na musu nors ir praplesta pakuote, bet poveiki jauciam. bet galiu pasakyt man rodos pripranta odele palaipsniui prie aveeno. Mums poveikis geriausias buvo pirmas tris savaites.. bet as irgi prisilaikau, belekiek netepu del to kad kuo sveikiau butu, tai gal del to maniske vistiek apsidraskiusi, labai reikia ziuret naguciu ilguma.. tepu ryte rudu, vakare melynu po viena karta.
Jumbonis kantrybes labai sunku po pagerejimo vel susitaikyt su pablogejimu
na musu nors ir praplesta pakuote, bet poveiki jauciam. bet galiu pasakyt man rodos pripranta odele palaipsniui prie aveeno. Mums poveikis geriausias buvo pirmas tris savaites.. bet as irgi prisilaikau, belekiek netepu del to kad kuo sveikiau butu, tai gal del to maniske vistiek apsidraskiusi, labai reikia ziuret naguciu ilguma.. tepu ryte rudu, vakare melynu po viena karta.
Jumbonis kantrybes labai sunku po pagerejimo vel susitaikyt su pablogejimu
Mums bedos prasidejo nuo 3 men. Jau 5 menesiai, kaip bandom iveikti. Rezultatas kol kas toks, odele netokia sausa kokia buvo, patepu per diena 1 kart po maudyniu, o rausvas demeles patepu 2 kart dienoj. Bet va jau koks menuo mazoji pradejo kasytis kakliuka. Nudrasko odele kaip katinas.Nagucius kerpu kas 2 dienas. Tyrimai daryti visi kokie tik imanomi. Alergijas realiai parode tik kiausinio baltymui, as ju nevalgau nuo kovo men, o odele visiskai nesusitvarko., tai pagereja, tai pablgeja... Tiesiog stebiu ir darau viska, kad tik maziukei butu geriau.
O tepi tik drekinamu kremu ar kokiu gydomuoju tepaliuku?
QUOTE(Ping @ 2011 06 27, 15:20)
O tepi tik drekinamu kremu ar kokiu gydomuoju tepaliuku?
Tepu daug kuom. Dabar tepu raudonas vietas melynu aveenu, kitas vietas tepu esexsu rudu. O isbandyta visko daug... Svietmedis labai patiko. Kietas.
Gydomieji tepaliukai, tik hormonai, antiijotikai ir t.t. uzdaryti spintelej. Ju nenaudoju,
nes jei patepu, dziaugiuos 4 dienas, paskui buna trigubai blogiau...
Tai ir maniskiui nuo tu gydomuju pagerejimas 3-4 dienos ir vel staigiai pablogeja
patepiau ryte alyvuogiu aliejum na zinokit nelabai man jis jokio poveikio susigere greit ir viskas vel sausa,nusipirkom jau ir boro plius violetini patepiau ziuresiu dabar kas bus,bet jis abai jau kvepia parfumuotas labai,po rudo aveeno tai lieka pusdieniui bent jau odele dregna o cia kazkaip ne.aisku bus matyt.
dekui uz palaikima merginos,kaip nors,buna ir blogiau kitiems
QUOTE(jumbonis @ 2011 06 27, 16:05)
patepiau ryte alyvuogiu aliejum na zinokit nelabai man jis jokio poveikio susigere greit ir viskas vel sausa,nusipirkom jau ir boro plius violetini patepiau ziuresiu dabar kas bus,bet jis abai jau kvepia parfumuotas labai,po rudo aveeno tai lieka pusdieniui bent jau odele dregna o cia kazkaip ne.aisku bus matyt.
as pries kokius metus buvau nupirkusi boro plius tepaliuka, viena pazystama rekomendavo, sake savo vaikui tepe, labai tiko. Bet mes negalejome jo naudoti, nes stipriai parfumuotas, musu "astmai nepatiko"-kosejom nuo parfumo, tai ir nutraukem