[quote=Nr1,2011 06 18, 13:54]
Bet iki Kiefo tai duodavot pieno produktu, taip suprantu? kokių duodavot ir kiek kartų į savaitę? kiek Jūsų vaikui metų? kiek jau laiko naudojat lašiukus?
Klausiu todėl, kad mums visai visai prasti reikalai su baltymais. tik kefyro yra gavęs nuo 1 metų 2 mėn. amžiaus po šaukštelį kartą į savaitę, taip 2 mėnesius iki tol kol jam nedavė kelių gurkšnių iš stiklinės kefyro atsigert. reakcija žaibiška ir labai sunki, ligoninė. Dabar jau buvo praėję 10 mėn. kai nedaviau visai kefyro, ir vėl porą mėnesių padaviau po 2-3 šaukščiukus į savaitę po porą kartų. taip kokius irgi 2 mėnesius. Padarėm kraujo tyrimą - 4 klasė ir daugiau, o gavęs tik tiek ir po tokio nemažo laiko - po 10 mėn. Taip, kad iš vis negaliu duot, nebent po šaukščiuką tik kartą į savaitę ir tai klausimas kiek ilgai. Vaikui 2m. 5 men.
tai svarstau per kiek laiko reiktų geriant lasiukus nusiteikt laukt pagerėjimo esant tokiai buklei
o Fler vaikui nežinot, kaip iki lasiuku buvo su pieno produktais? Nes kiek skaičiau, tai susidariau vaizdą, kad visiems kitiems produktams vaizdas panašus buvo kaip manojo. bandžiau jai rašyt, klaust, bet a.ž. pilna
ačiū
Papildyta:
[quote=neiruke,2011 06 17, 22:34]
nustate folio metodu, o gydymas tai irgi hemeopatiniais vaistukais viskas, o kokiais tiksliais, nezinau, nes pavadinimu nera, tik skaiciai, daktare savo ten specialiai ruosia, ir niekur kitur negalima ju isigyti, tik pas ja asmeniskai.
O pas kokią daktarę einat?
[/quote]
as kaip suprantu mums labiau ne pieno baltimas o augaliniai baltymai ,tai yra mesai pupelem grikiam zirniam sojai,o pieno gert tai neduodam bet i blyna ar i kukuruzu dribsnius ipilam o grietine nieko kefyras nieko varskyte liesa,tik i grietinele reguoja stiprei.pries Kiefa pieno nedavem tik grietine ir jogurta i savaite kokius 2 kart.musiskei 3m.
o va sendien tai nesupratau.ryte kepem omleta dukrytei nedavem ,bet ar nuo kvapo ar kas ten gavosi pradejo tinti kasytis ciaudet nosis uzsikimso iskart.isvedem i lauka isvedinom namus nieko nuslugo tinimas nes viena akyte tai visai nemate siaura pasidare.ar galejo nevalgius kiausinio ikvepent taip sureguot?sudavem aceterino puse tabletes,dar.o ka jus mamos tokiais atvejais duodat kad momentine alergija numalsint?
as Aerus duodu isgert
Tai niekam nereike ELIDEL????
QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2011 06 19, 20:52)
Tai niekam nereike ELIDEL????
Labuka, Jus apie ji daugiau paskaitykit, gal ir Jums nebereiks...
QUOTE(gliuka @ 2011 06 19, 23:21)
Labuka, Jus apie ji daugiau paskaitykit, gal ir Jums nebereiks...
O gali trumpai parasyt kas jis per velnias?
QUOTE(Amelita @ 2011 06 20, 08:55)
O gali trumpai parasyt kas jis per velnias?
man irgi idomu kas per velnias tas elidel? ar jis blogiau negu koks hormoninis tep?
QUOTE(beatka1983 @ 2011 06 20, 08:59)
man irgi idomu kas per velnias tas elidel? ar jis blogiau negu koks hormoninis tep?
Nei blogiau, nei geriau. Tiesiog instrukcija kalba pati už save. Man užtenka šito sakinio - Retai pacientams, vartojusiems Elidel, registruoti piktybiniai navikai, pvz., limfoma ir odos vėžys. Tačiau, remiantis turimais duomenimis, šių reiškinių galimas ryšys su Elidel kremo vartojimu dar nėra nei patvirtintas, nei paneigtas.
Papildyta:
QUOTE(jumbonis @ 2011 06 19, 18:02)
o va sendien tai nesupratau.ryte kepem omleta dukrytei nedavem ,bet ar nuo kvapo ar kas ten gavosi pradejo tinti kasytis ciaudet nosis uzsikimso iskart.isvedem i lauka isvedinom namus nieko nuslugo tinimas nes viena akyte tai visai nemate siaura pasidare.ar galejo nevalgius kiausinio ikvepent taip sureguot?sudavem aceterino puse tabletes,dar.o ka jus mamos tokiais atvejais duodat kad momentine alergija numalsint?
Gali būti, kad mušdama kiaušinius po to nenusiplovėt rankų.
Man taip yra buvę. Dariau blynus, kaip tik mušiau kiaušinius ir staiga kažko paliečiau vaiką (nepamenu, ar krito jis ir sugriebiau). Tai buvo irgi momentinė reakcija, vien nuo mano rankų prisilietimo. Pradėjo tinti, rausti, dusti.
Kadangi jau esam susidūrę, tai namie visada yra tavegilio arba claritino. Sudaviau vaistą ir paguldžiau miegot. Atsikėlė kaip niekur nieko. Bet tuo momentu buvo pakankamai baisu.
Žinant tokią vaiko reakciją, būkite atsargi su kitais produktais, kur yra termiškai mažai apdorotas kiaušinis - pyragaičių glazūra, orinukai ir kt. konditerijos gaminiai.
Sveikos
Noriu pasidalinti savo patirtim del braskiu siais metais pastebejau, kad beria mano mazaja, nors praeitais dar nieko nebuvo nuo ju.. uogienes ziema irgi valgem taip pat nieko.. perskaiciau vienos mamytes patarima nuplikyti arba nulupti braskes, nes alergizuoja seklytes bei pavirsiuje esantys pukeliai, tokiu budu jos nukenksminamos.. taigi pabandziau nuplikyti ir is tikruju dabar galim valgyti braskes
Noriu pasidalinti savo patirtim del braskiu siais metais pastebejau, kad beria mano mazaja, nors praeitais dar nieko nebuvo nuo ju.. uogienes ziema irgi valgem taip pat nieko.. perskaiciau vienos mamytes patarima nuplikyti arba nulupti braskes, nes alergizuoja seklytes bei pavirsiuje esantys pukeliai, tokiu budu jos nukenksminamos.. taigi pabandziau nuplikyti ir is tikruju dabar galim valgyti braskes
QUOTE(Irunia @ 2011 06 20, 10:49)
Nei blogiau, nei geriau. Tiesiog instrukcija kalba pati už save. Man užtenka šito sakinio - Retai pacientams, vartojusiems Elidel, registruoti piktybiniai navikai, pvz., limfoma ir odos vėžys. Tačiau, remiantis turimais duomenimis, šių reiškinių galimas ryšys su Elidel kremo vartojimu dar nėra nei patvirtintas, nei paneigtas.
Papildyta:
Papildyta:
Tik dar klausimas kas didesne blogybe ar 10-15 ml. sunaudoto Elidelio per metus (t.y. 2-3 valgomieji saukstai)ar tonomis tepami emolientai Paskaiciuokit pacios,kiek per metus sutepat ant vaiku ivairiu drekikliu ir pan. Pacios pasibaisesit. O tie emolientai irgi nera sventintas vandenelis Taip kad visko reik su saiku ir blaiviai mastant.
Mes vien naturaliom priemonem iki tokios bukles nusiritom, kad dabar net baisu ir prisiminti.Jei ideciau nuotrauka,tai kaip is siaubo filmo Mum tuomet ligonineje sake,jums tik stebuklas turetu ivykti,kad galetumet vaika Elideliu tepti tik kas trecia diena (o siai ,atseit,tepkit bent kas vakara).Bet po ligonines apsitvarkem taip, kad dabar Elidelio prireikia max karta i savaite. tegu cia naturalistes metosi pomidorais, bet manau,kad kokiu rezultatu pasiekem dabar minimaliai drekinant, be jokiu hormoniniu,tik su trupuciu Elidelio, tai jis nera pati didziausia blogybe . O mum praktiskai viskam yra 6 klases isijautrinimas, IgE 7500, Scoradas 80. Bukle tikrai sunki (nors mums jau beveik 4 metai) Tad kaip ir sakiau,visko reik su saiku ir atsizvelgiant tik i Jusu padeti.
Kiekviena mama jaucia, kas jos vaikui yra geriausia.
Na del Melyno Aveeno siandien odos gyd pasake, tiek, kad jei raso vaikui iki 2 nevartoti, tai tipo reikia klausyti. Na as galvoju geriau jau patepsiu juo, nei hormonais.
Gyd pati minejo, kad pvz. cutivate, vienur yra rasomas nuo 2 metuku, kitur nuo 6 men, kitur nuo 3 men, nes tipo nera kuom gydyti. Tai vat taip ir sukas gyd is tokiu padeciu, kai reikia gyd, o nera kuom. As si hormona paminejau, tiesiog kaip pvz.
Na del Melyno Aveeno siandien odos gyd pasake, tiek, kad jei raso vaikui iki 2 nevartoti, tai tipo reikia klausyti. Na as galvoju geriau jau patepsiu juo, nei hormonais.
Gyd pati minejo, kad pvz. cutivate, vienur yra rasomas nuo 2 metuku, kitur nuo 6 men, kitur nuo 3 men, nes tipo nera kuom gydyti. Tai vat taip ir sukas gyd is tokiu padeciu, kai reikia gyd, o nera kuom. As si hormona paminejau, tiesiog kaip pvz.
jau dabar zinom kad net taip gali but tai jau sagosimes ,metus laiko namie kiausiniu nebuvo tai ir daugiau ju nebebus ir be ju gerai gyvenasi.
Kaunietes kur galima pasidaryt kaune lopo tyrima?nu niekur nerandu.sunio serius noriu uzklijuot.neramina mane labai.buvom prie juros nieko nebuvo nei slogos nieko.gryzom i kauna ir vel viskas is naujo slogos kosuliai.bet buvom tai su suniu prie juros.tai ten neslogavo.gal miesto klimatas?
Kaunietes kur galima pasidaryt kaune lopo tyrima?nu niekur nerandu.sunio serius noriu uzklijuot.neramina mane labai.buvom prie juros nieko nebuvo nei slogos nieko.gryzom i kauna ir vel viskas is naujo slogos kosuliai.bet buvom tai su suniu prie juros.tai ten neslogavo.gal miesto klimatas?
QUOTE(jumbonis @ 2011 06 20, 13:44)
jau dabar zinom kad net taip gali but tai jau sagosimes ,metus laiko namie kiausiniu nebuvo tai ir daugiau ju nebebus ir be ju gerai gyvenasi.
o gal ikvepiami? žolės medžiai? prie jūros jų nėra arba bent mažiau užtai ir pagerėjo