Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXIII tema

QUOTE(beatka1983 @ 2011 05 26, 10:04)
sveikute- taip as pirkau ta melyna krema ir tepu savo mazyli- na manau hormoniniai tepalai yra didesnis blogis negu sitas kremas- nors raso nuo 2 metuku tik galima.

kaip ir kitoms mamytems- is ligonines grizom grazus- bet ziuriu po truputi grizta odeles bukle i pradine bloga stadija sad.gif doh.gif 
mums rado zarnine mieliagribiu- tai valgom daktarina 7 dienas, o po to sake isgerti kursa geruju bakteriju- tik nepasake kuriu- gal jus kokias parekomenduosite? gal ta biogaia pabandyt? kaip ja duozot 3 men kudikiui?

beja musu bendras IgE- 74. KA TAI REISKIA? CIA DAUG AR MAZAI?

Taip deja deja, bet grizus is ligonines visiem pablogeja, nes viska ka jie uztepe ten per savaite islenda vienu kartu. Bet cia toks hormonu iprastas poveikis, jei ir namuose savaite riebiai teptum homornu su antibais, o veliau nustotum , tas pats butu, 3bai viskas griztu.

IgE jusu palyginti nedidelis, biski virs normos. O del Biogaia as tik uz, galite pabandyti nuo vieno lasiuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2011 05 26, 22:48)
Ir dar, siandien teko dalyvauti konferencijoje, kurioje vienas pranesimas kaip tik ir buvo skirtas AD, aisku, nieko stebuklingo nesitikejau, bet po paskaitos, pasidare visai liudna, apmaudu, o dar kai pranesimas vadinasi - "AD gydymas siekiant ilgalaikes remisijos"...aisku, kalbejo tik apie odos drekinima, emoliantus, hormonus, antihistaminikus, antibiotikus, na, ir apie geriamus, leidziamus hormonus ir dar agresyvesni "gydyma", tai ko tada tiketis is mus gydanciu gydytoju, jei profesoriu kompetencija ir zinios ties tokiu "gydymu" ir baigiasi, apmaudziausia tai, kad suvokia, jog tai ne gydyma, o tik drastiskas, zalingas sveikatai simptomu slopinimas, bet ir toliau sekmingai mus "gydo"...atsiprasau uz tokia gal ir pilna nevilties zinute, bettikrai labai apmaudu pasidare...

Suprantu ta nusivilima. Mes daug aplankem, dingo tas ankstesnis beatodairiskas pasitikejimas gydytojais, kai nemastai ka tau raso, juk gydytojas zino geriau. BEt alergijos ir AD atveju tai jau as zinau daugiau biggrin.gif turbut. Dabar jau viska patikrinu, ka israso, kokia sudetis, ir labai gailiuosi kad medicininio neturiu, nes tada butu drasiau spresti paciai ka ir kaip gydyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 05 26, 20:57)
pasidalinsiu atradimu, gal kam tai jau ir ne naujiena. biosaloj pirkau ale medaus konsistensijos toki kaip ir medu nemedu... nezinau kaip pavadint  lotuliukas.gif
sudetis ryziai, mieziai ir vanduo... nugi skanumas uzsitepti ant duonytes ar trapucio... mmmm.... va toks http://www.clearspri...ets/malt_syrups

Sveikos visos naujuose namuciuose 4u.gif
Kaip mums reiktu tokio ryziu sirupiuko, kaip gaila kad Kaune Biosalos nera. Ir internetu jie dar neprekiauja.
Visu mamyciu paklausiu, kuriu vaikuciai jau daugiau valgo: gal esat sugalvojusios koki padaziuka ant blyneliu ar bulviu plokstainio vietoj grietines. Galva man neisnesa ka pagaminti, kad tas mano vaikas valgytu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 27 gegužės 2011 - 05:41
Oj mamytes - man jau rankos nusvyra, kaip negaliu ziureti i savo vaikeli - visa paberta sad.gif Dar geriame ta Neocata - nuo tada kai pradejome ji gerti- vaikui pilvo skausmai uzeina baisus - klykia vakarais ne savo balsu doh.gif
ar yra mamyciu kuriu vaikai gere, geria Neocata - ar buvo koks pagerejimas ji geriant ir jeigu buvo tai kada jis pasireiskia? mes tik 1 sav ji geriame - tai kolkas nieko negereja - tik pilvo skausmai dasidejo doh.gif idomu- ar reikia kudikiui duot kazko papildomai atsigert(vandenuko, arbateles) geriant si misini?
ir dar pastebejau ant koju toki keista berima siandien, ne taip kaip visas kunas smulkiais nubertas, o tokie dideli kaip spuogai ir kieti paodiniai spuogeliai g.gif gal kam buvo toks berimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 05 27, 08:49)
tokie dideli kaip spuogai ir kieti paodiniai spuogeliai g.gif  gal kam buvo toks berimas g.gif

Mums buna spuogai. Tokie kaip vejaraupiai, buna mazesni, bet buna ir didesniu. Tai as juos tuo meliu uztepu, nunyksta. Ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 05 27, 05:33)
Taip deja deja, bet grizus is ligonines visiem pablogeja, nes viska ka jie uztepe ten per savaite islenda vienu kartu. Bet cia toks hormonu iprastas poveikis, jei ir namuose savaite riebiai teptum homornu su antibais, o veliau nustotum , tas pats butu, 3bai viskas griztu.

IgE jusu palyginti nedidelis, biski virs normos. O del Biogaia as tik uz, galite pabandyti nuo vieno lasiuko smile.gif

o kaip ilgai galima gerti, kiek dienu kursas? nes mastau, kiek iskarto uzsakyti buteliuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 05 27, 05:40)
Sveikos visos naujuose namuciuose 4u.gif
Kaip mums reiktu tokio ryziu sirupiuko, kaip gaila kad Kaune Biosalos nera. Ir internetu jie dar neprekiauja.
Visu mamyciu paklausiu, kuriu vaikuciai jau daugiau valgo: gal esat sugalvojusios koki padaziuka ant blyneliu ar bulviu plokstainio vietoj grietines. Galva man neisnesa ka pagaminti, kad tas mano vaikas valgytu.  unsure.gif

perko ryžių arba avižų "grietinę" rimi yra. valgo puikiai... aišku jei Jums tinka tokie produktai
Atsakyti
mes kai gulejome ligoninej mums veidukiui buvo dar blogiau o kojytes ir rankytes bioprono sviesa uzgyde buvo daugiau kaip puse metu atviros zaisdos:(bet tepe ir hormonais ziauru kaip pritepdavo riebalais visas vaika net plaukucius.ant rankos prispaudzia ir tepa taip na saltai mano vaikas klykdavo visad tepykloj....nenoreciau ten gristi...del vaiko viska padarytum bet is tos ligonines tik tyrimai...mum nei dietos niekas nepadejo...o del neocate tai mes ji valgom nuo 3 menesiu budavo visko...bet vaikas istisai budavo visas nubertas miegoti is vis nemiegodavo 15 min nusnaudzia ir klykia...dantukai dygo nepajautem nes jis pastoviai budavo irzlus kasydavosi vergdavo...sveriau 76kg dabar sveriu vos 47kg...na budavo labai sunku pats svoris krito akyse..

SIUO METU mes atrodome tikrai graziai leidzia ir pamiegoti.vaiko bukle pavasariuj labai stipriai pagerejo nezinau kas tai ytakojo ar jau isaugdinejam ar aveeno kremukai ar saulute bet esu labai laiminga matydavo savo vaika daugiau besisypsanty ir linksma....
STIPRYBES VISOMS MAMOMS:)
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2011 05 27, 10:16)
mes kai gulejome ligoninej mums veidukiui buvo dar blogiau o kojytes ir rankytes bioprono sviesa uzgyde buvo daugiau kaip puse metu atviros zaisdos:(bet tepe ir hormonais ziauru kaip pritepdavo riebalais visas vaika net plaukucius.ant rankos prispaudzia ir tepa taip na saltai mano vaikas klykdavo visad tepykloj....nenoreciau ten gristi...del vaiko viska padarytum bet is tos ligonines tik tyrimai...mum nei dietos niekas nepadejo...o del neocate tai mes ji valgom nuo 3 menesiu budavo visko...bet vaikas istisai budavo visas nubertas miegoti is vis nemiegodavo 15 min nusnaudzia ir klykia...dantukai dygo nepajautem nes jis pastoviai budavo irzlus kasydavosi vergdavo...sveriau 76kg dabar sveriu vos 47kg...na budavo labai sunku pats svoris krito akyse..

SIUO METU mes atrodome tikrai graziai leidzia ir pamiegoti.vaiko bukle pavasariuj labai stipriai pagerejo nezinau kas tai ytakojo ar jau isaugdinejam ar aveeno kremukai ar saulute bet esu labai laiminga matydavo savo vaika daugiau besisypsanty ir linksma....

Kaip miela skaityti tokius pasisakymus... wub.gif wub.gif Tik apie ligonine nelabai malonu... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2011 05 27, 10:16)

o kokio amziaus jusu vaikas dabar? ar dar valgote neocata? nuo kada pradejote primaitinti ?

as irgi baigiu sukusti- baisu- cia viskas nuo nervu doh.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
gal vilnietes zino kur yra vilniuje pirkti nerafinuoto taukmedziu sviesto, a rusies,ekologisko? jau baiginejasi, nes pries tai is kauno gavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulka: 27 gegužės 2011 - 10:20
QUOTE(rieduliukas @ 2011 05 27, 08:18)
perko ryžių arba avižų "grietinę" rimi yra. valgo puikiai... aišku jei Jums tinka tokie produktai

Maciau, kad yra ryziu ir avizu "pienas" su vitaminais kazkokiais, grietines dar neuztikau, naujiena man. Ar skani? Idomu, kokia ryziu grietines sudetis? ax.gif
Atsakyti