Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXXIII tema

QUOTE(carramele @ 2011 06 16, 14:57)
Mąstau mąstau kasdien, net per gerklę lenda cool.gif

Ir as pastoviuose apmastymuose, tepti ar netepti, kartais jau galva sukasi nuo to mastymo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 06 16, 17:05)
Ir as pastoviuose apmastymuose, tepti ar netepti, kartais jau galva sukasi nuo to mastymo blink.gif

As hormonais netepu jau nuo velyku. Uzdariau i spintele ir tegu ten sedi.

Man tai nervai jau nelaiko del tu odos pablogejimu...

Negaliu dziaugtis vaiko auginimu, atrodo ka darau, tai tik stebiu odos bukle, teplioju kremais, maudau kas vakara, kas ryta ziuriu kokia bukle... O visa kita laika, galvoju ka valgyt, kad tik nebertu mazosios, ieskau visokios info internete... g.gif

Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 06 16, 08:19)
mes irgi turime premandoli - kaip Astrauskaite sake , tai cia vienas is silpniasiu hormoniniu tepaliuku, bet as jo nedristu tept, nors turiu nusipirkusi, esu patepusi gal kokius 3 kartus. Nors ligonineje sake, kad geriau patepti kai odele labai jau negrazi - negu kankinti vaika, dar sake kad ji galima praskiesti pvz su esexxu, nebutina tepti grino - tada koncentracija buna jo mazesne, na ir blogybe mazesne
Papildyta:
o gal yra kur pirkti tokiu silko pirstinyciu, ar jus pacios siuvotes? ir koki silka perkate?

Papildyta:
pirma karta apie kazka tokio isgirdau, gal verta pabandyti. o kokios talpos jus perkate - nes maciau yra 1 litro ir 5. pvz 1 litro - kiek kartams uztenka, jeigu maziuka maudom vaikiskoje voneleje?

mes pizamyte siuvomes, kad butu rankovytes uzsiutos nuo petuko kazkur eina paprastas baltas silkas, jis yra slidus, lengvas, malonus, neprakaituoja rankytes net ir vasara. Galima ir prie paprastos pizamos prisiut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 06 16, 17:27)
As hormonais netepu jau nuo velyku. Uzdariau i spintele ir tegu ten sedi.
Negaliu dziaugtis vaiko auginimu, atrodo ka darau, tai tik stebiu odos bukle, teplioju kremais, maudau kas vakara, kas ryta ziuriu kokia bukle... O visa kita laika, galvoju ka valgyt, kad tik nebertu mazosios, ieskau visokios info internete... g.gif

As taip pat netepu jau kokios 3 sav, ir dziaugiuosi, buna silpnumo akimirku, kai jau norisi griebtis ju, bet mane stabdo dar ir tai, kad mums paskut metu nuo ju - jokio pagerejimo...
O visa kita - lyg mano mintis butum parasius, dar galiu pridurti tai, kad sirdi skauda, kai aplink - miskas, zemuogiu pieva, tuoj jau ir avieciu bus, pas mociutes - pilnos lysves prisirpusiu braskiu, deja...ir didieji net zino, kad nho maziaus slepti visus skanestus... o ir siaip - ne sekundei ir as atsipalaiduot negaliu- ar ragauja, ar liecia, ar uosto ka nors mazius, vis galvoju, o jei sureaguos...Vakare ismaudau, istepu, kai iminga, po keliu val einu, uzsidegu sviesa, ziuriu koks veidukas doh.gif , ryte prabundu, ir vel galvoju, laukiu koks mazas siandien atsikels.
Beje, siandien, po puses metu mano spyriojimusi visgi irase mums i diagnoze dar ir BA, ir dar velniu nuo gyd gavom, kam taip delsem unsure.gif
Vaikui aisku, nuo to gyvenimas netapo liudnesnis, jis lygiai taip pat smagiai turskiasi vonioje kaip ir vakar, bet man to linksmumo, bent jau siai dienai, tai maziau...Na, nieko, ir tai praeis...
Atsakyti
Ilysiu ir as i sia temike su nuogastavimais, kad siu laiku medicina - bejege, ir atrodo juk tiek pazengimu, tiek jau oi oi, o tokiems maziukams nesugeba surasti koks "velnias" sedi ju mazuose organizmuose.

Kiekvienai mamai skaudu, kai vaikuciai negali pilnai dziaugtis sezoniniai malonumais verysad.gif

As taip pat gal net jau paranojiskai matau, kaip mazyliui vis tas veidukas pabertas ir atrodo po nakties ju daugiau...

Noriu pasidalint nuotrauka, kad kuri mamyte yra susidyrusi su tokiais berimais (nepykite ir nesibarkite, jei mano vaikucio spuogai jums atrodys tik "gelytes"), sutinku, jie nera tokie tokie baisus, nes jau praejome ta baisuma, bet kiek esu maciusi, tai musu paberimai yra kazkokie kitokie.

Zinoma, nesu fotografe ir neturiu "kruto" fotiko, kuris galetu ta raudonuma perduoti, bet vistiek... Pasidalinkite, labai prasau, savo patirtimi ...

Viskas prasideda nuo tokios spuogelio akies voke ...

user posted image

o po to gydomes tokius verysad.gif

user posted image

O zandukai: peasideda nuo tokio

user posted image

O isplinta va taip:

user posted image

Tose vietose kur jau bent nebera tokiu "uzdegimu" mums liko raudoni plemai su matomomis kraujagyslemis. Israse mums hormonus, bet nors tik 3 d. tepeme. Bet ir to, labai pagerejimo nepamaciau. Miegama neramiai, nuolat veiduka "murdo" i pagalvyte, tikriausiai taip kasosi ir labai trina akis verysad.gif

Tikiusi, kad kas nors pasidalins su manimi savo isgyvenimais ir numintu gydymo keliu, net nebezinau kuom ir begyditi.
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2011 06 16, 23:20)
Tose vietose kur jau bent nebera tokiu "uzdegimu" mums liko raudoni plemai su matomomis kraujagyslemis. Israse mums hormonus, bet nors tik 3 d. tepeme. Bet ir to, labai pagerejimo nepamaciau. Miegama neramiai, nuolat veiduka "murdo" i pagalvyte, tikriausiai taip kasosi ir labai trina akis  verysad.gif

Tikiusi, kad kas nors pasidalins su manimi savo isgyvenimais ir numintu gydymo keliu, net nebezinau kuom ir begyditi.

Na zinok man panasu i kazkokia infekcija g.gif As irgi nemaciu tokiu AD berimu kai ppas jus.
Atsakyti
o kokiu antibu negeret?nes cia tai tikrai nepanasu i ad,tik ant veiduko taip darosi?
Atsakyti

Sveikos 4u.gif
O ka gydytojai sako: kad cia AD?
Mano sunus 6 metus serga AD, visokiu tu berimu buvo, bet cia man irgi nepanasu i AD. Gal jums reiktu bendrus tyrimus pasidaryti, gal kas paaisketu g.gif
Atsakyti
mamytes kurios naudoja melina aveena tuos su pazeistom pakuotem ,ar jums jis padeda?as jau pradejau galvot kad kazkas cia ne taip .gal sutapimas nezinau kaip isvaziavom i pajuri pradejom naudot melina aveena jau 3 banke ,bet sis buvo pazeista pakuote na gal labai jau cia sutapo ,bet pradejo butent nuo tada kasytis nors jau si etapa buvom pamirse.galvoju kad netinka jis mums sis su pazeista pakuote.pradzioj galvojau kad prie juros netiko vanduo ,nebuvo vonios tik dusas bet kad jau 3 dienos namie o kaip kasosi taip ir toliau varo rankytes tai baisios,maisto naujo neragavom.siandien drauge is amerikos turi atvest avvena melyna tai pabandysiu tept nauju ir ziuret.bet ar gali tas pazeistas but blogas?
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 06 17, 10:17)
Sveikos 4u.gif
O ka gydytojai sako: kad cia AD?
Mano sunus 6 metus serga AD, visokiu tu berimu buvo, bet cia man irgi nepanasu i AD. Gal jums reiktu bendrus tyrimus pasidaryti, gal kas paaisketu g.gif

Taip, gydytojai visi 3 pas kuriuos buvome sako, kad cia AD, alergologe buvo itarusi infekcija, bet niekas neuzaugo. Jokiu antibiotiku negereme, nuolat geriame "gerasias bakterijas" nes mums disbioze. Esame pasidare bendra kraujo tyrima, tai Limfocitu kiekis mums yra padidejes (84 proc, nezinau kiek yra norma), pediatre sake, kad organizmas rodo uzdegima, o kaip gydyti - nepasake g.gif

Mano motiniska nuojauta irgi sako, kad kazkaip abejoju del AD (nors man paaiskino, kad ju buna ivairiu formu). As pati turiu AD, tarsi zinau kas tai yra, bet tokios formos dar nebuvo teke matyti paciai.

Pasiule mums pasidaryti IgE bendraji, tai vaziuosime i poliklinika siuntimo doh.gif
Atsakyti
kuo mažiau nervuositės tuo lengviau bus ir Jums ir vaikučiui...
ar tikrai visos uogos alergizuoja? o nebandėte braškių odelės su tais grūdeliais nupjaustyti ir duoti? ypač jei tai tikrai ne pardutuvinė o pas močiutes auginta? o žemuogės o avietės? o mėlynės?nemanau kad nuo visko tyrimai padaryti duokit po uogytę ir stebėkit... nu išlys išlys o jeigu ne?

žinau žinau baisu kad nepablogėtų, bet nemaitinsit gi tik tuo kas nealergizuoja, nes pradės alergizuot ir tas maistas, kai gauna mažai skirtingų produktų

mum patarė taip: 3-6 mėnesius neduoti alergizuojančių produktų. paskui duoti mažai kažkurio kuriam žemiausia alergijos klasė ir stebėti tris paras jei gerai vadinasi po truputi didinti dozę, jei blogai toliau laukt mėnesį ir vėl bandyt jau kitą produktą... žaidimas, bet kitaip nebus

aukštyn nosis ne mirtina gi liga 4u.gif

rodykit kūnelius saulei (bent 10 minučių be apsaugų aišku ne pačiu karščiausiu paros laiku)

jei alergija žiedadulkėms tai rinkitės vietas kur daug smėlio Kaunietėms zatyšių karjieras, ištrūkit prie jūros... galų gale palikit pusdieniui tėtukui vaiką ir skirkit laiko sau, nes pervargusios mamos gerų sprendimų nepriima.
Atsakyti
Ilysiu ir as i sia temike su nuogastavimais, kad siu laiku medicina - bejege, ir atrodo juk tiek pazengimu, tiek jau oi oi, o tokiems maziukams nesugeba surasti koks "velnias" sedi ju mazuose organizmuose.

Kiekvienai mamai skaudu, kai vaikuciai negali pilnai dziaugtis sezoniniai malonumais  verysad.gif

As taip pat gal net jau paranojiskai matau, kaip mazyliui vis tas veidukas pabertas ir atrodo po nakties ju daugiau...

Noriu pasidalint nuotrauka, kad kuri mamyte yra susidyrusi su tokiais berimais (nepykite ir nesibarkite, jei mano vaikucio spuogai jums atrodys tik "gelytes"), sutinku, jie nera tokie tokie baisus, nes jau praejome ta baisuma, bet kiek esu maciusi, tai musu paberimai yra kazkokie kitokie.

Zinoma, nesu fotografe ir neturiu "kruto" fotiko, kuris galetu ta raudonuma perduoti, bet vistiek... Pasidalinkite, labai prasau, savo patirtimi ...

Viskas prasideda nuo tokios spuogelio akies voke ...

user posted image

o po to gydomes tokius  verysad.gif 

user posted image

O zandukai: peasideda nuo tokio

user posted image

O isplinta va taip:

user posted image

Tose vietose kur jau bent nebera tokiu "uzdegimu" mums liko raudoni plemai su matomomis kraujagyslemis. Israse mums hormonus, bet nors tik 3 d. tepeme. Bet ir to, labai pagerejimo nepamaciau. Miegama neramiai, nuolat veiduka "murdo" i pagalvyte, tikriausiai taip kasosi ir labai trina akis  verysad.gif

Pas mus panasei atrode,jej su tais plemais nieko nedaryti, jie pradeda slapiuoti, kai buvo visai blogai, laukem, kol paguldys i ligonine, tepem FucidinH, bet nelabai padejo, gal kiek nezejima sumazino, nors tai stiprus hormoninis su antibiotiku
(tada buvo dar slapiavimai ir auksinio stafilokoko infekcija). Jau ligoninei patare tepti akytes Elideliu, labai palengvino visa situacija, o veliau, kaip jau rasiau atveze is Lenkijos Protopic tepala, kurio ir gydomes sekmingai.
Beja jau dvi naktis miegam be rankyciu pririsimo, kiek trinasi, truputi tai pablogina miega, bet jau tai niekis, paliginus su to, kaip buvo.
Atsakyti