O nuo kada vasara pradedavo geret? Ir per kiek laiko pageredavo ? Per savaite, per menesi?
QUOTE(Amelita @ 2011 06 14, 12:14)
O nuo kada vasara pradedavo geret? Ir per kiek laiko pageredavo ? Per savaite, per menesi?
žiūrint kur būdavom jei prie jūros tai per savaite labai žymiai pagerėdavo, o namie tai apie mėnesį tiksliai nepasakysiu, bet nebūdavo taip kad 100% graži odelė
su amžium situacija gerėja
Mano dickiui 5,7m. tai vasara pageredavo visada, ir dabar yra svarutis, o pavasari budavo baisiausia. Prasideda nuo rudens berimai. Tik va nezinau, kaip elgtis su maistu. Jau maziukui irgi pradedu vsiko duoti. Neberia. Nors zinau, kad vasara negalima atsipalaiduoti, bet kad neimanoma sugalvoti maisto. Judai viskas tas pats, nebenori vaikas jau ne i ta puse ziuret. O kaip alge Dobilo jogurta su musu melynemis, sauke skanu, noriu dar. Kiekvienais metais vasara man dilema-duoti ar ne, dickis ledu baisiausia nori. Gal yra cia mamu su panasiomis patirtimis? Mums reakcijos nerodo is kraujo, bet dickiui badymai ant rankos jau rode pienui.
QUOTE(gliuka @ 2011 06 14, 09:52)
Mes pradejom dokumentus del negalios ruosti, norejau paklausti, merguziukai, kas jau susitvarket - kaip supratau veztis vaiko i poliklinikos gyd komisija nereikia, o kaip su ta sekancia komisija, kuris ir spres del negalios ir tt, ar reikia ten veztis vaika, nes galvoju, jei mums siuo metu situacija pagerejusi, kaip tokiu atveju, ir jei ka - negi turesiu vaiko netepti dvi d, kad parodyciau kaip jis atrodo is tiesu?
As veziau dokumentus i ta komisija kuri jau sprendzia duoti ar neduoti grupe, ejau su vaiku, nes neturiu kur jo palikti, bet man nieko nesake, kad ji nuregt ar noretu apziureti, truputi paklausinejo nuo kada beria, nuo ko beria ir viskas. mum kaip tik irgi buvo pagerejimas, nes po ligonines buvo grazesnis, tik tuo metu veidukas buvo sukastas uodu, tai atrode tikrai ne kaip greit prieme ir greit paleido, nes maniski triuksmavo sake atiet po 2 sav, dave taloneli, vakar gavom atsakyma, dave 2 m.
QUOTE(Viltė @ 2011 06 14, 13:54)
Mano dickiui 5,7m. tai vasara pageredavo visada, ir dabar yra svarutis, o pavasari budavo baisiausia. Prasideda nuo rudens berimai. Tik va nezinau, kaip elgtis su maistu. Jau maziukui irgi pradedu vsiko duoti. Neberia. Nors zinau, kad vasara negalima atsipalaiduoti, bet kad neimanoma sugalvoti maisto. Judai viskas tas pats, nebenori vaikas jau ne i ta puse ziuret. O kaip alge Dobilo jogurta su musu melynemis, sauke skanu, noriu dar. Kiekvienais metais vasara man dilema-duoti ar ne, dickis ledu baisiausia nori. Gal yra cia mamu su panasiomis patirtimis? Mums reakcijos nerodo is kraujo, bet dickiui badymai ant rankos jau rode pienui.
pas mus taip pat lėtinė alergija pieno produktam... duodavau pernai ledus tik tuos kur iš sulčių padaryti... šiemet duodu ir kitokius, bet laabai atsargiai karta ar du per savaitę ir stebiu pakolkas nieko lygtais
QUOTE(gliuka @ 2011 06 14, 08:52)
Mes pradejom dokumentus del negalios ruosti, norejau paklausti, merguziukai, kas jau susitvarket - kaip supratau veztis vaiko i poliklinikos gyd komisija nereikia, o kaip su ta sekancia komisija, kuris ir spres del negalios ir tt, ar reikia ten veztis vaika
Nei i pirma,nei i antra komisija vaiko nevedziau, nereikejo. Pirmojoje komisijoje nieko neklausinejo, tik dokumentus perziurejo, i voka sudejo ir man atidave. Antrojoje komisijoje trumpai paklause nuo kada sergam, kiek ir su kokiom ligom ligoninese gulejom, ir tiek. Antrosios komisijos, kuri ir skiria neigaluma, gydytojai labiau ziurejo i surinktus ligonines israsus ir gydytojos aprasyma.
mes ryt gulamesi ligonine antakalnyje, kas ten gulejo, kaip ten su vaiko maudymu?
Labas visoms,kuo tepat vaikucius kad maziau kasitusi,baikia nusikasit rankas ir kojas(linkius)....pradejau tepti Iricar tepelu,gal truputi ir pagerejo,bet vistiek nusikase iki sasu.
QUOTE(cirva @ 2011 06 14, 18:51)
Labas visoms,kuo tepat vaikucius kad maziau kasitusi,baikia nusikasit rankas ir kojas(linkius)....pradejau tepti Iricar tepelu,gal truputi ir pagerejo,bet vistiek nusikase iki sasu.
sveika, mums irgi tas pats, tik nuemu kelnes ir jau rankutes prie koju ir kaso iki kraujo merginos siule Aveeno melyna (su mentoliu) - deja mums nepadejo... gal kuri mamyte kazka kitko pasiulys - man irgi tai aktualu
Papildyta:
linulka - mes gulejome pries 3 savaites ten pas Astrauskaite. mus laike 8 dienas, vaiku nemaudo ten, na mums viena karta galva nuplove - nes tepe kremais - naikino luobele, o siaip nemaudo, mes vaziavome sestadieniui namo nakvoti - tai ir issimaudeme. Pamatysi tepa ten labai labai daug - storu sluoksniu, duoda rubelius vaikui - todel gali savo neimti - visi ten vienodai aprengti ir keicia kasdien drabuzelius. siaip skyrius euro remontas - labai sutvarkytas, palatos - mes gulejome po 2 zmones , su dar viena mamyte ir panasaus amziaus klecku mums ten atliko Imulite alergenu palete, paseli is odos, eme kakuti del disbakteriozes... personalas labai malonus, teplioja vaikus 2 kartius dienoje - ryte ir vakare, pagrinde tepa su esexu o berimus su skiestu hidrokortizonu arba premandoliu, dar naudoja visus vittelos kremukus.
jeigu dar kas idomu - klausk. beja - turek irankius ir puoduka, jeigu vaikas valgo misinukus - min. 3 buteliukus
Papildyta:
gal kuri mamyte naudoja ar yra bandziusi tepala Basalis ? viena mamyte man ryt duos pabandymui - idomu gal kam jis padejo? sake man kad ji gamina Kaune - kazkuri vaistine. Jis nera hormoninis - ar antibiotikas?
Penktadieni einu pas musu alergologe sekanciam menesiui issirasyti Neocata , bandysiu klausti - gal kokiu vaistuku galima duot vaikui pvz nakciai kad nesikasytu nes nemiega visai - rankytes prie veidelio ir kasosi labai jau nezinau - kuom tepti veidukus - kad nesikasytu uzdedu pirstines - tai nusitrina tada zandus, suvystau - tai sugeba issinarplioti is vystyklo
Laikykis Beatka. Manoji pasikaso, ypac kai nori valgyt, kai nori demesio, nori miego...
Bet kaso pagrinde kakliuka, pakakle. Naktim nesikaso.
Bet kaso pagrinde kakliuka, pakakle. Naktim nesikaso.
sveikos merginos mes jau is pajurio nors 2 naktu nedabuvom salta silti rubai baigesi ,kaip jus ir saket musu puliuojanti angina ten dingo per viena diena mergina ir maudesi ir narde nors man tai buvo salta ir nieko ir montelukasta ten nutraukem nebeduodam ir zyrteko neduodam kolkas viskas tvarkoj.na tik rankytes delniukus nusidraske nezmoniskai jau nebezinau ka daryt ir tarpkoji drasko.nors jau apie draskimus buvom pamirse kaip pradejom avveno kremukus.o dabar vel is naujo viskas ,gal del zyrteco?nes mes ji praktiskai nuo kokiu 5menesiu vartojam.pradejau galvot apie pyzama su sidabru gal kas naudojat ar gera ar jokio skirtumo,man tai reiktu kad su pedom ir su pirstinem butu ir nugaroj susisegtu,as apie tokia galvoju.
QUOTE(beatka1983 @ 2011 06 14, 19:05)
sveika, mums irgi tas pats, tik nuemu kelnes ir jau rankutes prie koju ir kaso gal kuri mamyte naudoja ar yra bandziusi tepala Basalis ? viena mamyte man ryt duos pabandymui - idomu gal kam jis padejo? sake man kad ji gamina Kaune - kazkuri vaistine. Jis nera hormoninis - ar antibiotikas?
Jis paprasčiausias kremas, be kažkokių ypatingų sudedamųjų dalių. KMUK vaistinė gamina. Nei hormoninis, nei antibiotinis. Padrėkina, pamaitina odą šiaip neblogai. Bet gydomojo poveikio iš jo tikėtis neverta.