QUOTE(carramele @ 2011 06 13, 20:32)
O šiandien su ta pačia dičke tinimus apturėjom
Jau jinai beveik niekam nebuvo alergiška, bet va suvalgyta nebandytų ledų porcija privedė iki tokio dalyko. Iš pradžių nesupratau, ko jai ta viena pusė apatinės lūpos baisiai išdidėjo, galvojau gal įkando koks vabzdys. Paskui žiūriu, jau ir viršutinei tas pats darosi, paakiai burksta. Sudaviau greit antihistamininių - praėjo viskas. Tai visa laimė, kad ne nuo kokios gerklės prasidėjo tinimas
va cia tai bent, ir mergina Jusu alergiska? Mano is keturiu - visi trys sunus, tik, kad maziui - sunkiausia forma
QUOTE(linulka @ 2011 06 13, 23:02)
as pati nutraukiau , nes jau nebezinojau nuo ko dar gali alergizuoti, juk 2 men labai grieztos dietos laikiausi, o efekto kaip ir nebuvo, tai va nutraukiau ir viskas jau po truputi grazeja, plemai nebesiplecia, pilviukas nebe toks raudonas, siurskus, rankytes labiausiai isgrazejo. jokiu raudonumu neliko ties linkiais
nezinau ar cia koks supapimas, arba tikrai nuo vit. d, be to dabar sau leidziu ir is maisto jau daugiau, kartais net kefyro isgeriu po stikline ir nieko!
ai ir kakliukas visai susitvarke, jokiu raudonumu, nieko, grazutis, svelnutis, tokio dar neturejom
ryt vaziuojam i antakalni pas astrauskaite, ziuresim ka pasakys
Musu mazius jau sav grazutis visai buvo, bet va, sekmadieni suvalge gabaleli mano daryto brolio gimtadienio torto - su zelatina - varskes - jogurto - barskiu - melyniu, ir vakar jau tikrai prastesnis atsikele, nors du kartus daryti kraujo tyrimai rode alergija pienui - 0, bet jau kelinta kart pastebiu, kad reakcija tikrai yra.
Butinai papasakok ka Astrauskaite sake, labai jau idomu.
Mes pradejom dokumentus del negalios ruosti, norejau paklausti, merguziukai, kas jau susitvarket - kaip supratau veztis vaiko i poliklinikos gyd komisija nereikia, o kaip su ta sekancia komisija, kuris ir spres del negalios ir tt, ar reikia ten veztis vaika, nes galvoju, jei mums siuo metu situacija pagerejusi, kaip tokiu atveju, ir jei ka - negi turesiu vaiko netepti dvi d, kad parodyciau kaip jis atrodo is tiesu?
Ir dar prasymas - priminkit dar karta kur Lt perkat nerafinuota taukmedzio sviesta, nepamenu man pagelbejusios mamytes nik'o, sviestuka jau baigiam, o jis mums labai
. O gal kuri turit parsisiuntusi gabala, ir perleistumet mums siek tiek