Dekui uz nuoroda, kad maximoje dabar kaip tik akcija siems kalkiu testams. Reiks nusipirkti.
Sveikos, mano vaikas vel visas isbertas, draskosi.
Sakykit, gal kuri vaikuti beria smulkiu taskiniu berimu, visa kuna? Anksciau mus bere raudonom demem, dabar tas berimas pasikeite i taskini kazkaip nebesuprantu as jau.
Sakykit, gal kuri vaikuti beria smulkiu taskiniu berimu, visa kuna? Anksciau mus bere raudonom demem, dabar tas berimas pasikeite i taskini kazkaip nebesuprantu as jau.
QUOTE(klaudi @ 2011 06 07, 13:52)
Mano maziuke dabar taip atrodo... Kaip vakar gyd sake, liga eina per kelias stadijas..
tai teplioju kremukais toliau, prausiu ir vel teplioju...
nepamirškite jog karšta ir vaikai prakaituoja, o kai oda jautri tai ir broblemų tas prakaitas iššaukia..
Beatka, per kiek laiko tu gavai siuntinuka is JAV?Per 3savaites ar per menesi?
QUOTE(rieduliukas @ 2011 06 07, 13:19)
nepamirškite jog karšta ir vaikai prakaituoja, o kai oda jautri tai ir broblemų tas prakaitas iššaukia..
tai va, as irgi pradedu galvoti, gal prakaitas irgi itakoja ta taskini berima Prausiames po dusu , bet vis tiek tie spuogeliai nepraeina. As galvoju, gal geriau tokios odos kremais netepti Siandien is ryto vaikas nesikase, nutepiau dermobaza visa kuna, pradejo kasytis, keistai kazkaip. Viena diena taip, kita diena kitaip, nu ir liga tas AD , nieko neeina suprast
maniskio irgi aplink kakliuka nepraeina berimas ir kasosi, tikrai cia nuo prakaito manau.
bet nuo vakar maniskio ir zandukai paumejo, daviau paskanauti arbuzo, taip skaniai valge
taip apt dienos metu nei is nei is to aplink riesus ir zemiau puslytem nukele, pradejo kasytis , tai greit saltu vandeniu nuprausiau ir patepiau Arniku tinktura, tai nueme niezuli , dabar ziuriu nebera tu pusleliu , tai irgi nesuprantu kas cia buvo
man kazkaip melynasis Aveeno nelimpa, tai as tik ruduoju kol kas patepu. tai nz gal reiks parduoti.
o siuntinys atojo mazdaug per 4 sav.
bet nuo vakar maniskio ir zandukai paumejo, daviau paskanauti arbuzo, taip skaniai valge
taip apt dienos metu nei is nei is to aplink riesus ir zemiau puslytem nukele, pradejo kasytis , tai greit saltu vandeniu nuprausiau ir patepiau Arniku tinktura, tai nueme niezuli , dabar ziuriu nebera tu pusleliu , tai irgi nesuprantu kas cia buvo
man kazkaip melynasis Aveeno nelimpa, tai as tik ruduoju kol kas patepu. tai nz gal reiks parduoti.
o siuntinys atojo mazdaug per 4 sav.
QUOTE(nurija @ 2011 06 07, 17:22)
maniskio irgi aplink kakliuka nepraeina berimas ir kasosi, tikrai cia nuo prakaito manau.
Kokio amziaus vaikiukas?Mano mazylei dabar irgi blogiausia padetis po kaklu. Ir pasidrasko ten..
QUOTE(Amelita @ 2011 06 07, 17:27)
Kokio amziaus vaikiukas?Mano mazylei dabar irgi blogiausia padetis po kaklu. Ir pasidrasko ten..
1 metai 1 men
QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2011 06 07, 11:15)
Mus gydytojas labai nori pagydyti, kad net israse 3 ELIDEL kremukus vienu metu. Nepirkti negalejau, nes dar apkaltins, kad vaiko negydau. Mums vienos tubeles sociai, taigi gal kam reikia uz simboline kaina atiduociau.
va cia tai bent, kita karta pasakykit savo gydytojui, kad dar karta paskaitytu apie sita liga, tai turetu prisiminti, kad cia NE ODOS liga... visi tepalai negydo, o jei ir pades, pades laikinai. Elidelio aplamai vaikui negalima, nes jo pasalinis poveikis dar nera galutinai istirtas, yra duomenu, kad veikia tiek kancerogeniskai, tiek teratogeniskai.
QUOTE(klaudi @ 2011 06 07, 13:52)
Pas mus taipm pat paskut tris - keturias d atsirado ant viso kuno toks berimas, ypac ant kaktos, pilvo, ant kaklo, as irgi manau, kad tai susije su pagausejusiu prakaitavimu, tik, va, tept kuo Tai spec nieko netepu, vieni dziusta, kiti atsiranda.
QUOTE(Amelita @ 2011 06 07, 17:27)
Pas mus irgi kai prasidejo karsciai viskas i kakla nusileido
QUOTE(nurija @ 2011 06 07, 16:22)
Oj neduokit arbuzu bent dabar kol nera ju sezonas, juose tiek nuodu kad baisu. Yra paprastas testas ar yra arbuze nitratu, reik gabaliuka vandeni palaikyti, po 20 min, dar pamagyt, jei vanduo lieka normalios spalvos, tada dar rinkamas valgyt, jei pasidaro ruzavas, meskit lauk apsinuodyt galima. Palaukit bent jau sezono, rugpjucio men.
QUOTE(Amelita @ 2011 06 07, 14:37)
Beatka, per kiek laiko tu gavai siuntinuka is JAV?Per 3savaites ar per menesi?
uzsakinejau per Taure - gavau per 3 sav.