QUOTE(Amelita @ 2011 06 06, 21:03)
Beatka, o koks tau kremukas labiau patiko rudas ar melynas? Kaip jusu odele?
Gliuka, lauksiu atsakymo.
Gliuka, lauksiu atsakymo.
sveikute,
tepiau abiem kremukais - vos ne pakaitom, nes pas mus labai buvo isplyte berimai ir raudonis, bet man rudojo labiau konsistencija patiko, negu melyno bet dabar netepiau nuo penktadienio - nes tas visas dienas tepu 4 kartus dienoje su sviestmedzio svietuku - ir zinokite mums bukle pagerejo - kazkaip man sviestmedis geriau driekina negu Avenno nuo avenoo melynojo - kai uztepdavau ant veiduko - tai po 10 min kaip dilgeline tokiais taskiukais suneliui islisdavo ant veido tai vat ir nesupratau - ar cia sutapimas ar kas bet kazkaip melynas man nelabai patiko.
Kolas bandysiu ir toliau tepliotis su sviestmedziu - ziuresiu kaip bus toliau, kol kas mes isgrazejome per si savaitgali - gal kad visas dienas buvome gamtoje
Jeigu ir toliau bus gerai - galesiu perleisti pigiau Aveno kremukus - na bet milteliu kmaudymui isnaudosime, nes mums labai tinka - as beriu puse pakelio i vaikiska vonele(pilna vonele pilame vandens , nes mano kleckas megejas maudytis). tai tokio aksominio svelnumo suteikia tie miltukai , o be to ir l. kalkietas ir kietas pas mus vanduo