Ar judu su vyru kuris nors turite pilnapadyste? Kol kas nenusimink, man atrodo, ji isaugs ta "pilnapadyste", o jei ne-tai jau nera kazkas baisaus-nenusimink

QUOTE (californiagirl @ 2004 10 23, 18:12) |
tai jau nera kazkas baisaus-nenusimink ![]() |
QUOTE (Kuzia @ 2004 10 27, 15:02) |
Baisaus ar nebaisaus, bet jei pilnapadystė liks, teks atsisakyt daugelio dalykų ![]() |
QUOTE (Joanna @ 2004 10 27, 07:12) |
Aš galiu iš savo patirties parašyt, nes esame pilnapadžiai (o baisiausia, kad kojytės krypsta į vidų). kažkodėl gydytoja tokius vaikus vadina be kaulų ![]() tai svarbiausia yra ortopedinė avalynė. Mums tai reikalinga buvo su paaukštintu užkulniu ir viduje supinatorius. Mes pirkom specializuotoj parduotubėj, nes tie maži supinatoriai paprastuose batukuose jau netinka mums. Ir reikalinga mankšta, vaikščioti ant pirštų galų, ant kulniukų ir t.t. ![]() |
QUOTE (Joanna @ 2004 10 28, 07:47) |
Kasiopėja, apšviesk mane kaip darote. Bln, man tai vis nesiseka, nes visada perku supinatorius ir dar batus pirkau ![]() O kaip jums išrašo siuntimus, tiesiog nueinate į polikliniką pas ortopedą ir gaunate? ir kur gaminatės? Ar perkate? Asanavičiūtės gatvėj? Dėkui ![]() |
QUOTE (californiagirl @ 2004 10 28, 06:57) |
Kuzia, turbut, priklauso nuo pilnapedystes "stprumo", "ryskumo"... Pazystu vaikuciu pilnapadziu, kurie zaidzia krepsini, sportuoja, laksto be jokiu nusiskundimu... Pazinojau panele pilnapade, kuri pasivaiksciojusi mieste truputi, jau skusdavosi skausmais parejusi namo... Taigi cia, kaip kam "nepasiseka" ![]() O, kad vieneriu metuku kudikiui nustate pilnapadyste dar nesu girdejusi ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (Joanna @ 2004 10 28, 16:21) |
na bet tikriausiai jei perki ortopedijos parduotuvėj, tai gal duos šiokios tokios naudos... ![]() |