Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

google visagalis bigsmile.gif
http://www.google.lt...=...sa=N&tab=wi
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 05 27, 17:04)

bet jau grozis wub.gif ir kam kaune reiktu tai esu maciusi urmo bazeje, lyg pirmuose sandeliuose, tik i kainas neatkreipiau demesio, o dbr jau but idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 05 27, 17:04)

thumbup.gif

Vat tapkes tai labai tiktu musu mociutems, nes ranksluostukai, prijuostes tikrai bus nustumtos i spinta.. Nuotrauku albumai irgi netinka, nes pilna nuotrauku ir taip prisidare turi .. Siaip grazu chalatai su issiuvinetais zodziais Mylimai mociutei ar pan. Arba Paciai saunausiai Mociutei.. Taciau mes per Kaledas pridovanojom, jau netinka tas variantas .. smile.gif
Galvoju, ka kriksto mamai padovanot... Kol kas permeciau tema, ideja jokia neuzkabino .. blush2.gif
Atsakyti
sirsiu medu daryt reik is spirito butinai? o nebandet niekas is naminukes blush2.gif
Atsakyti
As kiek zinau spirita galima tik su receptu gauti...
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 27, 17:51)
sirsiu medu daryt reik is spirito butinai? o nebandet niekas is naminukes  blush2.gif

tai jau gal geriau is degtines pabandyt,nes jug su ja (t.y. naminuke) kvapas gal gali buti nekoks g.gif .
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2011 05 27, 18:02)
As kiek zinau spirita galima tik su receptu gauti...

Arba jei kas turi koki medika pazistama,tai ta slakeli gal galetu suveikt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 05 27, 19:15)
Arba jei kas turi koki medika pazistama,tai ta slakeli gal galetu suveikt blush2.gif

blush2.gif as tuo galeciau pasinaudot blush2.gif
Tik va niekaip nsugalvoju kaip ta sirsiu medu panaudoti g.gif Tiesiog sveciams padovanosite, ar jis koki vaidmeni krikstynose vaidins?
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2011 05 27, 16:40)
as ne is vilniaus, bet irgi galvojau leist balionus i ora, helio brangus, o paprasti neskris zinokit, tai sugalvojau, kad reiktu leist i upe juos g.gif  bet nezinau kaip pavyks igyvendint, dar su krikstateviais reiks pasitart

Mes leidom į upę kažkada paprastus pripūstus, spalvotus smile.gif Tikrai gražiai tolyn plaukė ir nuotraukos neblogos gavosi smile.gif

QUOTE(Esha @ 2011 05 27, 19:32)
blush2.gif  as tuo galeciau pasinaudot  blush2.gif
Tik va niekaip nsugalvoju kaip ta sirsiu medu panaudoti  g.gif  Tiesiog sveciams padovanosite, ar jis koki vaidmeni krikstynose vaidins?

žinokit man tas širšių medus tai schmoll.gif Dariau sūnaus krikštynoms, tai nepasiteisino visai. Atsimenu, ieškojau ir aš to spirito kur gaut, gaišau laiką, gaminau jį, paskui dar kiek laiko sugaišau kol sumaketavau etiketę, papuošiau tą indelį. Per krikštynas atidariau, daviau visiems iš eilės svečiams paragaut, tai tik nulaižė po galiuką savo šaukščiukų iš mandagumo ir liko beveik pilnas jo indelis, vėliau išmečiau. Dabar dukros krikštynoms tikrai nevargsiu ir negaminsiu jo. Juolab kad jis visai neskanus schmoll.gif

Tiesa, buvau šiandien akropolio knygyne, pirkau pasakų knygą seneliui, tai antram aukšte prie kasų pridėta buvo gražių dėkliukų akiniams, dekoruotų su tais klasikiniais dviem angeliukais, kaina 18,5 Lt. Prie knygos gal ir neblogai į komplektą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijoliux: 27 gegužės 2011 - 19:03
QUOTE(Esha @ 2011 05 27, 19:32)
Tik va niekaip nsugalvoju kaip ta sirsiu medu panaudoti  g.gif  Tiesiog sveciams padovanosite, ar jis koki vaidmeni krikstynose vaidins?

manes kriksto mama prase padaryt, bet manau bus kad pasizadejima uztvirtinti saukstuka paragaut bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nijoliux @ 2011 05 27, 20:01)
Mes leidom į upę kažkada paprastus pripūstus, spalvotus smile.gif Tikrai gražiai tolyn plaukė ir nuotraukos neblogos gavosi smile.gif
žinokit man tas širšių medus tai  schmoll.gif  Dariau sūnaus krikštynoms, tai nepasiteisino visai. Atsimenu, ieškojau ir aš to spirito kur gaut, gaišau laiką, gaminau jį, paskui dar kiek laiko sugaišau kol sumaketavau etiketę, papuošiau tą indelį. Per krikštynas atidariau, daviau visiems iš eilės svečiams paragaut, tai tik nulaižė po galiuką savo šaukščiukų iš mandagumo ir liko beveik pilnas jo indelis, vėliau išmečiau. Dabar dukros krikštynoms tikrai nevargsiu ir negaminsiu jo. Juolab kad jis visai neskanus  schmoll.gif 
Tiesa, buvau šiandien akropolio knygyne, pirkau pasakų knygą seneliui, tai antram aukšte prie kasų pridėta buvo gražių dėkliukų akiniams, dekoruotų su tais klasikiniais dviem angeliukais, kaina 18,5 Lt. Prie knygos gal ir neblogai į komplektą  smile.gif

o musu tevams isdaviau kad ji darysiu tai apsidziauge, nes sake seniai ragave lotuliukas.gif as tai ji darbovieteje turejau laime paragaut, nesupratai kas per reikalas, o kai paragavau...... biggrin.gif ai dar patiko mintis duodant ragaut sakyt kad nesiraukyti ir cepseti kad vaikas koseyte geriau valgytu, bet tokiu atveju gal geriau pavadint vaiko kosyte o ne sirsiu medus g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 05 27, 18:32)

Kai pirma vaikiuka krikstyjom,tai dariau taip: musu vaikutis buvo labai nevalgiukas,tai sakiau,kad maziukas blogai valgo,sakau gal mes ne taip jam rodom,tai prasau parodykite jam,kaip reikia valgyti,tai padaviau po vienkartini sauksteli ir prasiunciau stiklaineli per visus svecius,o kas pradejo raukytis (nes dariau toki stiproka),tai padaviau po saldaini-ciulptuka ir pakomentavau,kad kai maziukas raukosi ar pradeda verkti,tai jam tutuka duodam thumbup.gif Tai smagiai prisijuokem visi.
O po to dar po maziuka indeli dar ir i lauktuviu maisiuka buvau idejusi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau tu veltu tapkyciu ideja ir man patiko thumbup.gif O gal zinot i ka kreiptis del ju? 4u.gif
Atsakyti
o jus visos pacios ta sirsiu medu darot? blush2.gif nu blyn, as tai nemokeciau, neragavus jo, ir net neisivaizduoju kaip atrodo g.gif
o gal kokioj pardej galima jo butu isigyt|? blush2.gif lotuliukas.gif vat ideju prisisaudyt, svente susiorganizuot galiu labai puikiai blush2.gif o jau visi rankdarbiai tai nea, ne man biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 27 gegužės 2011 - 21:25