Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

Dėl dovanų seneliams ilgai galvojau, nes kai kurie sakė, kad tipo šventė mažylio, tai jam dovanos turi būti nešamos biggrin.gif
Na bet sugalvojau (liuoga pašnabždėjo mintį) padaryti albumą su mažylio nuotraukomis nuo gimimo iki dabar, ir aišku palikti vietos toliau kaupti nuotraukas smile.gif Na nes dauguma nuotraukų laikoma kompiuteriuose smile.gif
Atsakyti
Aš tai močiutėms nupirkau lininius stilingus krepšelius pirkiniams smile.gif Sakiau įteikdama pasakysiu kažką tokio, kad turėtų kame anūkėlei nupirktą jogurtuką parsinešti smile.gif
Atsakyti
into*in, laikykites 4u.gif Svarbiausia nusiteikimas thumbup.gif As per savo vestuves jau is anksto uzsiprogramavau, kad neimsiu i galva visokiu netiketumu, tai ziurejo i mane kiti su nuostaba, kai vos isejus is baznycios puokste byret pradejo, o as juokiausi (tuo labiau, dar net visai netokia buvau uzsakius, norejau asimetriskos, o padare burbula kazkoki doh.gif ), priklijuotos blakstienos byret pradejo, vestuvinis didysis tortas nuo karscio galima sakyti issilyde ir t.t. - nu ir kas. Taip kad jei jau tuo momentu nieko pakeist negalima, tai ir negadinkit sau toliau sventes drinks_cheers.gif
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 25, 14:28)
as turiu kaip ir tokius nageliukus bet be kaspinuko, o jus ant to kaspinuko tvirtinot angeliukus o grapkute kaspinuky ar kaip?

galima juk ir be kaspinuko daryti. As asmeniskai sau dariausi, tai su zvejybiniu valu (plona zilka) specialu seges uzsegima prisiuvau. Zilka ilenda i tarpukus tarp karoliuku ir visai nesimato bigsmile.gif
QUOTE(Esha @ 2011 05 25, 18:28)
Ar puosite stala tais populiariaisiais saldainiu medziais?

Man net minties tokios nebuvo, sakai dabar tokia mada? g.gif Ai, kazkaip apseisiu bigsmile.gif
QUOTE(vixiuke @ 2011 05 26, 23:58)
gal galit pasiūlyti kokį susip[ažinimo žaidimą?

mes per vestuves zaidem - visi sustojo ratu (jusu atveju manau tinka ir autobusas), tada pasako savo varda ir gyvuna is tos raides, tarkim Mindaugas-mamutas. Ir toliau visi turi pasakyti ankstesnius buvusius vardus ir gyvunus bei save pristatyti. Jei suklysta - isgeria. Aisku kartotis gyvunai negali. Tai po to visa vakara sveciai vieni kitus gyvunais vadino, pasirodo lengviau prisiminti, nei varda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigenija @ 2011 05 27, 12:24)
Man net minties tokios nebuvo, sakai dabar tokia mada? g.gif Ai, kazkaip apseisiu bigsmile.gif

As nezinau mada- nemada, tiesiog kiek skaitau apie paslaugas krikstynoms, vis tie medeliai uzkliuna biggrin.gif Paskui isivaizdavau juos stovoncius ant stalo ir pamaniau, kad tikrai papuos stala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 05 27, 00:58)
oi pas mus koks darbų įkarštis, tik ką vyras baigė saldainius vynioti, aš dirbu su scenarijum smile.gif gal galit pasiūlyti kokį susip[ažinimo žaidimą? nenoriu tik to kur prisistato ir pasako kuo bus naudingas... žaidimą žaisime autobuse (visi kartu važiuosim į bažnyčią su autobusu), dėkinga būsiu jei kuri pasiūlysit

yra dar toks žaidimukas, čia jau reik iš anksto pasiruošti, surašyti ant lapelių apibudinimus visų dalyvaujančių, ir paskui salnaksčius duoti visiems išsitraukti. Pirmasis atsistoja paskaito ką ištraukė ir visi turi spėti apie ką čia, tada tas apie kurį perskaitė, atsistoja, skaito savo lapelį ir t.t. Galima šmaikščius apibudinimus sugalvoti, kad būtų linksma, nenuobodu smile.gif

QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 27, 09:54)
mes kai salem zaidem tai leidom po viena nuotrauka per ekrana ir koks zmogus ekrane, ta zmogu kas nors turi pristatyt, pasakyt kas ir koks jis, paprasta bet buvo smagu  unsure.gif

dar nebuvau taip girdėjusi, liuks idėja thumbup.gif

QUOTE(lilget @ 2011 05 27, 10:56)
Bet ka mociutems dovanot, nesumastau, viskas man nebeitinka  doh.gif  unsure.gif

aš nedovanosiu seneliams nieko, krikšto tėveliams tik smile.gif

jau ryt krikštynos, dėliojuos viską, rašausi, kad ko nepamirščiau, gaila, kad orus nekokius praneša verysad.gif svarbiausia, kad nelytų
Atsakyti
Prasau jusu pasisakyti keliais klausimais (gal ir kitoms pravers mirksiukas.gif ):
1. Kai graviruojate, siuvynejate ir pan - rasote krikstynu data? g.gif Musu krikstynos bus lygiai per sunaus gimtadieni, tad pagalvojau, kad tarkim kriksto tevas gaves dovana su krikstynu data, po keletos meteliu gali pagalvoti, kad ten gimimo data g.gif
2. Kavinej mus sake pasitiks su sampanu, bet mastau ar dera krikstynoms taip jau is karto nuo gerimu pradeti? Tuo labiau, kad visi kartu ateisim, o ne po 1 sveteliai rinksis...
3. Kur iteikiamos dovanos - prie baznycios ar kavinej (galvoju kuo tiksliau scenariju susidelioti)?
4. Gal turite kokiu pastebejimu, kaip turetu susesti pagrindiniai krikstynu dalyviai, zinau kad krikstateviai turi vienas salia kito sedeti, o kur krikstukas, kur tevai? g.gif

Atrodo dar kazka paklaust norejau, bet tiek to, uzteks pradziai ir tiek mirksiukas.gif Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigenija: 27 gegužės 2011 - 12:38
QUOTE(rloreta @ 2011 05 27, 11:18)
Mes kai pirma vaikiuka krikstyjom,tai mociutems dovanojom medini sauksta su uzrasu ir pasaku knygute i padekas iremintas. O vat dabar antra vaikiuka ruosiames krikstyti,tai irgi neismastau ka cia padovanojus,to paties nesinori doh.gif .Tai galvoju dar apie prijuostes su kokiu nors uzrasu gal g.gif
O vat ka seneliui,tai niekaip nesugalvoju doh.gif

P.S. o ka jus issiuvinejot ant tu ranksluostuku? Kur siuvinejot? ax.gif

as galvoju gal mociutem kokias serveteles siuvinetas kad papuostu stala per seimos sventes g.gif
Papildyta:
QUOTE(Afigenija @ 2011 05 27, 13:29)

3. Kur iteikiamos dovanos - prie baznycios ar kavinej (galvoju kuo tiksliau scenariju susidelioti)?

Atrodo dar kazka paklaust norejau, bet tiek to, uzteks pradziai ir tiek mirksiukas.gif Is anksto dekui 4u.gif

va man ir idomu kada iteikti dovana krisktasuniui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigenija @ 2011 05 27, 13:29)
Prasau jusu pasisakyti keliais klausimais (gal ir kitoms pravers mirksiukas.gif ):
1. Kai graviruojate, siuvynejate ir pan - rasote krikstynu data? g.gif Musu krikstynos bus lygiai per sunaus gimtadieni, tad pagalvojau, kad tarkim kriksto tevas gaves dovana su krikstynu data, po keletos meteliu gali pagalvoti, kad ten gimimo data g.gif
2. Kavinej mus sake pasitiks su sampanu, bet mastau ar dera krikstynoms taip jau is karto nuo gerimu pradeti? Tuo labiau, kad visi kartu ateisim, o ne po 1 sveteliai rinksis...

1. Kadangi manokrikstynos su niekuom nesutampa tai ant ranksluosciu issiuvynejau data, kad nepamirstu smile.gif
2. Man patiko vienos mamytes scenarijus kai atvyke i kavine (musu atveju sodyba) bus pasakoma isvezem pagoniuka, parvezem krikstuka, perleidziam visiems isitikinimui ta rasteli (nzn kaip jis vadinasi doh.gif ) ir tada issaunamas sampanas ir sudainuojama ilgiausiu metu, nes krikstukas kazin ar sulauks 12 valandos biggrin.gif nzn ar viskas pavyks, bet norciau taip, beja ir per fotosesija gamtoj jau bus atidarytas vynas, tai nezinau, dera nedera, manau viskas priklauso nuo seimos tradiciju mirksiukas.gif
3. O kai mano mama paklause ,kur sveikint kriktuka, pasakiau kaip nores, gali prie baznycios gali atvykus i vieta, cia jau kaip kam patogiau 4u.gif
Atsakyti
lilget, dekui uz atsakymus 4u.gif Man daugiausia neaiskumu su ta kavine, nes sake kai mes ateisim, tik tada prades karstus patiekalus ruosti, vadinasi mes 10-15min turim pradziai uzimtumo programa prasivesti, tai vat ir galvoju kaip cia geriau pasielgus g.gif O sampana mes irgi gamtoj planuojam gerti, visai pamirsus buvau doh.gif

Nors dabar pagalvojau, kad netgi mums patogiau butu, jei dovanas iteiktu kavinej, tai kur mes ten jas nesiosimes, juk eisim prie upes, pakeliui dar pasifotkinsim, nebus ju kur kisti doh.gif Gerai, jei vokeliais, bet pas mus is vyro puses ne ta chebra, jie ka nors nupirks doh.gif Jauciu pasakysiu, kad tegu nusiteikia patys kokia valandike kita tas dovanas ir tampyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigenija: 27 gegužės 2011 - 12:45
QUOTE(Afigenija @ 2011 05 27, 13:42)
lilget, dekui uz atsakymus 4u.gif Man daugiausia neaiskumu su ta kavine, nes sake kai mes ateisim, tik tada prades karstus patiekalus ruosti, vadinasi mes 10-15min turim pradziai uzimtumo programa prasivesti, tai vat ir galvoju kaip cia geriau pasielgus g.gif O sampana mes irgi gamtoj planuojam gerti, visai pamirsus buvau doh.gif

na tai irgi galit suzaisti koki zaidimuka, pvz. as mastau kai nuvaziuosim valandelei fotkintis, atidarysiu dezutej suteptu sumustinuku, vyno, saldainiai, nes visi sykiu nesifotkins ir duosiu korteles profesijai spet , kad visi surasytu, nekazkiek laiko ten teuzims, bet vistiek, jausis kieno svente, reikes pagalvot, nes vietoj vel visas scenarijus sudeliotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 05 27, 12:45)
na tai irgi galit suzaisti koki zaidimuka

Kur rasyt reikia, tai patogiau atsisedus, be to pas mus tokia liaudis, kuriai zaidimu nelabai ir reikia, cia as tik del saves si bei ta krikstynu tematika numacius, kad nebutu eilinis balius ir sita profesiju zaidima numacius velesniam laikui, po to kai pademonstruosim filmuka, kaip mazylis augo, o ten bus tokiu vaizdu, kaip jis groja, kaip teciui kompa padeda taisyti, kaip su masina vaziuoja ir pan, tipo palengvinimas sveciams apsispresti del profesijos rolleyes.gif
Dekui 4u.gif Palauksiu ir kitu nuomoniu, norisi kuo daugiau isklausyti ir issirinkti aukso viduriuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 05 27, 13:35)
pasakoma isvezem pagoniuka, parvezem krikstuka

O jus viska gerai apgalvojot? Seniau i baznycia, i pati kriksta vaziuodavo artimiausi gimines bei kaimynai- labiau ziuredavo, o kiti laukdavo namuose. Tad grizdave tardavo jusu nurodytus zodzius.
O is kur jus isvezet ir kur "parvezet"? Juk neparvezet, o atvezet. Ir greiciausiai su tais paciais zmonemis, kurie ir baznucioj bus? g.gif Tai kokia cia tada naujiena, kai jie visi buvo to liudininkai g.gif
Na as imadama musu senoliu fragmentus viska gerai apgalvociau mirksiukas.gif
Atsakyti