Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(vixiuke @ 2011 05 26, 23:58)
oi pas mus koks darbų įkarštis, tik ką vyras baigė saldainius vynioti, aš dirbu su scenarijum smile.gif gal galit pasiūlyti kokį susip[ažinimo žaidimą? nenoriu tik to kur prisistato ir pasako kuo bus naudingas... žaidimą žaisime autobuse (visi kartu važiuosim į bažnyčią su autobusu), dėkinga būsiu jei kuri pasiūlysit

Esam kazkur zaide toki prisistatymo zaidima:
Atsistoja pirmasis svetelis,(galima pradeti ir nuo krikstuko ar nuo teveliu)pasisako savo varda ir budo savybe is pirmos vardo raides pvz. Lina-linksma,po to atsistoja sekantis,pasako pries tai svetelio prisistatyma ir po to savo.pvz., Lina-linksma,Nijole-nuosirdi,po to sekantis pakartoja pries tai pasakytus vardus su budo savybemis ir pats prisistato.Ir taip,kol apeina visas ratas.Zinoma,jei sveciu daug,tai paskutiniajam nemazai tenka prisimint ir pasakyt,bet patikekit,vardus tai jau tikrai visi atsimins thumbup.gif .Ir toks prisistatymas buvo linksmas,nes kitiems reikia gerai pagalvoti savo budo savybe ,kad butu is pirmosios vardo raides,o dar ir kartotis negali. biggrin.gif
Dar manau,jei zmoniu nelabai daug,galima prie prisistatymo pridet po viena-du zodelius,kas skaitosi krikstukui.
Nezinau,ar aiskiai cia surasiau,bet gal kam pravers. ax.gif
Atsakyti
as nenusprendziu reikia man smuiko baznycioj ar ne, noreciau pamatyt skirtuma, bet negi dabar eit i ceremonijas krikstynu doh.gif
Vakar paemiau siuvynetus ranksluoscius kriksto tevams, grozis wub.gif wub.gif
Bet ka mociutems dovanot, nesumastau, viskas man nebeitinka doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 05 27, 08:54)
o buvot kaip taresi? g.gif
mes viska patys fotkinsimes  biggrin.gif
Papildyta:

mes kai salem zaidem tai leidom po viena nuotrauka per ekrana ir koks zmogus ekrane, ta zmogu kas nors turi pristatyt, pasakyt kas ir koks jis, paprasta bet buvo smagu  unsure.gif

ačiū, bet mums toks netinka autobuse
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 05 27, 09:56)
as nenusprendziu reikia man smuiko baznycioj ar ne, noreciau pamatyt skirtuma, bet negi dabar eit i ceremonijas krikstynu  doh.gif
Vakar paemiau siuvynetus ranksluoscius kriksto tevams, grozis  wub.gif  wub.gif
Bet ka mociutems dovanot, nesumastau, viskas man nebeitinka  doh.gif  unsure.gif

Mes kai pirma vaikiuka krikstyjom,tai mociutems dovanojom medini sauksta su uzrasu ir pasaku knygute i padekas iremintas. O vat dabar antra vaikiuka ruosiames krikstyti,tai irgi neismastau ka cia padovanojus,to paties nesinori doh.gif .Tai galvoju dar apie prijuostes su kokiu nors uzrasu gal g.gif
O vat ka seneliui,tai niekaip nesugalvoju doh.gif

P.S. o ka jus issiuvinejot ant tu ranksluostuku? Kur siuvinejot? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rloreta: 27 gegužės 2011 - 10:19
QUOTE(rloreta @ 2011 05 27, 09:45)
Esam kazkur zaide toki prisistatymo zaidima:
Atsistoja pirmasis svetelis,(galima pradeti ir nuo krikstuko ar nuo teveliu)pasisako savo varda ir budo savybe is pirmos vardo raides pvz. Lina-linksma,po to atsistoja sekantis,pasako pries tai svetelio prisistatyma ir po to savo.pvz., Lina-linksma,Nijole-nuosirdi,po to sekantis pakartoja pries tai pasakytus vardus su budo savybemis ir pats prisistato.Ir taip,kol apeina visas ratas.Zinoma,jei sveciu daug,tai paskutiniajam nemazai tenka prisimint ir pasakyt,bet patikekit,vardus tai jau tikrai visi atsimins thumbup.gif .Ir toks prisistatymas buvo linksmas,nes kitiems reikia gerai pagalvoti savo budo savybe ,kad butu is pirmosios vardo raides,o dar ir kartotis negali. biggrin.gif
Dar manau,jei zmoniu nelabai daug,galima prie prisistatymo pridet po viena-du zodelius,kas skaitosi krikstukui.
Nezinau,ar aiskiai cia surasiau,bet gal kam pravers. ax.gif

ačiū kad priminėt, esu tokiame prisitatyme pati dalyvavusi, tikrai smagiai išeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 05 27, 11:18)
Mes kai pirma vaikiuka krikstyjom,tai mociutems dovanojom medini sauksta su uzrasu ir pasaku knygute i padekas iremintas. O vat dabar antra vaikiuka ruosiames krikstyti,tai irgi neismastau ka cia padovanojus,to paties nesinori doh.gif .Tai galvoju dar apie prijuostes su kokiu nors uzrasu gal g.gif
O vat ka seneliui,tai niekaip nesugalvoju doh.gif

AS tai saukstu ir knygeliu nenoriu schmoll.gif nu sakau man viskas netinka doh.gif prijuostes buvo planuose, bet nusprendziau kad ikis i spinta, nes ne viena nenaudoja ir po dovana rolleyes.gif
seneliams per kaziuka labai grazius bokalus nupirkau, vietoj isgraviravo wub.gif bus su potekste " paugejusi anuka pamokinkit svesti taip, kad nereiketu sleptis nuo teveliu pakrumese" doh.gif nezinau r cia normalu ar ne, bet nesugalvoju nieko daugiau lotuliukas.gif bus gerai ir taip, vistiek visi savi biggrin.gif

Papildyta:
rloreta, siuvynejau pas Erika, paieskojusi rankdarbiuose rasite jas, jos nerealios wub.gif wub.gif wub.gif o issiuvynejau Mylimai kriksto mamytei ..... nuo.... data ir dar toks mazas piesinukas, gal veliau ikelsiu nufotkinus, tik jie supakuoti, bet gal kaip nors , dabar fotikas nepakrautas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 05 27, 10:23)
AS tai saukstu ir knygeliu nenoriu  schmoll.gif  nu sakau man viskas netinka  doh.gif  prijuostes buvo planuose, bet nusprendziau kad ikis i spinta, nes ne viena nenaudoja ir po dovana  rolleyes.gif
seneliams per kaziuka labai grazius bokalus nupirkau, vietoj isgraviravo  wub.gif  bus su potekste " paugejusi anuka pamokinkit svesti taip, kad nereiketu sleptis nuo teveliu pakrumese"  doh.gif  nezinau r cia normalu ar ne, bet nesugalvoju nieko daugiau  lotuliukas.gif  bus gerai ir taip, vistiek visi savi  biggrin.gif

Papildyta:
rloreta, siuvynejau pas Erika, paieskojusi rankdarbiuose rasite jas, jos nerealios  wub.gif  wub.gif  wub.gif  o issiuvynejau Mylimai kriksto mamytei ..... nuo.... data ir dar toks mazas piesinukas, gal veliau ikelsiu nufotkinus, tik jie supakuoti, bet gal kaip nors , dabar fotikas nepakrautas  ax.gif

Butu saunu pamatyti blush2.gif ,o gal jos nuorodele turite blush2.gif ?
Su tais bokaliukais,tai gal visai ir nieko. dar galima pasakyti,kad kartu su anukeliu giros gales atsigert biggrin.gif
O mociutems dar galima tuos magiskus puodelius su anukelio nuotraukyte ir uzrasiuku padaryti,mes pirmojo vaikelio krikstateviams dovanojom,tai labai jiems patiko.Ir kuo puikiauisiai juos naudojo pagal paskirti thumbup.gif thumbup.gif
Galvoju ir si karta tokius puodelius padaryt sneliams arba kuminams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 05 27, 11:29)
Butu saunu pamatyti blush2.gif ,o gal jos nuorodele turite blush2.gif ?
Su tais bokaliukais,tai gal visai ir nieko. dar galima pasakyti,kad kartu su anukeliu giros gales atsigert biggrin.gif
O mociutems dar galima tuos magiskus puodelius su anukelio nuotraukyte ir uzrasiuku padaryti,mes pirmojo vaikelio krikstateviams dovanojom,tai labai jiems patiko.Ir kuo puikiauisiai juos naudojo pagal paskirti thumbup.gif  thumbup.gif
Galvoju ir si karta tokius puodelius padaryt sneliams arba kuminams blush2.gif

ikelsiu veliau, o sakykit, kas cia per magiski puodeliai bigsmile.gif 4u.gif biggrin.gif
kontaktus persiusiu i az mirksiukas.gif
Papildyta:
atsiuskit man kas gmail prisijungimo i az, idesiu ranksluostukus ir bokalus , jau nufotkinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 05 27, 10:30)
ikelsiu veliau, o sakykit, kas cia per magiski puodeliai  bigsmile.gif  4u.gif  biggrin.gif
kontaktus persiusiu i az  mirksiukas.gif

Ant ju uzdeda pageidaujama nuotrauka.Jie buna juodi,raudoni gal dar kokiu kitu spalvu pradejo gaminti.Ir tik ipylus karsto vandens (karstos arbatos,kavos) pasimato nuotrauka,o kai ju atvesta gerimas,vel patamseja..Nu man tai asmeniskai tai labai faini tokie puodukai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 05 27, 11:42)
Ant ju uzdeda pageidaujama nuotrauka.Jie buna juodi,raudoni gal dar kokiu kitu spalvu pradejo gaminti.Ir tik ipylus karsto vandens (karstos arbatos,kavos) pasimato nuotrauka,o kai ju atvesta gerimas,vel patamseja..Nu man tai asmeniskai tai labai faini tokie puodukai thumbup.gif  thumbup.gif

aa, tevai turi toki viena su sunim savo, padovanojo ten toks vienas zmogelis, gal ir nieko mociutems butu tokie puodukai jei nieko geriau nesumastysiu g.gif bent naudos gal biggrin.gif nes man dovanos kurios uzima tik vieta tai ne schmoll.gif nu pati nemegstu tokiu visokiu bizdiluskiu tai jei ir kiti megsta vistiek nedovanoja, dovanoju tai ka pati noreciau gauti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos planuotojos 4u.gif
jei priimsit, prisijungsiu prie jusu burelio mirksiukas.gif liepos 16 diena planuoju krikstyti savo suneli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrixxx: 27 gegužės 2011 - 11:02
Atsiuskite i az slaptazodzius prasau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti