QUOTE(Pumpuryte @ 2011 06 14, 14:16)
Aš manau tai neišpuikimas. Tiesiog budamas gydytojas ir kasdien gaudamas po dėžę ar net kelias saldainių naturalu kad jie atsibosta ir jų nevalgo. Tad kita "prekė" tikrai labiau pradžiugina
as ir gidejau kad geriau gydytojams kaimisko surio, lasiniu nei saldainiu, bet as palikau saldainiu
bet pinigu negavo
nu bet ne ta tema
kunigai pasiima auka, saldainiu ar dar kazko neduociau, nu nzn, esu tokios nuomones, ir va draugo gimine kunigas tai sake ana vasara tryne rankom kai pas mus viena baznycia remontavo, oi sako susirinksiu daug, nes visi pas mus tures eit
verslininkai tie kunigai o ne tikejimo nesejai tampa.........liudna man del to labai.....butu viskas kazkaip kitaip, tai nebutu gaila nei tos aukos nei dovaneles, bet kai dabar tiesiai sviesiai auka dekit cia, dar kaip viena sake dave 50 tai apreke vos ne kad per mazai, tai atsiprasau, dar saldainiu, nu neeee
o jei as neturiu nei tu 50, tai jau sakes, nekrikstys to mano vaikiuko
musu kriksto tevai dave 50, ir mes tiek duosim. ir del tu susituoke nesusituoke, tai cia gali eit kas nori, pas mus nei dokumentu reikejo, nei ko klause, tik visu pasakius koki varda issirinko klausdavo ar tikrai sventas
skraistes ir nesupratom kaip kas, mergaite buvo su ja, po to nuemem vienu momentu ir neuzdejom nes tik tada supratom kad ja kunigas turi uzdet, kiti vaikiukai buvo su skraistemis visa ceremonija
ir siaip per ilga ceremonija kaip vaikams, vestuves trumpiau trunka
Papildyta:
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 14, 14:41)
cia kriksto tevai mokejo
mums brangiau bus ju berniuka apredyt
nu tai va va, zianu kad apie 200 kaina buna, bet ta moteris pigiai neria, kai pasake kaina tai ir mums buvo sokas, net kalbejom kad del to ir gyvena varganai, nes tikrai graziai mezga, neria, galetu normalias kainas uzsideti, bet cia kaip sakant savo malonumui uz kuri biski uzsidirba