QUOTE(Afigenija @ 2011 06 14, 12:24)
O del grybuku, tai prisiskambinau ir as pagaliau Galvojau truputi pigiau bus, nes kainos, tai tas pats kas mugej pirkciau, o dar atsiuntimas, tai is viso kosmosas gausis
Prisiminusi jusu ideja kepti paciai, MB kazkaip uzsiminiau, tas sako - tai jo, pas mama ir pas teta yra visokiu formu Tiek laiko kalbejom, jis nieko nesake, o dabar islindo! Tai jau ir man kirba mintis paciai pasibandyti, o jei nepavyks, tai drauge mestelejo ideja - sako o tu svieziom braskem (prie sampano) pavaisink
Man visai patiko ta ideja, bet MB iskart sukritikavo, kad turi buti sausainukas. Ai, ka jis supranta
P.s. o gal receptuku galetumete pasidalinti. I az, jeigu galima, aciu
Aga, as ir manau, kad susitaupis jai pati pasidarbuosiu
Nu matai kaip tau fainai
as neturiu nei keptuviu, nei dujines virykles, tai bandysiu orkaiteje kepti ka pati sugebesiu suformuot
Kas del receptu, tai ju kaip supratau nemazai yra, net SM kulinarijos-saldumynu forume net 4 temos pridiskutuota, tai ten daug labai ivairios info tiek apie grybukus tiek apie kitokius tokio stiliaus saldumynus ir apie glajus jiems papuosti, jai netingesi manau, tai issirinksi kas tau tinkamiausia
As jau nuo savaitgalio tas temas sudijuoju
O TB teisus
MB tokios pat nuomones del tu grybuku
QUOTE(Afigenija @ 2011 06 14, 13:42)
Kadangi ilgai neuztruksim, nes pozuotojas speju miegelio jau nores, tai bus piktas, del to manau, kad musu atveju rimtesniu uzkadziu nereikia
Mes t.p.
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 14, 13:46)
na bet man jie neatrodo pigiai ir prastai, bet gal tik man
Ranku darbas niekad neatrodo pigiai, nes yra labai brangus
o ypac uzsienyje labai vertina tokius dalykus
Atsimenu kai Kroatojoje uzsidejau savo pacios nerta vaseliu balta sijona, tai kaip mane visi apziurinejo
O siaip tikrai grazu tie nerinukai ir tikrai neprastai atrodo
Gal isduosi paslapti kiek kastavo?