Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(archeologe @ 2011 06 13, 20:07)
negavau  g.gif

beje gal kuriai patiks tokia įdėja stalo kortelėm jei kuri darot

http://kristi.erdves.../krikstynu.html

dabar jau gavot, az jusu buvo perpildyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 12, 16:38)
labuka, nu ka pasakojuosi po krisktynu....

nugis įdomiai čia jūs... biggrin.gif ,bet visumoj,tai manau šventė praėjo normaliai,tie nesmagumai pasimirš ir bus liuks mirksiukas.gif

QUOTE(lilget @ 2011 06 13, 15:10)
O as dabar del maisto irgi parinuosi, kai apkalbejome del meniu tai jis pas save zymejosi kur kas ir kiek, bet rastiskai mes nieko neturim,

siūlyčiau susitikti ir sudaryti sutartėlę,nes visaip gali pasisukti-kam papildomi rūpesčiai?

QUOTE(mimuks @ 2011 06 13, 19:51)
dabar galvoje sumaistis... ech ir nuo ko pradet????

aš planiuką pasidariau ax.gif ,tada jį dar ''pasmulkinau'',ir beveik pagal jį viską pasidariau... sistemingai,be mėtymosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 12, 15:38)
labuka, nu ka pasakojuosi po krisktynu....

sveikute, nu jooo as tai labai stresuociau jeigu taip atsitiktu per mano vaikiuko svente verysad.gif
tikiuosi taip nebus, o tau linkiu kuo greiciau pamirsti blogus orus, emocijas ir prisiminti grazias akimirkas. 4u.gif

mes kadangi saldainiu nedarom, tai nelakstau po maximas ir nesiparinu tongue.gif
siaip vazineju ramiai perkalioju dovaneles, darausi prizus ir tt. Turiu dar pakankamai laiko, manau suspesim viska. Jau uzsakiau suknyte nerti, tiks reiks pasirupinti dar vyro ir vyresneles apranga doh.gif
Beje dar drauge kai pamate krikstuka paprase ir jai toki padaryti, nes ji bus kriksto mama greitai ir nieko nezinojo apie toki daikta lotuliukas.gif

kaip sakoma dirbam toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

jungiuosi i aš į jūsų būrį ax.gif Rugsėjo pradžioje krikštysim sesės dukrytę wub.gif , o po savaitės savo mažiausiąją wub.gif Nors patirties kaip ir turiu, nes čia jau bus penkta krikštodukra bigsmile.gif bet vistiek gal dar kokių naujų idėjų rasiu ax.gif

Ar galėtumėt pasidalinti kontaktais, kas gamina vrdines žvakes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2011 06 13, 23:56)
Ar galėtumėt pasidalinti kontaktais, kas gamina vrdines žvakes?  ax.gif

Va va ir as sito visai noreciau ax.gif
Atsakyti
aš planiuką pasidariau ax.gif ,tada jį dar ''pasmulkinau'',ir beveik pagal jį viską pasidariau... sistemingai,be mėtymosi thumbup.gif
[/quote]

na jusu pasiskaicius as ir susidaiau planeli smile.gif ko noreciau... parodziau vyrui [didziausia klaida] tai jis o kam reikia, o kam cia to reikia... likau nesuprasta doh.gif tai numuse visa upa... verysad.gif bet vis tiek padarysiu o jam tebuna staigmena... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimuks: 14 birželio 2011 - 06:14
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 13, 23:58)
Va va ir as sito visai noreciau ax.gif

labai gera ideja ir as noreciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos panelės, jungiuosi ir aš smile.gif, rugpjūtį krikštysiu pusseserės mergytę lotuliukas.gif , jau dabar pradedu ruoštis.
Atsakyti
g.gif planuojant savaja svente iskilo klausimas ar reikia ka nors dovanot kunigui... na be aukos... kazka simbolisko??? kaip jus darot? g.gif
Atsakyti
[quote=mimuks,2011 06 14, 07:13]
[/quote]

na jusu pasiskaicius as ir susidaiau planeli smile.gif ko noreciau... parodziau vyrui [didziausia klaida] tai jis o kam reikia, o kam cia to reikia... likau nesuprasta doh.gif tai numuse visa upa... verysad.gif bet vis tiek padarysiu o jam tebuna staigmena... g.gif
[/quote]
mano B nieko nezinojo per daug, scenariju ir paskutine doiena paskaite, as jam sakiau kad as kai kazka pasakau, jis tegul pasako pakeliam taures lotuliukas.gif tik jam mociutems dovaneliu pritruko tai ta pacia diena nulekiau i parduotuve maza prie namu kazko, radau rinkinukas, sakute su peiliu mediniais kotais, tai paemiau kad mergaite ismokintu jais naudotis, markeriu uzrasiau ka reikejo lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif tikriausiai ir man teks taip pasielgt:]
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuks @ 2011 06 14, 09:27)
g.gif  planuojant savaja svente iskilo klausimas ar reikia ka nors dovanot kunigui... na be aukos... kazka simbolisko??? kaip jus darot? g.gif

kazkur uzmaciau, kad kunigui ideda sventini krepseli: saldainiai, dar ten kazkas g.gif
Atsakyti