Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

merginos SOS,reikia pagalbos!!!!!! Siandien nulekem i Maxima Extra saldainiu uzsipirkti,ogi ten tie saldainiai tai jau irgi nebe popierieliuose su folija,kad butu galima pervynioti blink.gif Tai truputi nusigandau doh.gif .O kokius jus saldainius vyniojat?Nes Maximoje kaip ir nebemaciau vafliniu saldainiu popiereliuose g.gif iesa,dar maciau Meska siaureje,bet pravyniojau ir pasiziurejau,kad jie be folijos doh.gif ,tai irgi nelabai tinka doh.gif .
Kaip jus darot? negi dar kiekviena saldaini i folija reikes sukti??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 12, 14:38)
labuka, nu ka pasakojuosi po krisktynu....

Nu tikrai, kad tokios krikstynos atsimins doh.gif Bet ziuriu pabaigoje taip graziai viska paraset, vadinasi neuzilgo isblanks tie prasti atsiminimai 4u.gif
O va del lietaus ir as bijau... Pasiziurejau internete, tai raso tik +19 ir stiprus lietus unsure.gif Aisku, per savaitele, dar tikiuosi pasistums tas lietus i viena ar kita puse, bet visi planai gamtoje eina suniui ant uodegos doh.gif Speju fotosesija vietoj gamtos bus kavinej g.gif Gaila... verysad.gif
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 13, 11:45)
Atsimenat norejau sventei grybuku ir pan. saldumynu?  blush2.gif Tai vat galvoju kol kas neuzsakinet, o pabandyt paciai issikept  rolleyes.gif

Kur gi cia pamirsi, nes ir man ju jau prisireike doh.gif Bet as ne auksaranke, del to net mintis nebuvo kilus ju issikepti lotuliukas.gif Beje, bandziau su kepejele is Alytaus susisiekti, nu niekad neatsiliepia ji man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigenija @ 2011 06 13, 13:57)
Speju fotosesija vietoj gamtos bus kavinej g.gif Gaila... verysad.gif

Kur gi cia pamirsi, nes ir man ju jau prisireike doh.gif Bet as ne auksaranke, del to net mintis nebuvo kilus ju issikepti lotuliukas.gif Beje, bandziau su kepejele is Alytaus susisiekti, nu niekad neatsiliepia ji man doh.gif

Jai kavineje grazi aplinka ir geras fotografas, manau foto bus ne prastesnes negu gamtoje 4u.gif

Ai, as ir neesu auksaranke, tiesiog kartais megstu virtuveje pasisukineti, o cia dar ir MB iniciatyva rodo, tai pabandisim blush2.gif Jai netycia kas gausis, tai gal ir pasirodysiu blush2.gif Siaip receptas jau isbandytas ir viskas puiku, tik vat isformuot ir glazuruoti reiks pasitreniruot...
Hm... as paskambinau ir iskarto visa dominancia info susake g.gif Gal netycia ne ta nr. renkat?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
O as dabar del maisto irgi parinuosi, kai apkalbejome del meniu tai jis pas save zymejosi kur kas ir kiek, bet rastiskai mes nieko neturim, tad jei kazko nebus negalesim nieko reikalaut, aplamai jokios sutarties, nieko, bet is kitos puses geresnio varianto ir neturim doh.gif verysad.gif arteja svente daugiau parintis pradedu, jau jauciu paskutine savaite isdurnesiu unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 06 13, 13:46)
merginos SOS,reikia pagalbos!!!!!! Siandien nulekem i Maxima Extra saldainiu uzsipirkti,ogi ten tie saldainiai tai jau irgi nebe popierieliuose su folija,kad butu galima pervynioti blink.gif  Tai truputi nusigandau doh.gif .O kokius jus saldainius vyniojat?Nes Maximoje kaip ir nebemaciau vafliniu saldainiu popiereliuose g.gif iesa,dar maciau Meska siaureje,bet pravyniojau ir pasiziurejau,kad jie be folijos doh.gif ,tai irgi nelabai tinka doh.gif .
Kaip jus darot? negi dar kiekviena saldaini i folija reikes sukti??? doh.gif

kaip tik del tos pacios bedos atejau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
o as siandien i akropolio maxima kaip tik planavau extros vaziuot uzsipirkt, o jus cia mane nustebinot blink.gif dar pries pora savaiciu specialiai tikrinau tai buvo su blizguciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 13, 13:37)
o as siandien i akropolio maxima kaip tik planavau extros vaziuot uzsipirkt, o jus cia mane nustebinot  blink.gif  dar pries pora savaiciu specialiai tikrinau tai buvo su blizguciu  doh.gif

nu velnias!!! Nebeismanau ka bedaryti g.gif g.gif Jau siandien nunesiau etiketes spausdinti,tai ka dabar reikes vynioti?? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 06 13, 15:10)
nu velnias!!! Nebeismanau ka bedaryti g.gif  g.gif Jau siandien nunesiau etiketes spausdinti,tai ka dabar reikes vynioti?? g.gif  g.gif

velnias ziuriu kuo svente arciau tuo nervai pradeda imt del visokiu sudniekiu del kuriu pries tai atrode viskas naturalu, reik kazkaip ikvept giliai ir nesiprint, turi viskas but gerai 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,

gal man kas galetu atsiusti krikstynu scenariju?
nes kazkaip prisijungimo duomenu nesulaukiu.. o taip noretusi jau susidelioti viska i lentyneles smile.gif

didelis aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2011 06 13, 15:39)
sveikos mergaites,

gal man kas galetu atsiusti krikstynu scenariju?
nes kazkaip prisijungimo duomenu nesulaukiu.. o taip noretusi jau susidelioti viska i lentyneles smile.gif

didelis aciu smile.gif

Schenariju galima rasti sitoj temutej http://www.supermama...;#entry26874196. Ačiū Vilmux0520, kad užrodė 4u.gif O prisijungima nusiunciau Jums i až
Atsakyti
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as i jusu buri, rugpjucio 6 krikstysim savo pipiriuka, ax.gif tai va jau 3 dienos kai per miego pertraukas sedziu cia ir kaitau kaip planuojat, ideju tikrai labai daug pas jus... tai dabar galvoje sumaistis... ech ir nuo ko pradet????

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2011 06 13, 18:26)
Schenariju galima rasti sitoj temutej http://www.supermama...;#entry26874196. Ačiū Vilmux0520, kad užrodė  4u.gif  O prisijungima nusiunciau Jums i až

Ner uz ka mirksiukas.gif dziaugiuos kad padejau
---
Oi gausit velniu uz duomenu dalinima nuo moderatores. ax.gif
Atsakyti