merginos SOS,reikia pagalbos!!!!!! Siandien nulekem i Maxima Extra saldainiu uzsipirkti,ogi ten tie saldainiai tai jau irgi nebe popierieliuose su folija,kad butu galima pervynioti Tai truputi nusigandau .O kokius jus saldainius vyniojat?Nes Maximoje kaip ir nebemaciau vafliniu saldainiu popiereliuose iesa,dar maciau Meska siaureje,bet pravyniojau ir pasiziurejau,kad jie be folijos ,tai irgi nelabai tinka .
Kaip jus darot? negi dar kiekviena saldaini i folija reikes sukti???
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 12, 14:38)
labuka, nu ka pasakojuosi po krisktynu....
Nu tikrai, kad tokios krikstynos atsimins Bet ziuriu pabaigoje taip graziai viska paraset, vadinasi neuzilgo isblanks tie prasti atsiminimai
O va del lietaus ir as bijau... Pasiziurejau internete, tai raso tik +19 ir stiprus lietus Aisku, per savaitele, dar tikiuosi pasistums tas lietus i viena ar kita puse, bet visi planai gamtoje eina suniui ant uodegos Speju fotosesija vietoj gamtos bus kavinej Gaila...
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 13, 11:45)
Atsimenat norejau sventei grybuku ir pan. saldumynu? Tai vat galvoju kol kas neuzsakinet, o pabandyt paciai issikept
Kur gi cia pamirsi, nes ir man ju jau prisireike Bet as ne auksaranke, del to net mintis nebuvo kilus ju issikepti Beje, bandziau su kepejele is Alytaus susisiekti, nu niekad neatsiliepia ji man
QUOTE(Afigenija @ 2011 06 13, 13:57)
Speju fotosesija vietoj gamtos bus kavinej Gaila...
Kur gi cia pamirsi, nes ir man ju jau prisireike Bet as ne auksaranke, del to net mintis nebuvo kilus ju issikepti Beje, bandziau su kepejele is Alytaus susisiekti, nu niekad neatsiliepia ji man
Jai kavineje grazi aplinka ir geras fotografas, manau foto bus ne prastesnes negu gamtoje
Ai, as ir neesu auksaranke, tiesiog kartais megstu virtuveje pasisukineti, o cia dar ir MB iniciatyva rodo, tai pabandisim Jai netycia kas gausis, tai gal ir pasirodysiu Siaip receptas jau isbandytas ir viskas puiku, tik vat isformuot ir glazuruoti reiks pasitreniruot...
Hm... as paskambinau ir iskarto visa dominancia info susake Gal netycia ne ta nr. renkat?
sveikos
O as dabar del maisto irgi parinuosi, kai apkalbejome del meniu tai jis pas save zymejosi kur kas ir kiek, bet rastiskai mes nieko neturim, tad jei kazko nebus negalesim nieko reikalaut, aplamai jokios sutarties, nieko, bet is kitos puses geresnio varianto ir neturim arteja svente daugiau parintis pradedu, jau jauciu paskutine savaite isdurnesiu
O as dabar del maisto irgi parinuosi, kai apkalbejome del meniu tai jis pas save zymejosi kur kas ir kiek, bet rastiskai mes nieko neturim, tad jei kazko nebus negalesim nieko reikalaut, aplamai jokios sutarties, nieko, bet is kitos puses geresnio varianto ir neturim arteja svente daugiau parintis pradedu, jau jauciu paskutine savaite isdurnesiu
QUOTE(rloreta @ 2011 06 13, 13:46)
merginos SOS,reikia pagalbos!!!!!! Siandien nulekem i Maxima Extra saldainiu uzsipirkti,ogi ten tie saldainiai tai jau irgi nebe popierieliuose su folija,kad butu galima pervynioti Tai truputi nusigandau .O kokius jus saldainius vyniojat?Nes Maximoje kaip ir nebemaciau vafliniu saldainiu popiereliuose iesa,dar maciau Meska siaureje,bet pravyniojau ir pasiziurejau,kad jie be folijos ,tai irgi nelabai tinka .
kaip tik del tos pacios bedos atejau
o as siandien i akropolio maxima kaip tik planavau extros vaziuot uzsipirkt, o jus cia mane nustebinot dar pries pora savaiciu specialiai tikrinau tai buvo su blizguciu
QUOTE(lilget @ 2011 06 13, 13:37)
o as siandien i akropolio maxima kaip tik planavau extros vaziuot uzsipirkt, o jus cia mane nustebinot dar pries pora savaiciu specialiai tikrinau tai buvo su blizguciu
nu velnias!!! Nebeismanau ka bedaryti Jau siandien nunesiau etiketes spausdinti,tai ka dabar reikes vynioti??
QUOTE(rloreta @ 2011 06 13, 15:10)
nu velnias!!! Nebeismanau ka bedaryti Jau siandien nunesiau etiketes spausdinti,tai ka dabar reikes vynioti??
velnias ziuriu kuo svente arciau tuo nervai pradeda imt del visokiu sudniekiu del kuriu pries tai atrode viskas naturalu, reik kazkaip ikvept giliai ir nesiprint, turi viskas but gerai
sveikos mergaites,
gal man kas galetu atsiusti krikstynu scenariju?
nes kazkaip prisijungimo duomenu nesulaukiu.. o taip noretusi jau susidelioti viska i lentyneles
didelis aciu
nes kazkaip prisijungimo duomenu nesulaukiu.. o taip noretusi jau susidelioti viska i lentyneles
didelis aciu
QUOTE(balta avyte @ 2011 06 13, 15:39)
sveikos mergaites,
didelis aciu
didelis aciu
Schenariju galima rasti sitoj temutej http://www.supermama...;#entry26874196. Ačiū Vilmux0520, kad užrodė O prisijungima nusiunciau Jums i až
QUOTE(Loora @ 2011 06 13, 18:26)
Schenariju galima rasti sitoj temutej http://www.supermama...;#entry26874196. Ačiū Vilmux0520, kad užrodė O prisijungima nusiunciau Jums i až
Ner uz ka dziaugiuos kad padejau
---
Oi gausit velniu uz duomenu dalinima nuo moderatores.