Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 12, 19:48)
Labai persiprasau uz netakta, bet del ko cia taip?  unsure.gif  blush2.gif

Na VT sunaus neaugino, jo nelanko, ko pasekoje mano vaikas jo BIJO. Todel aziausiai noriu mazyliui gadinti nuotaika. Nes vos VT priarteja, sunelis dudas paleidzia doh.gif
egul buna sventej, stovi savo vietoj, bet vaikui nuotaikos negadina...
Atsakyti
QUOTE(Zum_zum @ 2011 06 12, 18:06)
Aš pirkau gatavus Vilniuje, pc Panorama, parduotuvėje Tiimari. Ten pakiukas su 5 mažais baltais permatomais medžiaginiais maišiukais kainuoja 3,99 Lt  4u.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif aciu labai
Atsakyti
QUOTE(neravardo @ 2011 06 12, 16:55)

Domke, o nera kur kitoje patalpoje likusiems sveciams susirinkti? Na, gal kitu giminiu butu yra vilniuje ar kokioje kavinukeje pasedetu ar galu gale baznycioje pasedetu ir pasimelstu - kad tik jusu netrukdytu besiruosianciu.
Nes mums buvo toks nutikimas kai dareme savo vaiku krikstynas + baznytine santuoka: perspejus buvau visus zmones, kad susitiksime prie baznycios, nes butukas musu tik 2 kambariu, ruosimasis , lakstymas. bet deja vyro tevai ir vyro sesuo su vyru atvaziavo pas mus. buvo labai sunku, labai dideles grustines prie veidrodzio, tualete, prie lygintuvo ir t.t. labai pykau.  doh.gif

Nera daugiau kur jiems buti, ai, nieko tokio, pabus su mumis kartu ... Tik sakiau, pries tai griezta tvarkarasti su laiku surasysiu ir pakabinsiu prie vonios duru biggrin.gif
O siaip MB sesuo profesionali kosmetologe, tai padazys visus eiles tvarka tongue.gif

QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 12, 19:48)

P.S. aciu uz laiskuti  4u.gif  kazkaip nezinau ka rinktis visai  doh.gif

Ner uz ka, kaip jum tas variantas, kur po 40 Lt zmogui? As tai metausi tarp sito arba 50 Lt zmogui g.gif Bijau, kad tas pirmasis nebutu per mazai maisto, o antrasis - per daug biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakara,

Priimkit ir mane į savo gražų ir jaukų krikštatėvių būrį. esame pakviesti pakrikštyti gražią mergytę, todėl jungiuosiu į jūsų būrį, kad būtų galima suruošti juakią, gražią ir šiltą šventę.

labai norėčiau gauti prisijungimo duomienis į jūsų albumiukus.

sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 06 12, 16:06)

Ojej, ne kokie ispudziai .. Ypatingai man buna skaudu ir graudu, kai sveciai aiskindamiesi savo santykius sugadina svente .. Ir dar mazo vaikiuko svente cray.gif  Todel as ir nekviesiu tokiu zmoniu, kurie vienaip ar kitaip man ja galetu sugadint, tebunie tai buna artimiausi zmones, bet jei neturi saiko ir supratimo apie kultura sventes metu, tai ir nereik tokiu isvis ..
O jums daug balionu  4u.gif

nu bet niekad tiek vienas tiek kitas nera taip elgeis, ramuoliai, bet cia per B patevi, savo nenuotaika isliejo, matosi kad labai gailisi, bet principai daro avo, mano broli suzalojo o jis pas ji atejo bet atsiprasyt tas negalejo kad ji suzeide ir jo zmona izeide, na zodziu, viskas bus gerai, ir iki tol viskas buvo gerai, dabar juokiames is to, kad bent visiems kurie dar buvo buve tikrai isimine krikstynos biggrin.gif
napamenu ar rasiau, baznycioj jokiu dokumentu neprase, tik aukos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2011 06 12, 21:02)
Laba vakara,
Priimkit ir mane į savo gražų ir jaukų krikštatėvių būrį. esame pakviesti pakrikštyti gražią mergytę, todėl jungiuosiu į jūsų būrį, kad būtų galima suruošti juakią, gražią ir šiltą šventę.

Sveika prisijungus Balta avyte 4u.gif
Kada krikstijat mergyte ir kokiam mieste?
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 06 12, 20:19)
Sveika prisijungus Balta avyte  4u.gif
Kada krikstijat mergyte ir kokiam mieste?

Laba laba smile.gif

Krikstysim Vilniuje. o data dar tiklsiai nera nuspresta. vasaros pabaigoje jau.
bet as visada viska megstu nestresuodama, tai pradedu is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2011 06 12, 21:24)
Laba laba smile.gif

Krikstysim Vilniuje. o data dar tiklsiai nera nuspresta. vasaros pabaigoje jau.
bet as visada viska megstu nestresuodama, tai pradedu is anksto smile.gif

As krikstynas pries puse metu pradejau planuoti. Ir man patinka ramiai be streso ruostis. Tik vienas inusiukas yra, kad kuo turi daugiau laiko, tuo daugiau visko priplanuoji. Kas savaime aisku didina sventes biudzeta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 06 12, 20:30)
mums kainuos 260 lt, ceremonija ir paskui fotosesija. kiek klausinejausi, tai visi fotografai ima uz valanda, o as radau tokia mergina, kuri sake, kad laioko neskiaiciuos, svarbu, kad nuotraukytes grazios butu wub.gif
Papildyta:
radau mamyciu parasyta, kad forume viena mamyte daro. tai pas ja uzsisaklysiu kriksto zvakute (patiko, kad ant zvakutes paraso vaikiuko varda ir krikstynu data) ir uzsakysiu zvake kaip padeka kriksto teveliams su sunelio nuotrauka ir zodziais

o kuri čia mamytė gamina?
Atsakyti
Sveikos, ir mes jungiames prie jusu,krikstysim savo suneli, t.y mes tevai ,krikstis kiti :4u:data liepos 23 d Oficialioji dalis, baznycia Vilniuje, o svente Vievyje. Drabuzelius jau uzsakiau bus lininiai, fotografa taip pat jau turiu. Tik va del torto, nerandu kur grazu uzsakyti. Gal patartumete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safirija: 13 birželio 2011 - 07:36
QUOTE(archeologe @ 2011 06 13, 00:07)
o kuri čia mamytė gamina?

parasiau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 06 12, 20:55)
Ner uz ka, kaip jum tas variantas, kur po 40 Lt zmogui? As tai metausi tarp sito arba 50 Lt zmogui  g.gif Bijau, kad tas pirmasis nebutu per mazai maisto, o antrasis - per daug  biggrin.gif

Na vat zinok ir as ziuriu ir nelabai gaudausi blush2.gif tam variante kur 30lt zmogui nurodyta, kad salotu ir silkiu po 2 rusis, o jau kur didesnes kainos, tai nieko lotuliukas.gif kaip suprast? g.gif
Jai metaisi tarp 40 ir 50, prasyk kad padarytu tarpini 45lt biggrin.gif O jai rimtai, tai pati nezinau ka daryt, pasimetus esu biski doh.gif Ten kur pastu gavau pasiulymus pobuviams, tai viskas OK, matau viska, bet matau dar prisegta faila ir maniau, kad jie atsiunte tau visa savo meniu su kainom, tai vat to failo man pievas rodo blush2.gif kazkoks rusiskas "tablica cen" blink.gif Jai turi normalu, gal persiusk dar syki, gal nesusikalbam biggrin.gif 4u.gif

Atsimenat norejau sventei grybuku ir pan. saldumynu? blush2.gif Tai vat galvoju kol kas neuzsakinet, o pabandyt paciai issikept rolleyes.gif MB avantiurai pasiraso, zada net pagelbet visam procese thumbup.gif Jai jau nesigaus, tada uzsakinesiu tikrai ax.gif

Safirija, del torto, tai skonio reikalas tas grozis 4u.gif As istikima visom progom Bijolai blush-anim-cl.gif2:Daro jie ne tik pagal savo pvz., gali ir pagal jusu foto padaryt. Daug kas labai gyria Dauksiagires konditerija, bet man asmeniskai neteko ragauti ju tortu, tai negaliu nieko pasakyt ax.gif
Atsakyti