Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

labuka, nu ka pasakojuosi po krisktynu....oras buvo prastas tai dar laukdami pagerejimo lauke nieko nedengem, su B ivaziavo, palikom mamas, jos padenge lauke vika, ora dar labiau subjuro, pradejo lynot, vejas, salta...Nuvaziavom po baznycios i gamta, pasidarem gal 2 nuotraukas ir begom is ten, balionai del vejo ne i upe o i pieva uskrido ir susprogo, griztam su sveciais, kimbam i darba nesam maistus, stalus, papuosimus i vidu, darom vieta kambari, spaudziames kaip imanoma....galas krikstynu:mustynes, tarp mano ramuolio broliuko ir B patevio kuris galiausiai buvo ten, zodziu ikarsti kad nu, kriksto tevai, mano mama, draugai mauna jau is tenai, B pateviui iskloja ka apie ji mano ir iseina, tipo ji atvaziuoja parvest draugas, ryte paaiskeja kad tas draugas jo netvaziavo, B telefonai isjungti, suskambinu visiem kad jo ieskot i musu buta, randa... smagu, ane, beveik pagal plana kokios turetu but grazios krikstynos? g.gif lotuliukas.gif na o be visa sita buvo viskas gerai, krikstijo 4 vaikiukus, Eimante gal ramiausia buvo, snekejo intensyviai biggrin.gif davem varduka, kuri atsinese gimdama, Margarita. Kriksto tevai buvo pasiruoe programele, gavom pampersu torta, sakdainiu medi, sidabrini saukstuka, palaiminta angela, vyno buteli dekoruota kuri atidaryti 21 gimtadienio proga ir visi turejo parasyti ko linektu to gimtadienio proga, nu ir dar smulkmeneliu, buvo grazu, graudu, mes padekojom jiems, tevukams, promociutei, pazaidem profesiju spejima, pasizadu zaidima, sirsiu medus labai patiko, sake galetu but dar stipresnis thumbup.gif Eimante atlaike gerai, visi gyre kokia ji gerute. Man nerviskai visai skrandis sustojes buvo, nepadejo nei vaistai nei kas, na tai siandien likucius kirsiu, nors miego noriu kad nu biggrin.gif
Papildyta:
o baznycioj nei dokumentu nei nieko nereikejo, tik pasake kur auka padet doh.gif 50 Lt padave ir viskas ciki, minimuma aukos gavo, tegul dziaugias
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 12, 15:38)
labuka, nu ka pasakojuosi po krisktynu...

Nu jo, ispudziai is po tokios sventes ne patys geriausi verysad.gif Labai gaila, kad oras subjuro. Gaila, kad jo neimanoma uzsisakyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2011 06 12, 11:33)
Mamytes, o kaip planuojat (ar jau daret) fotografavima? Ar kazkiek fotografuojama namuose pries isvaziavima, ar tik pati ceremonija ir  fotosesija pries ar po jos?  g.gif

Kiek skambinaus fotografams - tai visi turi tokia jau kaip ir standartine programa susidare ir ja (bent jau man) primygtinai siule: pasiruosimas namie, ceremonija ir fotosesija lauke 30-60 min. As pasakiau, kad nenoriu pasiruosimo iamzint .. Zinau save, busiu labai nervinga, dar ta vaika tampyt, per maza bus tikrai ... Be to, busim net ne savo namie (va cia svarbiausia priezastis), o anytos doh.gif Viskas svetima man ten, vietos 0, zmoniu bus pilna, vaikas pervargs jau namie, jei ten fotkins .. Geriau mes ramiai atvaziuosim anksciau prie banznycios ir pasifotkinsim gamtoj ir veliau ceremonija bei balionu paleidima iamzinsim ..
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 12, 12:47)
Tikrai taip  biggrin.gif  As dziaugiuosi tik kad mano mazojo labai megsta fotoaparatus, pozuoti ir t.t.  lotuliukas.gif  Ypac, kai fotografuoja nepazystami, tada labai ziuri i
Mamytes, kokias zvakes perkat? As siandien ilgai ilgai rinkausi, masciau... isejau is parduotuves, isedau i masina, isvaziavau... ir... grizau atgal ir paemiau pacia paprasciausia vaskine geltona zvake  wub.gif  Pagalvojau, kad tos mados keiciasi, o klasika lieka klasika ir man pasirode taip grazuuu... blush2.gif

QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 12, 13:08)

drinks_cheers.gif ir as tokios nuomones  blush2.gif O koki tada papuosima galvoji? Ar desi paprasta "sijonuka" kad nevarvetu ar dar kazka ar isviso nieko? As galvoju gyvom smulkiom  gelytem padekoruot ir bus grazu  wub.gif

Zvake rupinsis kriksto mama, tai ne nezinau, kokia isrinks .. Tik prasysiu, kad butu balta ... O sijonuka nuners, nes pas mus krikstuke bus visa apnerta plius kriksto skraiste irgi bus nerta
labuka, nu ka pasakojuosi po krisktynu...

Ojej, ne kokie ispudziai .. Ypatingai man buna skaudu ir graudu, kai sveciai aiskindamiesi savo santykius sugadina svente .. Ir dar mazo vaikiuko svente cray.gif Todel as ir nekviesiu tokiu zmoniu, kurie vienaip ar kitaip man ja galetu sugadint, tebunie tai buna artimiausi zmones, bet jei neturi saiko ir supratimo apie kultura sventes metu, tai ir nereik tokiu isvis ..
O jums daug balionu 4u.gif
Atsakyti
labuka, nu ka pasakojuosi po krisktynu....

Nu joooo, su tokiais "artimaisiais" ir priesu nereikia doh.gif Na, svarbiausia, kad viskas praejo ir kad atmintyje isliktu grazus sventes momentai, o ne dalyviu elgesys 4u.gif

QUOTE(Domke @ 2011 06 12, 16:06)
Kiek skambinaus fotografams - tai visi turi tokia jau kaip ir standartine programa susidare ir ja (bent jau man) primygtinai siule: pasiruosimas namie, ceremonija ir fotosesija lauke 30-60 min. As pasakiau, kad nenoriu pasiruosimo iamzint ..

O sijonuka nuners, nes pas mus krikstuke bus visa apnerta plius kriksto skraiste irgi bus nerta

Tai aisku, kiekvienam pagal save, kiekvieno situacija kitokia 4u.gif Pas mus kai vietos daug, o dauguma sveciu rinksis tik i baznycia, tai manau, gal ir namuos nebus to didelio "sabuntujaus" ir optimistiskai tikiuosi, kad bus graziu foto ax.gif Nors irgi, speju, nervinsiuos nemazai ir busim nuvarge po pasiruosimo, bet planuosimes taip, kad mazdaug pusantros valandos - valanda iki isvaziavimo stalu dengimai ir maisto ruosimai jau butu gatavi ir turetume laiko sau rolleyes.gif

Beje, musu mazoji irgi bus visa nerta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2011 06 12, 16:25)
Pas mus kai vietos daug, o dauguma sveciu rinksis tik i baznycia, tai manau, gal ir namuos nebus to didelio "sabuntujaus" ir optimistiskai tikiuosi, kad bus graziu foto  ax.gif

Nu vat, o pas mus krikstynos Vilniuje, dauguma sveciu bus is kitu miestu ir jau is vakaro arba ankstaus ryto suguzes i anksta anytos buta... Bus ir taip chaosas iki ceremonijos (o ji tik 16 val.), tai man tas variantas netinka ..
Nors siaip jei yra galimybes, visai grazu ta pasiruosima iamzint .. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 12 birželio 2011 - 15:29
As tai ir anytai (kuri visa baliu ruosia) ir krikstuko mamytei sakau, kad nusiteikti reikia blogam orui ir tam ruostis, kad jei vis del to angeliukas danguje uztars ir bus geras oras - tai bent bus didelis dziaugsmas o ne nusivylimas 4u.gif

Domke, o nera kur kitoje patalpoje likusiems sveciams susirinkti? Na, gal kitu giminiu butu yra vilniuje ar kokioje kavinukeje pasedetu ar galu gale baznycioje pasedetu ir pasimelstu - kad tik jusu netrukdytu besiruosianciu.
Nes mums buvo toks nutikimas kai dareme savo vaiku krikstynas + baznytine santuoka: perspejus buvau visus zmones, kad susitiksime prie baznycios, nes butukas musu tik 2 kambariu, ruosimasis , lakstymas. bet deja vyro tevai ir vyro sesuo su vyru atvaziavo pas mus. buvo labai sunku, labai dideles grustines prie veidrodzio, tualete, prie lygintuvo ir t.t. labai pykau. doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas neseniai daretes , siuvotes - kur galima pirkti ar pas ka uzsisakyti kriksto vaikui maiselius (cikrui, kruopoms...) blush2.gif
Atsakyti
Na mano reikalai pajudėjo tiek, kad pasikalbėjau su viena siuvėja ji pabandys sumodeliuot suknyte manajai žiūrėsim kas gausis jei patiks ir pasius, nes nusprendžiau, kad nertos ar lininės nereik ax.gif Na judam vėžlio greičiu į priekį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2011 06 12, 17:41)
Sveiki,
gal kas neseniai daretes , siuvotes - kur galima pirkti ar pas ka uzsisakyti kriksto vaikui maiselius (cikrui, kruopoms...) blush2.gif

Aš pirkau gatavus Vilniuje, pc Panorama, parduotuvėje Tiimari. Ten pakiukas su 5 mažais baltais permatomais medžiaginiais maišiukais kainuoja 3,99 Lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zum_zum: 12 birželio 2011 - 17:08
Musu pasiruosimas bus pas mano tevus namuose, bet as ir jos anksciau i baznycia issiusiu, kad namuose likciau tik as ir krikstateviai. Nes mano vaikui bais reikia mociutes visada, tai kad nelektu pas ja visada, issiusiu is namu biggrin.gif
(Net VT liepsiu musu prie baznycios laukti...)
Atsakyti
QUOTE(neravardo @ 2011 06 12, 10:13)
mums irgi iskilo klausimas del nuotraukyciu. Mes turime gera fotoaparata ir megstame juo fotografuoti. bet kad patys busime kriksto tevais. kaip patiems fotografuoti ir dar tuo pat metu buti kadre?  lotuliukas.gif rezgiu minti bent ceremonijai ir po to keletui akimirku samdyti kazka  g.gif bet itariu, kad kaina paims kaip uz vakara  doh.gif juk nelabai kas nori uzsiimti keliomis valandomis kai vasara ir taip darbu pelningu nemazai gali susirasti.....
na bet jauciu kad rasime puiku kompromisa del fotografavimo, labai tikiuosi  4u.gif

mums kainuos 260 lt, ceremonija ir paskui fotosesija. kiek klausinejausi, tai visi fotografai ima uz valanda, o as radau tokia mergina, kuri sake, kad laioko neskiaiciuos, svarbu, kad nuotraukytes grazios butu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 12, 12:47)

Mamytes, kokias zvakes perkat? As siandien ilgai ilgai rinkausi, masciau... isejau is parduotuves, isedau i masina, isvaziavau... ir... grizau atgal ir paemiau pacia paprasciausia vaskine geltona zvake  wub.gif  Pagalvojau, kad tos mados keiciasi, o klasika lieka klasika ir man pasirode taip grazuuu... blush2.gif

radau mamyciu parasyta, kad forume viena mamyte daro. tai pas ja uzsisaklysiu kriksto zvakute (patiko, kad ant zvakutes paraso vaikiuko varda ir krikstynu data) ir uzsakysiu zvake kaip padeka kriksto teveliams su sunelio nuotrauka ir zodziais
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 06 12, 16:06)
Zvake rupinsis kriksto mama, tai ne nezinau, kokia isrinks .. Tik prasysiu, kad butu balta ... O sijonuka nuners, nes pas mus krikstuke bus visa apnerta plius kriksto skraiste irgi bus nerta

Oi, labai man grazu, kai viskas suderinta wub.gif Mes kadangi ne nerti visai (suknele tokia labai jau karalevska MB issirinko, o as jam nepriestaravau), tai nerti papuosimai a tai lininiai ar juolab atlasiniai nelabai tinka g.gif O vaskine zvake pasirinkau del didelio kontrasto su suknute, kazkaip man tas akcentas toks ypatingas atrodo blush2.gif

P.S. aciu uz laiskuti 4u.gif kazkaip nezinau ka rinktis visai doh.gif

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 06 12, 19:30)
radau mamyciu parasyta, kad forume viena mamyte daro. tai pas ja uzsisaklysiu kriksto zvakute (patiko, kad ant zvakutes paraso vaikiuko varda ir krikstynu data) ir uzsakysiu zvake kaip padeka kriksto teveliams su sunelio nuotrauka ir zodziais

As ir norejau su uzrasu, bet kur pirkau jie neraso o siaip jeskoti kazkaip jau nelabai, tai apseisim be uzraso, juolab kad su ta pacia zvake ir pirmos komunijos einama ir siaip per visa gyvenima ji lydes, tai gal ir nebutina ta data rolleyes.gif

Uzsisakiau jau torta blush2.gif Paprasiau, kad padarytu angeleli ant zydro dangaus ir debeseliu, tai iskarto paklause ar berniukui doh.gif nu ne sakau mergaitei biggrin.gif nesedes gi angeliukas ant ruzavo dangaus doh.gif lotuliukas.gif o siaip as maziausiai sureiskminu spalvas, kaip yra artseit "tradiciska" ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2011 06 12, 18:35)
(Net VT liepsiu musu prie baznycios laukti...)

Labai persiprasau uz netakta, bet del ko cia taip? unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 12 birželio 2011 - 18:49