labuka, nu ka pasakojuosi po krisktynu....oras buvo prastas tai dar laukdami pagerejimo lauke nieko nedengem, su B ivaziavo, palikom mamas, jos padenge lauke vika, ora dar labiau subjuro, pradejo lynot, vejas, salta...Nuvaziavom po baznycios i gamta, pasidarem gal 2 nuotraukas ir begom is ten, balionai del vejo ne i upe o i pieva uskrido ir susprogo, griztam su sveciais, kimbam i darba nesam maistus, stalus, papuosimus i vidu, darom vieta kambari, spaudziames kaip imanoma....galas krikstynu:mustynes, tarp mano ramuolio broliuko ir B patevio kuris galiausiai buvo ten, zodziu ikarsti kad nu, kriksto tevai, mano mama, draugai mauna jau is tenai, B pateviui iskloja ka apie ji mano ir iseina, tipo ji atvaziuoja parvest draugas, ryte paaiskeja kad tas draugas jo netvaziavo, B telefonai isjungti, suskambinu visiem kad jo ieskot i musu buta, randa... smagu, ane, beveik pagal plana kokios turetu but grazios krikstynos?

na o be visa sita buvo viskas gerai, krikstijo 4 vaikiukus, Eimante gal ramiausia buvo, snekejo intensyviai

davem varduka, kuri atsinese gimdama, Margarita. Kriksto tevai buvo pasiruoe programele, gavom pampersu torta, sakdainiu medi, sidabrini saukstuka, palaiminta angela, vyno buteli dekoruota kuri atidaryti 21 gimtadienio proga ir visi turejo parasyti ko linektu to gimtadienio proga, nu ir dar smulkmeneliu, buvo grazu, graudu, mes padekojom jiems, tevukams, promociutei, pazaidem profesiju spejima, pasizadu zaidima, sirsiu medus labai patiko, sake galetu but dar stipresnis

Eimante atlaike gerai, visi gyre kokia ji gerute. Man nerviskai visai skrandis sustojes buvo, nepadejo nei vaistai nei kas, na tai siandien likucius kirsiu, nors miego noriu kad nu
Papildyta:o baznycioj nei dokumentu nei nieko nereikejo, tik pasake kur auka padet

50 Lt padave ir viskas ciki, minimuma aukos gavo, tegul dziaugias