Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011

QUOTE(daivuta @ 2011 06 12, 11:33)
Mamytes, o kaip planuojat (ar jau daret) fotografavima? Ar kazkiek fotografuojama namuose pries isvaziavima, ar tik pati ceremonija ir  fotosesija pries ar po jos?  g.gif

esu maciusi ir man labai labai grazu kai yra nuotraukos drabuzeliu kabanciu ant pakabeles, kai vaikelis sukuojamas, aunamas (na kad jau nuogumu nebebutu matoma), dar nedegta zvake, dar neliestas stalas - viskas lyg sustinge ir laukia sventes pradzios wub.gif wub.gif

sita nuotrauka is visos sventes man pati pati mieliausia ir silciausia ir nepakartojamiausia wub.gif (atsiprasau uz kokybe, perfotografavau is albumo blush2.gif ) :

http://i040.radikal....d44d6986b1e.jpg

labiau turejau omeny, ne statiskos nuotraukos, bet su mintim, su filosofija na ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neravardo: 12 birželio 2011 - 11:26
Mamytes, o kaip planuojat (ar jau daret) fotografavima? Ar kazkiek fotografuojama namuose pries isvaziavima, ar tik pati ceremonija ir  fotosesija pries ar po jos?  g.gif

Man visai grazu iamzinti ir pacia pradzia, bet mes taip nedarom. Fotografuos tik baznycioje ir po jos 4u.gif Pagalvojau, kad tas pasiruosimas gali buti biski sudetingas, nes mazoji nemegsta rengtis ir pan. o jai dar bus zmoniu, tai gali gautis jovalas ir jokio grozio doh.gif O be to, dar reik paciai susisukti apsirengt, susisukuot, pasimaliavot blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 12, 12:30)
Man visai grazu iamzinti ir pacia pradzia, bet mes taip nedarom. Fotografuos tik baznycioje ir po jos  4u.gif Pagalvojau, kad tas pasiruosimas gali buti biski sudetingas, nes mazoji nemegsta rengtis ir pan. o jai dar bus zmoniu, tai gali gautis jovalas ir jokio grozio  doh.gif O be to, dar reik paciai susisukti apsirengt, susisukuot, pasimaliavot  blink.gif  biggrin.gif

taip, manau daugelis tos dienos pavykusiu/nepavykusiu dalyku priklausys nuo sventes kaltininko biggrin.gif
netgi sugalvojus ideja iamzinti krikstuka su sventes sveciais, gali virsti nepavykusia, jei vaikelis nenores buti ar eiti ant ranku pas kitus maziau pazistamus zmones doh.gif
cia manau tokiais atvejais 100% gamila patikrinti fotografo gebejimus suktis is bet kokios situacijos, kad gauti reikiama rezultata ir ispildyti kliento nora biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neravardo: 12 birželio 2011 - 11:35
QUOTE(neravardo @ 2011 06 12, 12:35)
taip, manau daugelis tos dienos pavykusiu/nepavykusiu dalyku priklausys nuo sventes kaltininko  biggrin.gif
netgi sugalvojus ideja iamzinti krikstuka su sventes sveciais, gali virsti nepavykusia, jei vaikelis nenores buti ar eiti ant ranku pas kitus maziau pazistamus zmones  doh.gif
cia manau tokiais atvejais 100% gamila patikrinti fotografo gebejimus suktis is bet kokios situacijos, kad gauti reikiama rezultata ir ispildyti kliento nora  biggrin.gif

Tikrai taip biggrin.gif As dziaugiuosi tik kad mano mazojo labai megsta fotoaparatus, pozuoti ir t.t. lotuliukas.gif Ypac, kai fotografuoja nepazystami, tada labai ziuri i objektyva, stebi, nuotraukos gaunasi fantastiskos thumbup.gif
O fotografe musu tai manau nedaug patirties turi vaikus fotografuodama, nes palyginus pradedancioji yra, nors ant vestuviu ir kitokiu fotosesiju jau galima sakyt profe. Na svarbiausia, kad ta dena butu be kaprizu ir vaikas sveikas, tada visa kita turetu eiti sklandziai rolleyes.gif

Mamytes, kokias zvakes perkat? As siandien ilgai ilgai rinkausi, masciau... isejau is parduotuves, isedau i masina, isvaziavau... ir... grizau atgal ir paemiau pacia paprasciausia vaskine geltona zvake wub.gif Pagalvojau, kad tos mados keiciasi, o klasika lieka klasika ir man pasirode taip grazuuu... blush2.gif
Atsakyti

Planuoju nuo pasirengimo namuose pradeti, paskui baznycia, balionu paleidimas ir fotosesija gamtoje.
Fotogre labai rekomndavo tilpti i 2 val, nes sake sprendziant is patirties, tik tik vaikuciai isbuna nepavarge. O paskui darosi irzlus.
Del rengimo, tai as paprastai turiu tai daryt labai greitai, nes auginu prisukta motoriuka, kuriam pastoviai reikia EITI doh.gif Bet kad iseis keletas graziu nuotrauku- nei kiek neabejoju.
Tik man dar galvos skaumsas kaip viska sutalpint i 2 val. Kiek laiko vien palinkejimai ant balionu uztruks, juk neeisi ir nezysi, greiciau greiciau biggrin.gif O laikas tai tikses.
Bet siaip pamaniau, kad nenoriu stresuot, todel jau geriau susimokesiu uz papildoma valanda, bet be streso lai svente eina.
Papildyta:
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 12, 12:47)
Mamytes, kokias zvakes perkat?

Pirksiu paprasta, be jokiu paveiksleliu, tik balta.
(Man bais negrazu visokie angeleliai, kryziukai, sakeles ir t.t. blush2.gif Kazkaip neskoningai)
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 06 12, 12:59)
Tik man dar galvos skaumsas kaip viska sutalpint i 2 val. Kiek laiko vien palinkejimai ant balionu uztruks, juk neeisi ir nezysi, greiciau greiciau biggrin.gif O laikas tai tikses.
Bet siaip pamaniau, kad nenoriu stresuot, todel jau geriau susimokesiu uz papildoma valanda, bet be streso lai svente eina.
Papildyta:

Pirksiu paprasta, be jokiu paveiksleliu, tik balta.
(Man bais negrazu visokie angeleliai, kryziukai, sakeles ir t.t.  blush2.gif  Kazkaip neskoningai)

Kol svecia rasys palinkejimus ir galvos ka cia uzrasius, jus galit fotkintis toliau juk, kad negaisti laiko g.gif
Pas man kita problema blush2.gif noriu helio balionu nuotraukoms, bet tik keliu ir be jokiu palinkejimu ir nenoriu ju leist i ora (gaila man mat labai ju) o ir maze nuo ju baldelina, tai parsivesiu paskiau namo, tegu zaidzia blush2.gif lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir as tokios nuomones blush2.gif O koki tada papuosima galvoji? Ar desi paprasta "sijonuka" kad nevarvetu ar dar kazka ar isviso nieko? As galvoju gyvom smulkiom gelytem padekoruot ir bus grazu wub.gif
Atsakyti
Mamytes, kokias zvakes perkat?

Mastau apie didele, dekoruota. Man grazu ax.gif Tik kol kas nesiaiskinau ju ilgio. Nezinau ar tilps i krikstadeze g.gif . Jei ne, tuomet maza balta, taip pat dekoruota
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 12, 13:08)
O koki tada papuosima galvoji? Ar desi paprasta "sijonuka" kad nevarvetu ar dar kazka ar isviso nieko? As galvoju gyvom smulkiom  gelytem padekoruot ir bus grazu  wub.gif

Dar nesugalvojau. Labai grazi mintis gyvu geliu vainikelis wub.gif
Tik kazi berniukui tiks g.gif
Atsakyti
Man irgi paprasta balta žvakė gražu, bet jomis rūpinsis krikšto tėveliai, tai kokią parinks, tokia ir bus smile.gif
O dėl fotografės, tai sutariau ne su profesionale, bet labai gražiai fotografuojančia mergaite, kuri jau ne vienos draugės fotosesijoje yra išbandyta ir išgirta smile.gif Tai ir kainytė nesikandžioja ir bus su mumis tiek, kiek norėsim, tik nesu tikra, ar yra kada fotografavus krikštynas, bet vis tiek manau gražių ir nestandartinių kadrų pagaut tikrai mokės smile.gif
Atsakyti
Mamytes, kokias zvakes perkat? As siandien ilgai ilgai rinkausi, masciau... isejau is parduotuves, isedau i masina, isvaziavau... ir... grizau atgal ir paemiau pacia paprasciausia vaskine geltona zvake  wub.gif  Pagalvojau, kad tos mados keiciasi, o klasika lieka klasika ir man pasirode taip grazuuu... blush2.gif

del zvakiu - maciau viena nuotraukoje, tokia stora, balta. arba prie baznyciu turetu buti arba vaiku prekiu parduotuvese prie kriksto atributikos.
gali taip buti kad gyvos gelytes nuvys ir atrodys tada tikrai nekaip. gal geriau jei turit laiko pacios kazka nunertumet ant zvakeliu. ne taip grazu kaip gyvos, bet vis tiek mieliau nei pirkta mirksiukas.gif

QUOTE(Esha @ 2011 06 12, 12:59)

del laiko stygiaus: as tai pagalvojau, kad gal padaryti tokius popierinius angelelius ar kazka dangisko su skylutemis, tada isdalinti visiems sveciams ar pries as po ceremonijos, tada po ceremonijos sukabinti per tas skylutes ant heliniu balionu virveliu ir nerasyti noru ant tu angeleliu (ir ilgai galvoti, ir rasikliu ir t,t, nes ir dar nemokanciu rasyti gal bus biggrin.gif ), o tiesiog arba tyliai arba garsiai pasakyti maldele ar linkejima krikstukui ir paleisti balionus i dangu krikstuko angeleliui - kad tuos linkejimus ir maldeles nunestu wub.gif
tai va, gal ir jus laiko sutaupytumet jei nerasytumet linkejimu o tieisog pasakytumet ir baliona paleistumet (ar kiekvienas gaus po baliona, ar seimomis) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neravardo @ 2011 06 12, 13:53)
padaryti tokius popierinius angelelius

Kokia grazi mintis! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neravardo @ 2011 06 12, 12:17)
esu maciusi ir man labai labai grazu kai yra nuotraukos drabuzeliu kabanciu ant pakabeles, kai vaikelis sukuojamas, aunamas (na kad jau nuogumu nebebutu matoma), dar nedegta zvake, dar neliestas stalas - viskas lyg sustinge ir laukia sventes pradzios  wub.gif  wub.gif
labiau turejau omeny, ne statiskos nuotraukos, bet su mintim, su filosofija na ir t.t.

Aciu visoms uz nuomone, nuraminot, kad neprisigalvoju nesamoniu 4u.gif mes is pradziu galvojom, kad fotografuosim tik ceremonija ir po baznycios siekt tiek, bet paskui apsigalvojau i rpaprasiau fotograo, kad keleta foto padarytu ir namie smile.gif jau kaip iseis, taip smile.gif

O fotografe musu tai manau nedaug patirties turi vaikus fotografuodama, nes palyginus pradedancioji yra, nors ant vestuviu ir kitokiu fotosesiju jau galima sakyt profe. Na svarbiausia, kad ta dena butu be kaprizu ir vaikas sveikas, tada visa kita turetu eiti sklandziai  rolleyes.gif

Mamytes, kokias zvakes perkat? As siandien ilgai ilgai rinkausi, masciau... isejau is parduotuves, isedau i masina, isvaziavau... ir... grizau atgal ir paemiau pacia paprasciausia vaskine geltona zvake  wub.gif  Pagalvojau, kad tos mados keiciasi, o klasika lieka klasika ir man pasirode taip grazuuu... blush2.gif

Vat vat, musu fotografas irgi dar nera labai didelis profas, bet fotografavo musu vestuves, tai jau daugmaz zinom, ko tiketis smile.gif O ar gerai pavyks kadrai, tai jau tikrai nuo sventes kaltininku priklauso - ar bus "nuotaikoj", ar sveikas, ar nesikaprizins ir t.t. Bet labai tikiuosi ir visom linkiu, kad mazieji krikstukai butu kuo linksmesni, tada ir svente bus pavykusi 4u.gif

Del zvakes - tai palikom rupintis kriksto teveliams smile.gif Tik girdejau, kad tikros vaskines zvakes labai greitai sudega, bet gal viena svente atlaikys smile.gif O siaip tai man ir tos baltos nedideles siek tiek dekoruotos krikstynu zvakes visai patinka, svarbu tik, kad nebutu per daug primargintos doh.gif
"Sijonelio" zvakei manau tikrai reikia, kad nevarvetu ant laikanciojo ranku, jei ka g.gif Taip tie papuosimai atlieka dvi funkcijas - ir puosia, ir apsaugo smile.gif Gyvos geles labai grazu, bet ar nenuvys, jei bus karstesne diena? g.gif Nebent rinktis kokai atsparesne rusi, tada tikrai nuostabu drinks_cheers.gif

QUOTE(neravardo @ 2011 06 12, 13:53)
del laiko stygiaus: as tai pagalvojau, kad gal padaryti tokius popierinius angelelius ar kazka dangisko su skylutemis

Nuostabi ideja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuta: 12 birželio 2011 - 14:23