QUOTE(neravardo @ 2011 06 12, 12:17)
esu maciusi ir man labai labai grazu kai yra nuotraukos drabuzeliu kabanciu ant pakabeles, kai vaikelis sukuojamas, aunamas (na kad jau nuogumu nebebutu matoma), dar nedegta zvake, dar neliestas stalas - viskas lyg sustinge ir laukia sventes pradzios
labiau turejau omeny, ne statiskos nuotraukos, bet su mintim, su filosofija na ir t.t.
Aciu visoms uz nuomone, nuraminot, kad neprisigalvoju nesamoniu
mes is pradziu galvojom, kad fotografuosim tik ceremonija ir po baznycios siekt tiek, bet paskui apsigalvojau i rpaprasiau fotograo, kad keleta foto padarytu ir namie
jau kaip iseis, taip
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 12, 12:47)
O fotografe musu tai manau nedaug patirties turi vaikus fotografuodama, nes palyginus pradedancioji yra, nors ant vestuviu ir kitokiu fotosesiju jau galima sakyt profe. Na svarbiausia, kad ta dena butu be kaprizu ir vaikas sveikas, tada visa kita turetu eiti sklandziai
Mamytes, kokias zvakes perkat? As siandien ilgai ilgai rinkausi, masciau... isejau is parduotuves, isedau i masina, isvaziavau... ir... grizau atgal ir paemiau pacia paprasciausia vaskine geltona zvake
Pagalvojau, kad tos mados keiciasi, o klasika lieka klasika ir man pasirode taip grazuuu...
Vat vat, musu fotografas irgi dar nera labai didelis profas, bet fotografavo musu vestuves, tai jau daugmaz zinom, ko tiketis
O ar gerai pavyks kadrai, tai jau tikrai nuo sventes kaltininku priklauso - ar bus "nuotaikoj", ar sveikas, ar nesikaprizins ir t.t. Bet labai tikiuosi ir visom linkiu, kad mazieji krikstukai butu kuo linksmesni, tada ir svente bus pavykusi
Del zvakes - tai palikom rupintis kriksto teveliams
Tik girdejau, kad tikros vaskines zvakes labai greitai sudega, bet gal viena svente atlaikys
O siaip tai man ir tos baltos nedideles siek tiek dekoruotos krikstynu zvakes visai patinka, svarbu tik, kad nebutu per daug primargintos
"Sijonelio" zvakei manau tikrai reikia, kad nevarvetu ant laikanciojo ranku, jei ka
Taip tie papuosimai atlieka dvi funkcijas - ir puosia, ir apsaugo
Gyvos geles labai grazu, bet ar nenuvys, jei bus karstesne diena?
Nebent rinktis kokai atsparesne rusi, tada tikrai nuostabu
QUOTE(neravardo @ 2011 06 12, 13:53)
del laiko stygiaus: as tai pagalvojau, kad gal padaryti tokius popierinius angelelius ar kazka dangisko su skylutemis
Nuostabi ideja